X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Czesc dziewczyny :)
    odstawilam juz mierzenie temp , bo za bardzo mnie to stresowalo...

Tez bym chciala miec jabluszko ;D ale poki co HTC daje rade , jak wyzionie ducha to kupuje :D w angli mialam 4 i bylam zadowolona ;D
    A ja mierzę dalej jak ten ćpun jakiś i nie mogę odstawić :P No i tak mi tempka spadła że się zastanawiam czy teraz nie mam owulki czasem :)

• cati Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska - ale ja to juz nie powinnam ;D bo zeswiruje jak tylko spada powiedzmy o 0.10 stopnia ;D ze cos jest nie tak z groszkiem :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Anuska - ale ja to juz nie powinnam ;D bo zeswiruje jak tylko spada powiedzmy o 0.10 stopnia ;D ze cos jest nie tak z groszkiem :P
    No fakt że po pozytywnym teście to już daj sobie spokój :D

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana gratulacje

Katja, to Ty niezłych BYŁYCH teściów masz.. trzeba to przetrwać i nie ma bata..ale jest nadzieja, skoro jutro wyjeżdżają..no i plus ze wogóle do Ciebie zadzwoniła, że wpadną..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena też bym tak chciała... tylko u mnie dziadki i tatuś od roku regularnie wpierdala*** się w moje życie, wcześniej nie pamiętali o Julii... nie no zapomniałam ze mój były mąż ostatnio wyznał przy wszystkich ze nadal mnie kocha i takie pierdoly...
    Hmmm...Nie wiem, jakie masz z nimi układy i zależności, ale jakbym się rozwiodła z moim Małżem, to teściów bym za próg nie wpuściła. Chcą widywać wnuki - ok, proszę być o 10.00 (dzieci naszykowane czekają w drzwiach) i je zabrać na lody, spacer czy do sali zabaw, najpóźniej o 19.00 odstawić do domu.
    Ale np moja mama już nie miała tak dobrze, bo alimenty na mnie i na brata płacili moi dziadkowie :/, więc nie bardzo miała jak się sprzeciwić gdyby była taka potrzeba (chyba, że chciałaby wojnę rozpętać) - z drugiej strony jej teściowa się nie wtrącała, za to starała się być pomocna na ile możliwe. Może jej było głupio za syna, że się tak wypiął na własne dzieci :/.

Ciężkie masz te relacje :/. Z jednej strony dziecko, które pewnie z dziadkami chce się widywać, z drugiej wtrącający się i oceniający Cię "obcy" ludzie.

PS Wiecie, że prawnie nie istnieje pojęcie "byli" teściowie ;)? Teściowie na zawsze pozostają teściami, mimo rozwodu małżonków - to pewnie po to, żeby zapobiegać sytuacjom rodem z "Mody na Sukces" ;D.

• choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, jestem oburzona. 1 listopada, wszystko zamknięte a McDonald otwarty. Szkoda mi tych ludzi ze pracować muszą. No ale z drugiej strony ja też jestem jędzą bo zakupiłam kanapkę na obiad w Maku bo wszystko inne zamknięte. I koło się zamyka.

Teraz muszę wywietrzyć się żeby Małż jedzenia nie poczuł. Biedaczek mówi że w nocy chleb mu się śnił, a do poniedziałku ani jeść ani pić nie może.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, jakby za pracę w święta, weekendy i nocki płacono uczciwie - podwójną czy potrójną stawkę, to chętni do pracy sami by się znaleźli. Wszyscy byliby zadowoleni i obyłoby się bez ustawowych zakazów pracy :/.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Belgii za soboty jest 66% więcej płatne a w niedziele 98%. Wiec wszyscy zadowoleni.

marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahahahah :D dziewczyny normalnie smialam sie wracajac do samego domu xD

chodze po sklepie kupujemy spozywkę razem z moim M ;D no i glosno rozmawiamy ... jako ze nikt nas nie rozumie to bez problemu poruszamy kazdy temat.
    No i ze w domu czeka góra naczyc do zmycia , pozniej zrobienie obiadu , znowu zmycie po obiedzie, zrobienie ciasta na jutro i kolejne zmywanie ... Mąż zaznaczyl ze ja wszystko mam zrobic... a ja z usmiechem no tak a nie za wygodnie ci ?
    Na to jakis obcy koles poklepal go po ramieniu , i mowi no no taki mąż a tak wykorzystuje swoja zone XD normalnie padlam xD a Mój mąż uciekal i nie chcial isc sam do kasy w obawie ze trafi na tego goscia 2 raz XD hehehhehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:06

Ania_84, konwalianka, Misi@, Lena83, Asiula86, Katjaa, Mona_M, ara lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynyki my doepiro wrocilismy :)

objezdzilismy polowe rodzinki :)

bylo milo i sympaycznie.. a moj maz ponownie mnie zaskoczyl..
    powiedzial siostrze swojej i szwagorwi..jaki konkretnie jest problem.. fakt troche sie wkurzylam :P bo przychodze a ci do mnei ze nie wiedzil.. i ze by nam nie mowili no kiedy dzieci.. ja mowie o co kaman. a moj dopeiro jak jechalismy to maz mi powiedzial z e aa gadalem z Andrzejem i jakos tak powiedzialem ze wczoraj bylismy w wawie iod slowa do slowa.. wyszlo ze sie lecze.. a pozniejstwierdzilem ze w sumie to nie wstd .. no i mi szczena opadla :)

ps dziewczynki Blondik, Arienna, Ansatazja.. wiecie mam nadzieje ze sie nie pogniewacie ale postawilam swiczuszke na grobie - takim gdzie nikt nie stawial.. w intencji waszych aniołkow oraz w intezcji wszystkich dzieciaczkow . które odeszły ..jakos tak o Was pomyslalam ...ehhh nie bardzo lubie cmanentarzy .

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej wracam os teściów.. Nie było źle nawet ok.
    Jakiś kiepski nastrój dziś mam więc tylko się witam i uciekam napić się wina i coś obejrzeć.. Może jutro będzie lepszy dzień

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati, faktycznie śmieszna sytuacja.. hehe, to mąż pewnie oblał się rumieńcem:)

choco, popieram marnut, gdyby płacili sumiennie..

ja tez mam kiepski nastrój.. piwo bez % wypite..

mąz urodzil kamień :) 5mm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:17

cati, Ania_84, Asiula86, Pati Belgia, ara lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• cati Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt ;D mmoj maz takiego buraczka strzelil :D hehe no ale wreszcie ktos obcy mu zwrocil uwage ;D Ale nie narzekam na swojego meza... po prostu czasem bywa leniwy ;)

.........
    Dzis wszystkie bedziemy raczej w takim nastroju smutnym... kazda z nas wspomina swoich zmarłych. KAzdej z nas brakuje ich ...

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijko..łojjj to sie namezyl...ale dobrze ze juz po :D

konwalianka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też będąc na cmentarzu postawiłam znicz na małym grobie bez podpisu dla naszych forumowych aniołków i dla wszystkich aniołków.
    Weszłam na część cmentarza z grobami małych dzieci, to straszne jak ich dużo. Zarazem piękne jest to ze na tych małych grobach, którymi widać ze nikt się nie opiekuje od wielu lat stoją znicze zostawione przez obcych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 19:25

Ania_84 lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tak zawsze mama mowila ze powinno sie zapalicz choc znicz na takich grobach :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja nie byłam nawet na cmentarzu - młoda mi sie rozłożyła i nie chciala zostac z nikim innym :-/

Moze jutro mi sie uda.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj Lenus noo to trzeba młoda kurowac .. ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko super ze juz po wszystkim...:)

konwalianka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej właśnie wróciliśmy...
    Kuzynka męża urdziła 3 miesiące temu Julkę...jest taka śliczna...wszyscy byli w szoku, ponieważ mała cały czas na mnie patrzyła i nie mogła oderwać wzroku. Ale tak jest z każdym dzieciekiem, nawet tym najbardziej strachliwym, jakość przypadam do gustu dzieciom i wszyscy zawsze sie dziwią dlaczego tak się dzieje i dziecko się uśmiecha a nie płacze :p

Może wyczuwają, że pragnę maleństwa...

Chyba muszę umówić się do chirurga cały czas mam bóle w brzuchu, a od operacji mineło już 3 miesiące, kurcze nie wiem a może przesadzam ;/ Nie chcę, żeby ktoś mnie wzioł za hipohondryka, ale bóli mnie okrężnica i czuje, że aż janinki mnie bolą tak mam coś tam napęczniałe. A może to przez zrosty?
    Choć przez ostatnie dwa lata myslałam, że pępek boli mnie od zrostów, a podczas operacji okazało się, że tam był guz o którym nikt nie wiedział...sama nie wiem...

‹‹ 2766 2767 2768 2769 2770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ