My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati wrote:Czesc dziewczyny
odstawilam juz mierzenie temp , bo za bardzo mnie to stresowalo...
Tez bym chciala miec jabluszkoale poki co HTC daje rade , jak wyzionie ducha to kupuje
w angli mialam 4 i bylam zadowolona
No i tak mi tempka spadła że się zastanawiam czy teraz nie mam owulki czasem
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Lena też bym tak chciała... tylko u mnie dziadki i tatuś od roku regularnie wpierdala*** się w moje życie, wcześniej nie pamiętali o Julii... nie no zapomniałam ze mój były mąż ostatnio wyznał przy wszystkich ze nadal mnie kocha i takie pierdoly...
Ale np moja mama już nie miała tak dobrze, bo alimenty na mnie i na brata płacili moi dziadkowie, więc nie bardzo miała jak się sprzeciwić gdyby była taka potrzeba (chyba, że chciałaby wojnę rozpętać) - z drugiej strony jej teściowa się nie wtrącała, za to starała się być pomocna na ile możliwe. Może jej było głupio za syna, że się tak wypiął na własne dzieci
.
Ciężkie masz te relacje. Z jednej strony dziecko, które pewnie z dziadkami chce się widywać, z drugiej wtrącający się i oceniający Cię "obcy" ludzie.
PS Wiecie, że prawnie nie istnieje pojęcie "byli" teściowie? Teściowie na zawsze pozostają teściami, mimo rozwodu małżonków - to pewnie po to, żeby zapobiegać sytuacjom rodem z "Mody na Sukces"
.
-
Wiecie co, jestem oburzona. 1 listopada, wszystko zamknięte a McDonald otwarty. Szkoda mi tych ludzi ze pracować muszą. No ale z drugiej strony ja też jestem jędzą bo zakupiłam kanapkę na obiad w Maku bo wszystko inne zamknięte. I koło się zamyka.
Teraz muszę wywietrzyć się żeby Małż jedzenia nie poczuł. Biedaczek mówi że w nocy chleb mu się śnił, a do poniedziałku ani jeść ani pić nie może.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
ahahahah
dziewczyny normalnie smialam sie wracajac do samego domu xD
chodze po sklepie kupujemy spozywkę razem z moim Mno i glosno rozmawiamy ... jako ze nikt nas nie rozumie to bez problemu poruszamy kazdy temat.
No i ze w domu czeka góra naczyc do zmycia , pozniej zrobienie obiadu , znowu zmycie po obiedzie, zrobienie ciasta na jutro i kolejne zmywanie ... Mąż zaznaczyl ze ja wszystko mam zrobic... a ja z usmiechem no tak a nie za wygodnie ci ?
Na to jakis obcy koles poklepal go po ramieniu , i mowi no no taki mąż a tak wykorzystuje swoja zonenormalnie padlam xD a Mój mąż uciekal i nie chcial isc sam do kasy w obawie ze trafi na tego goscia 2 raz
hehehhehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:06
Ania_84, konwalianka, Misi@, Lena83, Asiula86, Katjaa, Mona_M, ara lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynyki my doepiro wrocilismy
objezdzilismy polowe rodzinki
bylo milo i sympaycznie.. a moj maz ponownie mnie zaskoczyl..
powiedzial siostrze swojej i szwagorwi..jaki konkretnie jest problem.. fakt troche sie wkurzylambo przychodze a ci do mnei ze nie wiedzil.. i ze by nam nie mowili no kiedy dzieci.. ja mowie o co kaman. a moj dopeiro jak jechalismy to maz mi powiedzial z e aa gadalem z Andrzejem i jakos tak powiedzialem ze wczoraj bylismy w wawie iod slowa do slowa.. wyszlo ze sie lecze.. a pozniejstwierdzilem ze w sumie to nie wstd .. no i mi szczena opadla
ps dziewczynki Blondik, Arienna, Ansatazja.. wiecie mam nadzieje ze sie nie pogniewacie ale postawilam swiczuszke na grobie - takim gdzie nikt nie stawial.. w intencji waszych aniołkow oraz w intezcji wszystkich dzieciaczkow . które odeszły ..jakos tak o Was pomyslalam ...ehhh nie bardzo lubie cmanentarzy .
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Cati, faktycznie śmieszna sytuacja.. hehe, to mąż pewnie oblał się rumieńcem:)
choco, popieram marnut, gdyby płacili sumiennie..
ja tez mam kiepski nastrój.. piwo bez % wypite..
mąz urodzil kamień5mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:17
cati, Ania_84, Asiula86, Pati Belgia, ara lubią tę wiadomość
-
To fakt
mmoj maz takiego buraczka strzelil
hehe no ale wreszcie ktos obcy mu zwrocil uwage
Ale nie narzekam na swojego meza... po prostu czasem bywa leniwy
.........
Dzis wszystkie bedziemy raczej w takim nastroju smutnym... kazda z nas wspomina swoich zmarłych. KAzdej z nas brakuje ich ...
-
Ja też będąc na cmentarzu postawiłam znicz na małym grobie bez podpisu dla naszych forumowych aniołków i dla wszystkich aniołków.
Weszłam na część cmentarza z grobami małych dzieci, to straszne jak ich dużo. Zarazem piękne jest to ze na tych małych grobach, którymi widać ze nikt się nie opiekuje od wielu lat stoją znicze zostawione przez obcych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej dziewczyny
Ja nie byłam nawet na cmentarzu - młoda mi sie rozłożyła i nie chciala zostac z nikim innym
Moze jutro mi sie uda.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyHej właśnie wróciliśmy...
Kuzynka męża urdziła 3 miesiące temu Julkę...jest taka śliczna...wszyscy byli w szoku, ponieważ mała cały czas na mnie patrzyła i nie mogła oderwać wzroku. Ale tak jest z każdym dzieciekiem, nawet tym najbardziej strachliwym, jakość przypadam do gustu dzieciom i wszyscy zawsze sie dziwią dlaczego tak się dzieje i dziecko się uśmiecha a nie płacze :p
Może wyczuwają, że pragnę maleństwa...
Chyba muszę umówić się do chirurga cały czas mam bóle w brzuchu, a od operacji mineło już 3 miesiące, kurcze nie wiem a może przesadzam ;/ Nie chcę, żeby ktoś mnie wzioł za hipohondryka, ale bóli mnie okrężnica i czuje, że aż janinki mnie bolą tak mam coś tam napęczniałe. A może to przez zrosty?
Choć przez ostatnie dwa lata myslałam, że pępek boli mnie od zrostów, a podczas operacji okazało się, że tam był guz o którym nikt nie wiedział...sama nie wiem...