X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kota bym nie chciała...są takie niewierne...i nigdy chyba im nie można zaufać..psu niby też, ale koty chyba są bardziej "wybuchowe" i skore do ataku nawet w blahych sytuacjach, np. drażnione przez dzieci

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suflet pochłonięty= wyszedł idealnie z płynnym środkiem :), ale zdałam sobie sprawę, że to ok 250-300 kalorii, ale co tam jak mawia mój tata Raz nie zawsze, dwa razy nie wciąż :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    kota bym nie chciała...są takie niewierne...i nigdy chyba im nie można zaufać..psu niby też, ale koty chyba są bardziej "wybuchowe" i skore do ataku nawet w blahych sytuacjach, np. drażnione przez dzieci
    A to chyba zależy od charakteru kota
    Moja koleżanka ma kota i też wszyscy jej mówili, że lepiej, żeby go teraz wydała. A ona się cieszy, że tego nie zrobiła. Kot tak panicznie boi się dziecka, że nieruchomieje na widok dziewczynki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 18:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Hmmm...ja mam dwa koty. Jeden od dzieci ucieka, ale krzywdy im nie robi - po prostu nie lubi być tarmoszony. Ale jak dzieci śpią, to potrafi przyjść i ułożyć się obok, grzejąc siebie i je przy okazji ;) (do łóżek im nie wskakuje, ale zdarzało się, że dzieci "spały gdzie stały" na narożniku, naszym łóżku w sypialni czy materacu).
    Drugi natomiast pozwala się tarmosić, głaskać, nosić, no i...wylizuje je :). Bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty :D.

cati, Ania_84, Misi@, Koniara, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra chata posprzatana, dalam jesc... was nadrobilam i normalnie jak was czytam to mam ochote zabrac tu jakiegos kota , badz psa do domu ! problem w tym... ze tu bezpanskich zwierzat nie ma: / co najwyzej wiewiórke wolno hasającą :P od czasu do czasu widze kota norweskiego ,ale to sa zwierzaki majace domek...

dachowcow tu nie ma i to samo bezpanskich psow.
    Tak bardzo bym chciala zwierzątko...

Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hmmm...ja mam dwa koty. Jeden od dzieci ucieka, ale krzywdy im nie robi - po prostu nie lubi być tarmoszony. Ale jak dzieci śpią, to potrafi przyjść i ułożyć się obok, grzejąc siebie i je przy okazji ;) (do łóżek im nie wskakuje, ale zdarzało się, że dzieci "spały gdzie stały" na narożniku, naszym łóżku w sypialni czy materacu).
    Drugi natomiast pozwala się tarmosić, głaskać, nosić, no i...wylizuje je :). Bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty :D.
    kot ktory lize po rekach i nogach okazuje w ten sposob wdziecznosc oraz pokazuje szacunek ..i szanuje jako "przywodce" tego kogo lize :)
    to z porad behawioralnych kotow :P

Misi@ lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    kot ktory lize po rekach i nogach okazuje w ten sposob wdziecznosc oraz pokazuje szacunek ..i szanuje jako "przywodce" tego kogo lize :)
    Mojej koleżance, kt. przygarneła kotka odwdzięczala się wróbelkami i myszkami :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Mojej koleżance, kt. przygarneła kotka odwdzięczala się wróbelkami i myszkami :)
    pewnie sie chwali i chce poczestowac :)

koty tak maja :) przynoasza zdobycz klada przed kims przed kim chca sie pochalic i miaulcza :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Cóż, mój kot w takim razie szanuje mnie jako przywódcę, ale ma mnie za mierną matkę, bo moje dzieci wylizuje po głowach - widocznie uważa, że zaniedbuję ich higienę :D.

Ania_84, Koniara, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cóż, mój kot w takim razie szanuje mnie jako przywódcę, ale ma mnie za mierną matkę, bo moje dzieci wylizuje po głowach - widocznie uważa, że zaniedbuję ich higienę :D.
    A co dzieci na to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A co dzieci na to?
    Pisałam - bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty w tej kwestii i zawsze je gdzieś dopadnie w ciemnym zaułku ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Pisałam - bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty w tej kwestii i zawsze je gdzieś dopadnie w ciemnym zaułku ;).
    hehe

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Marnut, niezły kociak :P

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    hehe Marnut, niezły kociak :P
    Tak, Szary jest niezły. Znajda. A znalazł go Goofy (ten mój pierwszy kot) i przyprowadził do domu takiego pół-dzikiego. Myśleliśmy, że on sobie pannę przygruchał - a tu drugi kocur :/. Więc mamy jednego kota-geja i drugiego, który myśli że jest matką moich dzieci. Istny dom wariatów.

PS. Wrzuciłam Wam foty na FB jak to mój kot wygrzewał Eryka ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:30

Misi@, Ania_84, Koniara, MANIEK, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czytam i ten dong rozrzedza krew.....podczas cesarki dwa lata temu mielj problem z obkurczaniem sie mojej mqcicy i krwawieniem, nie jestem pewna czy moge to brac, czy nie bedzie powtorki z rozrywki jak juz bede rodzic nastepne.....ktos moze wie?

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale macie tematy :)
    Ja mam kota adoptowanego i psa z lasu i oba są tak agresywne że zalizać mogą na śmierć ;) No i śpią razem :)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz z domu ....

Z domu wariatów .....

Przed kim dorastania nastolatki szczerze współczuje - nie wiecie co Was czeka ...

Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi ;) - kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:15

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara wrote:
    tak czytam i ten dong rozrzedza krew.....podczas cesarki dwa lata temu mielj problem z obkurczaniem sie mojej mqcicy i krwawieniem, nie jestem pewna czy moge to brac, czy nie bedzie powtorki z rozrywki jak juz bede rodzic nastepne.....ktos moze wie?
    Ale donga bierzesz tylko do owulki, więc jak zajdziesz to przez 9m-cy nie będzie po nim śladu w organizmie :)

Koniara, marnut lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja juz z domu ....

Z domu wariatów .....

Przed kim dorastania nastolatki szczerze współczuje - nie wiecie co Was czeka ...

Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi ;) - kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...
    Ja wiem co mnie czeka:) I nadal chcę :) Nie rozumiem tego ale chcę więcej ;) Tylko teraz może chłopca.... Bo może mniej foszasty będzie :)

• Koniara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja wiem co mnie czeka:) I nadal chcę :) Nie rozumiem tego ale chcę więcej ;) Tylko teraz może chłopca.... Bo może mniej foszasty będzie :)
    Oj tak moja coreczka potrafi pokazac oblicze kobitki ;) ale jest 100% mamusia i wyglad i charakterek, wiec juz wiem ze sajgon za jakies 10 lat mnie czeka ;) tez poluje teraz na synka ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
‹‹ 2750 2751 2752 2753 2754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ