X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Przemyślcie sprawe z tymi dziećmi ;) - kazde dziecko czeka dorastanie i burza hormonów i huśtawki nastrojów ...

Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, któregoś dnia Adela będzie miała 16 lat, Eryk 14, Jeremi/Lidia 12, a ja będę miała klimakterium ;D - co powiesz o takiej burzy hormonów :D?

Koniara lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, któregoś dnia Adela będzie miała 16 lat, Eryk 14, Jeremi/Lidia 12, a ja będę miała klimakterium ;D - co powiesz o takiej burzy hormonów :D?
    Współczuję Twojemu mężowi.... Szczerze mu współczuję.... Jakby był bardzo zdesperowany to w mojej studni jest miejsce, może to nie Hilton ale spokój i cisza tam panuje ;)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Współczuję Twojemu mężowi.... Szczerze mu współczuję.... Jakby był bardzo zdesperowany to w mojej studni jest miejsce, może to nie Hilton ale spokój i cisza tam panuje ;)
    Ha! Będzie miał w końcu to na co zasłużył ;D!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    ;););) hahahahaha ;););)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Przekaz swojemu mężowi ode mnie najszczersza wyrazy współczucia. Powiedz mu tez ode mnie ze niech sobie nie robi wyrzutów ze uciekl - zaden normalny człowiek by tego nie zniósł.

marnut lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Aaaaa
    Ja dopiero teraz zaskoczylam ze Ty to realizujesz taki plan na Twojego meza ....

Kurcze Marnut - powiedz biedaczki co on Tobie zrobił?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • choco Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Czy mamy zaopatrzyć się w chusteczki :)?

No i nie nadrobię was jednak.
    Mamut ja potrzebowałam chusteczek, ale to był płacz z nerwów niestety a nie ze wzruszenia.
    Miałam dzień wariata. Najpierw rano babka mi powiedziała że na badanie drożności jajowodów mogą mnie zapisać na jutro. Więc na jednej nodze pognałam na badanie krwi. Wyniki miały być między 13 a 15. Mieliśmy z mężem po obiedzie po nie jechać i w momencie jak siadaliśmy do obiadu zadzwonił lekarz męża że ma za 2 godziny być w szpitalu. W poniedziałek go wypuścili po 15 minutach pobytu, bo zapomnieli powiedzieć że ma odstawić tabletki.
    Więc obiad był w biegu, szybkie pakowanie torby i do szpitala. Mąż na izbę przyjęć a ja jeszcze po wyniki musiałam skoczyć. Całe szczęście szpital i centrum krwiodactwa są dokładnie na przeciw siebie.
    Posiedziałam z mężem, wróciłam do domku, a ten do mnie dzwoni że ręczników zapomniał więc powrót do szpitala. Wyszłam ok. 18.30 i tylko zdążyłam wyjść ze szpitala i dostałam smsa od męża, że postanowili zoperować go inną metodą. Problem w tym, że nam bardzo zależało na gastric baypass bo są bardzo dobre wyniki tego zabiegu przy cukrzycy. Zdarza się że cukrzyca cofa się prawie całkowicie.
    Ja jutro mam mieć zabieg o 8 pod warunkiem że stopień czystości pochwy wyjdzie dobrze, mąż ma operację o 10 prawdopodobnie, więc z zabiegu pobiegnę od razu do niego.

Mogę prosić o trzymanie kciuków ?
    Obiecuję że jak się to całe wariactwo skończy to was nadrobię i pogratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym.

Ok teraz idę pakować moją torbę szpitalną :-/

marnut, Koniara, LaRa, Blondik lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Przekaz swojemu mężowi ode mnie najszczersza wyrazy współczucia. Powiedz mu tez ode mnie ze niech sobie nie robi wyrzutów ze uciekl - zaden normalny człowiek by tego nie zniósł.
    Kochana, ja mam plan: zostawię go z dzieciakami a sama jako "rycząca 40tka" ruszę w tango - przynajmniej mnie będzie miał z głowy ;). A ja jego, bo wtedy to już będzie stary piernik :D.

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Aaaaa
    Ja dopiero teraz zaskoczylam ze Ty to realizujesz taki plan na Twojego meza ....

Kurcze Marnut - powiedz biedaczki co on Tobie zrobił?

Wspominałam już, że jestem pamiętliwa, mściwa i zawzięta ;)? Zapłaci mi, oj zapłaci - za każdego kwiatka, którego mi nie przyniósł, za każde miłe słowo, którego nie powiedział, za każdy gest, którego nie wykonał, za każdy orgazm, którego nie miałam itd... ;D!

Lena83, Koniara lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco powodzenia Wam :*****

choco lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:

Mogę prosić o trzymanie kciuków ?
    Obiecuję że jak się to całe wariactwo skończy to was nadrobię i pogratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym.

Ok teraz idę pakować moją torbę szpitalną :-/

Trzymam kciuki baaaaardzo mocniacho :D Będzie dobrze Kochana nie stresuj się :)

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, Choco! Coś jak w Prawach Murphy'ego, z naciskiem na pkt III.
    I. Jeżeli coś może się nie udać – to się nie uda.
    II. Nie uda się nawet wtedy, gdy jednak powinno się udać.
    III. Wszystko wali się naraz.

Miałaś dziś dzień świra, ale teraz to już wszystko będzie okej :). Kciukamy :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:46

choco lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Wspominałam już, że jestem pamiętliwa, mściwa i zawzięta ;)? Zapłaci mi, oj zapłaci - za każdego kwiatka, którego mi nie przyniósł, za każde miłe słowo, którego nie powiedział, za każdy gest, którego nie wykonał, za każdy orgazm, którego nie miałam itd... ;D!

Aaaa :D
    Drań!!! Należy mu sie! ;)

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka apropo nastolatek to jakos cholernie szybko zaczynaja dorastać.
    Ja tam miałam takie wyrzuty jak miałam 15 a nie 11,5 ...

No i tak patrze na mojego W i szczerze podziwiam w te dni kiedy ja mam PMS albo @ a do tego jeszcze nasza Mela ....

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Aaaa :D
    Drań!!! Należy mu sie! ;)
    On mi zniszczył młodość, ja się o niego "zatroszczę" na stare lata ;). Niech ma :D.

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z pozytywnych rzeczy to podziwiam mojego W za to jaki kontakt złapał z młodą.
    Wszak w jej wieku tyle czasu bez ojca to nie było łatwe zadanie.
    A ja mu o tym nigdy nie powiedziałam - chyba powinnam ;)

marnut lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobiłam...Choco trzymam kciuki za Was...

...wiecie ..kurde nie mogę się z tym dongiem zdecydować, wzięłam btabsa rano i teraz już chyba nie biorę ...temp mam wciąż niską..jajcory mnie bolą...śluz jest...czekam na te moją zagubioną owulkę.

choco lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    On mi zniszczył młodość, ja się o niego "zatroszczę" na stare lata ;). Niech ma :D.

Rozumiem :)
    Potem wydasz thller r"Cicha, długa zemsta" opisujący to i to bedzie hit ;)

Sie ustalilas dziewczyno!
    Ty to masz łeb !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 20:53

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek bierz - czekaj na owu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Rozumiem :)
    Potem wydasz thller r"Cicha, długa zemsta" opisujący to i to bedzie hit ;)
    Buhahaha, będę bogata i stać mnie będzie na jachty, wyspę na Malediwach i młodych utrzymanków ;).

Maniek - jaka kurka, zaginiona owulacja? Toż Ty w 11dc jesteś o ile dobrze widzę??

‹‹ 2751 2752 2753 2754 2755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ