My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:choco a co z Tobą?
Blondik, ja o wszystkich zmarłych myślę 2 listopada..dzisiaj nie ich "święto" a wszystkich świętych, zatem niewielu ich mam..niemniej nie zapomnę
Ze mną wszystko ok. Na wyniku badania napisane że kontrast wypełnił wszystko co trzeba. Samo badanie raczej nie bolące. Może ze dwa razy zabolało, nie mocno. Za to dość nieprzyjemne, no ale to chyba oczywiste.
badanie robili na stole do rentgena, nie na samolocie. Kazali położyć się na brzegu i chwycić za kostki. Wyszło na jaw że akrobatką to ja nie jestem. Po badaniu dali mi mega wielka podpaskę. Taką poporodową. Tylko że ja majtki na sali zostawiłam, wiec musiałam ją sobie trzymaać. Ale przewieźli mnie na wózku pod sale. Krwawilam odrobinkę tylko. Po pól godziny poszłam do toalety i założyłam swoja własną podpaske to nawet się nie zabrudzila.
Dostałam też płytkę z nagraniem, ale juz wczoraj nie miałam siły odpalać.
W poniedziałek mam jeszcze się do nich zgłosić po kartę informacyjną, ale chyba tam juz nic więcej niż na wyniku nie napiszą.
Na sali leżałam z miłą dziewczyną. Standard oddziału bardzo dobry. U męża 3 pietra wyżej to oddział jak z PRL-u a u mnie wszystko funkiel-nówka. i na jedzenie się załapałam, też nie najgorsze.konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Hej Kochane pisze z innego konta bo moje przestało funkcjonować. Poznalyscie mnie jako "Zakochana" Dziewczyny udało sie!!!! Przed chwilą robilam test,wyszedl pozytywny,wtedy kiedy juz stracilam nadzieje okazalo sie ze jednak dalismy rade a maz spisal sie na medal.
Życze wam wszystkim powodzenia i nie traćcie nadzieji. Pozdrawiam was serdeczie
"Zakochana"choco, Katjaa, LaRa, konwalianka, Asiula86, Krokodylica, Johnam, Arienna, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Kasiaa wrote:Hej Kochane pisze z innego konta bo moje przestało funkcjonować. Poznalyscie mnie jako "Zakochana" Dziewczyny udało sie!!!! Przed chwilą robilam test,wyszedl pozytywny,wtedy kiedy juz stracilam nadzieje okazalo sie ze jednak dalismy rade a maz spisal sie na medal.
Życze wam wszystkim powodzenia i nie traćcie nadzieji. Pozdrawiam was serdeczie
"Zakochana"Gratuluję
Świetna nowina
Chyba warto stracić nadzieję...
Kasiaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kochana suuuper
Gratuluję
Świetna nowina
Chyba warto stracić nadzieję...
Siedze pisze i płacze ze szczesciaJak wariatka. Mąż jeszcze nic nie wiembedzie w domku za jakies dwie godzinki az sie boje jego reakcji (oczywiscie bedzie pozytywnac!)On chyba dzisiaj zwariuje
-
11.
02.11 - Asiula86
04.11 - Blondik
05.11 - Marissith
09.11 - Pati Belgia i Lamama
11.11 - Anuśka
12.11 - Mona_M
17.11 - Marnut
30.11 - Anastazjaaa
xx.11 - Maniek
xx.11 - Misi@
xx.11 - Ara
12.
16.12 - Choco
.
.
xx.xx - Lena83
xx.xx - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
W tym miesiącu mój Misiek nabiera sił na zloty strzał, wiec wpisałam się dopiero na grudzień.**********************Gang 18+***********************
-
Zakochana wielkie gratulacje
Cieszę się baaaardzo ze Ci się udało.
Spokojnej ciąży życzę i proszę o porcję zielonych wirusków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:17
Katjaa, Kasiaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam ale chyba nie napisze wszystkiego co chciałam .
Ania-Cieszę się że wszystkie wyniki są dobre. Mocno wierzę że na Boże Narodzenie 2015 będziecie już w trójkę. Albo nawet w czwórkę.
Choco- Dzielna kobieta z ciebie. Zdrówka dla męża.
Blondik-zapale dzis świeczkę za Aniołki wszystkie ....
Marnut - dlatego ja chyba wole nie testować .... Wole nie wiedziec ... A podobno tak wlasnie konczy sie 60% ciąż ...
A tak w ogole to czescchoco lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mój telefon ma teraz funkcję dyktowania tekstu. Teraz w moich wiadomościach beda jeszcze większe cyrki
.
Ale mam zabawę jak sobie dyktuję teraz - prawie jakbym z Wami rozmawiała.Katjaa, choco lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Kasiaa vel Zakochana - gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was :*Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.