My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:kota bym nie chciała...są takie niewierne...i nigdy chyba im nie można zaufać..psu niby też, ale koty chyba są bardziej "wybuchowe" i skore do ataku nawet w blahych sytuacjach, np. drażnione przez dzieci
Moja koleżanka ma kota i też wszyscy jej mówili, że lepiej, żeby go teraz wydała. A ona się cieszy, że tego nie zrobiła. Kot tak panicznie boi się dziecka, że nieruchomieje na widok dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 18:33
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:kota bym nie chciała...są takie niewierne...i nigdy chyba im nie można zaufać..psu niby też, ale koty chyba są bardziej "wybuchowe" i skore do ataku nawet w blahych sytuacjach, np. drażnione przez dzieci
(do łóżek im nie wskakuje, ale zdarzało się, że dzieci "spały gdzie stały" na narożniku, naszym łóżku w sypialni czy materacu).
Drugi natomiast pozwala się tarmosić, głaskać, nosić, no i...wylizuje je. Bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty
.
cati, Ania_84, Misi@, Koniara, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Dobra chata posprzatana, dalam jesc... was nadrobilam i normalnie jak was czytam to mam ochote zabrac tu jakiegos kota , badz psa do domu ! problem w tym... ze tu bezpanskich zwierzat nie ma: / co najwyzej wiewiórke wolno hasającą
od czasu do czasu widze kota norweskiego ,ale to sa zwierzaki majace domek...
dachowcow tu nie ma i to samo bezpanskich psow.
Tak bardzo bym chciala zwierzątko...Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Hmmm...ja mam dwa koty. Jeden od dzieci ucieka, ale krzywdy im nie robi - po prostu nie lubi być tarmoszony. Ale jak dzieci śpią, to potrafi przyjść i ułożyć się obok, grzejąc siebie i je przy okazji
(do łóżek im nie wskakuje, ale zdarzało się, że dzieci "spały gdzie stały" na narożniku, naszym łóżku w sypialni czy materacu).
Drugi natomiast pozwala się tarmosić, głaskać, nosić, no i...wylizuje je. Bronią się jak mogą, ale kot jest nieugięty
.
to z porad behawioralnych kotow
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kot ktory lize po rekach i nogach okazuje w ten sposob wdziecznosc oraz pokazuje szacunek ..i szanuje jako "przywodce" tego kogo lize
to z porad behawioralnych kotow
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Mojej koleżance, kt. przygarneła kotka odwdzięczala się wróbelkami i myszkami
koty tak majaprzynoasza zdobycz klada przed kims przed kim chca sie pochalic i miaulcza
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:kot ktory lize po rekach i nogach okazuje w ten sposob wdziecznosc oraz pokazuje szacunek ..i szanuje jako "przywodce" tego kogo lize
to z porad behawioralnych kotow.
Ania_84, Koniara, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:hehe Marnut, niezły kociak
. Więc mamy jednego kota-geja i drugiego, który myśli że jest matką moich dzieci. Istny dom wariatów.
PS. Wrzuciłam Wam foty na FB jak to mój kot wygrzewał Eryka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 19:30
Misi@, Ania_84, Koniara, MANIEK, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
tak czytam i ten dong rozrzedza krew.....podczas cesarki dwa lata temu mielj problem z obkurczaniem sie mojej mqcicy i krwawieniem, nie jestem pewna czy moge to brac, czy nie bedzie powtorki z rozrywki jak juz bede rodzic nastepne.....ktos moze wie?
-
Ja juz z domu ....
Z domu wariatów .....
Przed kim dorastania nastolatki szczerze współczuje - nie wiecie co Was czeka ...
Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi- kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:15
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Koniara wrote:tak czytam i ten dong rozrzedza krew.....podczas cesarki dwa lata temu mielj problem z obkurczaniem sie mojej mqcicy i krwawieniem, nie jestem pewna czy moge to brac, czy nie bedzie powtorki z rozrywki jak juz bede rodzic nastepne.....ktos moze wie?
Koniara, marnut lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Ja juz z domu ....
Z domu wariatów .....
Przed kim dorastania nastolatki szczerze współczuje - nie wiecie co Was czeka ...
Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi- kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...
Nie rozumiem tego ale chcę więcej
Tylko teraz może chłopca.... Bo może mniej foszasty będzie
-
Anuśka wrote:Ja wiem co mnie czeka:) I nadal chcę
Nie rozumiem tego ale chcę więcej
Tylko teraz może chłopca.... Bo może mniej foszasty będzie
ale jest 100% mamusia i wyglad i charakterek, wiec juz wiem ze sajgon za jakies 10 lat mnie czeka
tez poluje teraz na synka
Anuśka lubi tę wiadomość