My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:ale moja psina słodko chrapie i macha łapkami przez sen;)
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nooo dokladnie najpierw kotek lub piesek
moj dzieki temu nauczyl sie wstawanie a w nocy
zeby dac jesc -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Chciałam dziś zrobić suflet czekoladowy, ale jakos mi się nie chce tyłka ruszyć ;p
-
Labradory najlepsze! Szczególnie dla osób planujących dzieci;) One dzieci ubóstwiają i z wzajemnoscia! zero agresji...mój był już nawet poryziony przez Yorka i tylko żałośnie patrzył i ani myślał się bronić;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniara wrote:co to te specyfiki o ktorych piszecie moze sbie tez zafunduje?
moze cos pomoze....
Wpisz w Wujka Google:
1. Dong Quai
2. Inofolic
3. Castagnus
4. Wiesiołek
oczywiście z dopiskiem "ciąża" wszystkiego się dowiesz, co to jest i na co działa.
Zazwyczaj zażywa sie zestaw 1+2 oraz 3+4.
Koniara lubi tę wiadomość
-
ja sie ciesze ze nie musze brac wiesiolkow bo sluzik to mam I klasa
a na wiesiolku wogole mi zanikl ;/
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Labradory najlepsze! Szczególnie dla osób planujących dzieci;) One dzieci ubóstwiają i z wzajemnoscia! zero agresji...mój był już nawet poryziony przez Yorka i tylko żałośnie patrzył i ani myślał się bronić;/
!
Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:mój Rufi to nawet przed gołębiem wystawia jajka i tyłek do obwąchania, a nuż gołąb będzie się chciał zaprzyjażnic i pobawic
-
Blondik wrote:wyobrazcie sobie 37 kilowego psiaka wystawiajacego tylek przed golebiem...a kotow sie boi;)
-
nick nieaktualnyhehe fajny psiak
Myslałam też o rudym kocie, ale moja druga połówka ich nie lubi
Miał dobermana wcześniej, ale dwa lata temu po 13 latach zdechłTeściowa strasznie to przeżyła. Zresztą do dziś czasem płacze. Też był bardzo łagodny. Nie lubił dzieci, a właściwe to się bał i unikał.
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja sie ciesze ze nie musze brac wiesiolkow bo sluzik to mam I klasa
a na wiesiolku wogole mi zanikl ;/
Po wiesiołku śluz Ci znikł? To dziwne, bo branie wiesiołka jest właśnie na poprawę śluzu. Ja biorę, ale ze śluzem różnie bywa, raz jest, raz nie ma. Czy coś bierzesz na poprawę śluzu, czy naturalnie masz tyle śluzu?