My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi
- kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...
Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, któregoś dnia Adela będzie miała 16 lat, Eryk 14, Jeremi/Lidia 12, a ja będę miała klimakterium- co powiesz o takiej burzy hormonów
?
Koniara lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, któregoś dnia Adela będzie miała 16 lat, Eryk 14, Jeremi/Lidia 12, a ja będę miała klimakterium
- co powiesz o takiej burzy hormonów
?
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Współczuję Twojemu mężowi.... Szczerze mu współczuję.... Jakby był bardzo zdesperowany to w mojej studni jest miejsce, może to nie Hilton ale spokój i cisza tam panuje
!
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Współczuję Twojemu mężowi.... Szczerze mu współczuję.... Jakby był bardzo zdesperowany to w mojej studni jest miejsce, może to nie Hilton ale spokój i cisza tam panuje
hahahahaha
Anuśka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, któregoś dnia Adela będzie miała 16 lat, Eryk 14, Jeremi/Lidia 12, a ja będę miała klimakterium
?
Przekaz swojemu mężowi ode mnie najszczersza wyrazy współczucia. Powiedz mu tez ode mnie ze niech sobie nie robi wyrzutów ze uciekl - zaden normalny człowiek by tego nie zniósł.marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
?
Aaaaa
Ja dopiero teraz zaskoczylam ze Ty to realizujesz taki plan na Twojego meza ....
Kurcze Marnut - powiedz biedaczki co on Tobie zrobił?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Czy mamy zaopatrzyć się w chusteczki
?
No i nie nadrobię was jednak.
Mamut ja potrzebowałam chusteczek, ale to był płacz z nerwów niestety a nie ze wzruszenia.
Miałam dzień wariata. Najpierw rano babka mi powiedziała że na badanie drożności jajowodów mogą mnie zapisać na jutro. Więc na jednej nodze pognałam na badanie krwi. Wyniki miały być między 13 a 15. Mieliśmy z mężem po obiedzie po nie jechać i w momencie jak siadaliśmy do obiadu zadzwonił lekarz męża że ma za 2 godziny być w szpitalu. W poniedziałek go wypuścili po 15 minutach pobytu, bo zapomnieli powiedzieć że ma odstawić tabletki.
Więc obiad był w biegu, szybkie pakowanie torby i do szpitala. Mąż na izbę przyjęć a ja jeszcze po wyniki musiałam skoczyć. Całe szczęście szpital i centrum krwiodactwa są dokładnie na przeciw siebie.
Posiedziałam z mężem, wróciłam do domku, a ten do mnie dzwoni że ręczników zapomniał więc powrót do szpitala. Wyszłam ok. 18.30 i tylko zdążyłam wyjść ze szpitala i dostałam smsa od męża, że postanowili zoperować go inną metodą. Problem w tym, że nam bardzo zależało na gastric baypass bo są bardzo dobre wyniki tego zabiegu przy cukrzycy. Zdarza się że cukrzyca cofa się prawie całkowicie.
Ja jutro mam mieć zabieg o 8 pod warunkiem że stopień czystości pochwy wyjdzie dobrze, mąż ma operację o 10 prawdopodobnie, więc z zabiegu pobiegnę od razu do niego.
Mogę prosić o trzymanie kciuków ?
Obiecuję że jak się to całe wariactwo skończy to was nadrobię i pogratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym.
Ok teraz idę pakować moją torbę szpitalnąmarnut, Koniara, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Przekaz swojemu mężowi ode mnie najszczersza wyrazy współczucia. Powiedz mu tez ode mnie ze niech sobie nie robi wyrzutów ze uciekl - zaden normalny człowiek by tego nie zniósł.
. A ja jego, bo wtedy to już będzie stary piernik
.
Lena83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Aaaaa
Ja dopiero teraz zaskoczylam ze Ty to realizujesz taki plan na Twojego meza ....
Kurcze Marnut - powiedz biedaczki co on Tobie zrobił?
Wspominałam już, że jestem pamiętliwa, mściwa i zawzięta? Zapłaci mi, oj zapłaci - za każdego kwiatka, którego mi nie przyniósł, za każde miłe słowo, którego nie powiedział, za każdy gest, którego nie wykonał, za każdy orgazm, którego nie miałam itd...
!
Lena83, Koniara lubią tę wiadomość
-
Choco powodzenia Wam :*****
choco lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
choco wrote:
Mogę prosić o trzymanie kciuków ?
Obiecuję że jak się to całe wariactwo skończy to was nadrobię i pogratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym.
Ok teraz idę pakować moją torbę szpitalną
Trzymam kciuki baaaaardzo mocniachoBędzie dobrze Kochana nie stresuj się
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu, Choco! Coś jak w Prawach Murphy'ego, z naciskiem na pkt III.
I. Jeżeli coś może się nie udać – to się nie uda.
II. Nie uda się nawet wtedy, gdy jednak powinno się udać.
III. Wszystko wali się naraz.
Miałaś dziś dzień świra, ale teraz to już wszystko będzie okej. Kciukamy
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:46
choco lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Wspominałam już, że jestem pamiętliwa, mściwa i zawzięta
? Zapłaci mi, oj zapłaci - za każdego kwiatka, którego mi nie przyniósł, za każde miłe słowo, którego nie powiedział, za każdy gest, którego nie wykonał, za każdy orgazm, którego nie miałam itd...
!
Aaaa
Drań!!! Należy mu sie!Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuśka apropo nastolatek to jakos cholernie szybko zaczynaja dorastać.
Ja tam miałam takie wyrzuty jak miałam 15 a nie 11,5 ...
No i tak patrze na mojego W i szczerze podziwiam w te dni kiedy ja mam PMS albo @ a do tego jeszcze nasza Mela ....
Anuśka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
A tak z pozytywnych rzeczy to podziwiam mojego W za to jaki kontakt złapał z młodą.
Wszak w jej wieku tyle czasu bez ojca to nie było łatwe zadanie.
A ja mu o tym nigdy nie powiedziałam - chyba powinnammarnut lubi tę wiadomość
nadrobiłam...Choco trzymam kciuki za Was...
...wiecie ..kurde nie mogę się z tym dongiem zdecydować, wzięłam btabsa rano i teraz już chyba nie biorę ...temp mam wciąż niską..jajcory mnie bolą...śluz jest...czekam na te moją zagubioną owulkę.choco lubi tę wiadomość
Maniek
-
marnut wrote:On mi zniszczył młodość, ja się o niego "zatroszczę" na stare lata
. Niech ma
.
Rozumiem
Potem wydasz thller r"Cicha, długa zemsta" opisujący to i to bedzie hit
Sie ustalilas dziewczyno!
Ty to masz łeb !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:53
Maniek bierz - czekaj na owuMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyLena83 wrote:Rozumiem
Potem wydasz thller r"Cicha, długa zemsta" opisujący to i to bedzie hit.
Maniek - jaka kurka, zaginiona owulacja? Toż Ty w 11dc jesteś o ile dobrze widzę??