X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki zapomniałam Wam się pochwalić... moja była teściowa wczoraj przyjechała i pierwsze co miałam odwiedziny!!! ;(

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a co ona chciala od Ciebie?

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewno wnusię pooglądać. Jak nie miałaś komentarzy pt. "Katja, jak Ty dbasz o moją wnuczkę? Dlaczego ona taka chora leży? Może Ty się na matkę nie nadajesz?" to wizytę można uznać za udaną ;D.

Lena83, Mona_M lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu idzie ....
    Jajcor mnie napaża ...
    A ja go mam gdzies :P

cati lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Owu idzie ....
    Jajcor mnie napaża ...
    A ja go mam gdzies :P
    Ciekawe umiejscowienie jajnika, ciekawe ;)... Co na to lekarze :D?

Lena83, Koniara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze słowa które padły brzmiały: ale tu brudno (mimo iż 5 minut wcześniej skończyłam sprzątać mieszkanie) bo patelnia po obiedzie nie umyta leżała w zlewie... na temat tego ze Julią chora jeszcze nic nie usłyszałam ale przed chwilą dzwoniła ze po cmentarzu przyjdzie i to z byłym tesciem, który wczoraj bez skrępowania wypił moja urodzinową piersioweczke która leżała sobie 3 tygodnie mówiąc: Kurwa dziewczyno takich rzeczy się nie trzyma tak długo bo się zmarnuja... oczywiście jak poszli poryczalam się... na szczęście jutro wyjeżdżają...

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

:D
    Zawsze byłam ciekawy przypadek - studenci sie na mnie uczyli w I ciazy w klinice :P

A tak serio to te owulacyjne jajniki musza wysylac jakies sygnały .... Feromony czy cos .... Bo W jakis dzis nie do utachania jest :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja- nie przejmuj sie ... Wiem.... Łatwo powiedziec....
    Ale bdżwiągami teściowymi byłymi sie przejmować nie bedziemy !!!

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Katja- nie przejmuj sie ... Wiem.... Łatwo powiedziec....
    Ale bdżwiągami teściowymi byłymi sie przejmować nie bedziemy !!!
    Kochana staram się nie przejmować ale nie znasz tej kobiety... ona nie może mi wybaczyć ze 6 lat temu zostawiłam jej syna...

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa- taka norma, przecież to jej syn. Konflikt interesów macie ;)
    Sama to przeszłam swojego czasu tylko ze moja ex w pewnym momencie poszła w ślady syna i uznała ze usunie sie całkowicie z zycia wnuczki i jej matki ;)
    Ale wiem o czym mowisz - 2 lata były koszmarne ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wspolczuje :(
    A ja cały czas mam plamienie nie wielkie ale jednak. A dzis juz dwa songi za mna :

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 11:27

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Dziewczyny mój telefon ma teraz funkcję dyktowania tekstu. Teraz w moich wiadomościach beda jeszcze większe cyrki :D.
    Ale mam zabawę jak sobie dyktuję teraz - prawie jakbym z Wami rozmawiała.
    Heh to fajna funkcja. Ja jak bym swojemu tel dyktowała co chcę napisać to chyba nikt by mnie nie zrozumiał ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Dziewuszki zapomniałam Wam się pochwalić... moja była teściowa wczoraj przyjechała i pierwsze co miałam odwiedziny!!! ;(
    Łoooo... Przyjechała wnuczkę nawiedzić??? No cóż... współczuję :/

Katjaa lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka a ja właśnie dyktuje i jest okej. Ale Bajer. Się cieszę do telefonu jak Łysy do Grzebienia.

Katjaa, Anuśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena też bym tak chciała... tylko u mnie dziadki i tatuś od roku regularnie wpierdala*** się w moje życie, wcześniej nie pamiętali o Julii... nie no zapomniałam ze mój były mąż ostatnio wyznał przy wszystkich ze nadal mnie kocha i takie pierdoly...

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nadal dochodzą do siebie ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Anuśka a ja właśnie dyktuje i jest okej. Ale Bajer. Się cieszę do telefonu jak Łysy do Grzebienia.
    Takie małe pudełeczko z jabłuszkiem a tyle frajdy ;) A masz 6? Świetny jest :)

• cati Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)
    odstawilam juz mierzenie temp , bo za bardzo mnie to stresowalo...

Tez bym chciala miec jabluszko ;D ale poki co HTC daje rade , jak wyzionie ducha to kupuje :D w angli mialam 4 i bylam zadowolona ;D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no mam 4S ale wlasnie wgrałam nowe oprogramowanie i takie nowe bajery są ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Nie no mam 4S ale wlasnie wgrałam nowe oprogramowanie i takie nowe bajery są ;)
    No fajne mają bajery :)

‹‹ 2765 2766 2767 2768 2769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ