X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco a co z Tobą?

Blondik, ja o wszystkich zmarłych myślę 2 listopada..dzisiaj nie ich "święto" a wszystkich świętych, zatem niewielu ich mam..niemniej nie zapomnę

choco, LaRa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco dzielna z Ciebie dziewczynka :) Wspieram Was oboje :) Miłego dnia i szybkiego powrotu do formy dla męża :)

choco lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    choco a co z Tobą?

Blondik, ja o wszystkich zmarłych myślę 2 listopada..dzisiaj nie ich "święto" a wszystkich świętych, zatem niewielu ich mam..niemniej nie zapomnę

Ze mną wszystko ok. Na wyniku badania napisane że kontrast wypełnił wszystko co trzeba. Samo badanie raczej nie bolące. Może ze dwa razy zabolało, nie mocno. Za to dość nieprzyjemne, no ale to chyba oczywiste.
    badanie robili na stole do rentgena, nie na samolocie. Kazali położyć się na brzegu i chwycić za kostki. Wyszło na jaw że akrobatką to ja nie jestem. Po badaniu dali mi mega wielka podpaskę. Taką poporodową. Tylko że ja majtki na sali zostawiłam, wiec musiałam ją sobie trzymaać. Ale przewieźli mnie na wózku pod sale. Krwawilam odrobinkę tylko. Po pól godziny poszłam do toalety i założyłam swoja własną podpaske to nawet się nie zabrudzila.
    Dostałam też płytkę z nagraniem, ale juz wczoraj nie miałam siły odpalać.
    W poniedziałek mam jeszcze się do nich zgłosić po kartę informacyjną, ale chyba tam juz nic więcej niż na wyniku nie napiszą.

Na sali leżałam z miłą dziewczyną. Standard oddziału bardzo dobry. U męża 3 pietra wyżej to oddział jak z PRL-u a u mnie wszystko funkiel-nówka. i na jedzenie się załapałam, też nie najgorsze.

konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Kasiaa Debiutantka

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane pisze z innego konta bo moje przestało funkcjonować. Poznalyscie mnie jako "Zakochana" Dziewczyny udało sie!!!! Przed chwilą robilam test,wyszedl pozytywny,wtedy kiedy juz stracilam nadzieje okazalo sie ze jednak dalismy rade a maz spisal sie na medal.
    Życze wam wszystkim powodzenia i nie traćcie nadzieji. Pozdrawiam was serdeczie

"Zakochana"

choco, Katjaa, LaRa, konwalianka, Asiula86, Krokodylica, Johnam, Arienna, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco najważniejsze że wszystko drożne :D

choco lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaa wrote:
    Hej Kochane pisze z innego konta bo moje przestało funkcjonować. Poznalyscie mnie jako "Zakochana" Dziewczyny udało sie!!!! Przed chwilą robilam test,wyszedl pozytywny,wtedy kiedy juz stracilam nadzieje okazalo sie ze jednak dalismy rade a maz spisal sie na medal.
    Życze wam wszystkim powodzenia i nie traćcie nadzieji. Pozdrawiam was serdeczie

"Zakochana"
    Kochana suuuper :) Gratuluję :) Świetna nowina :) Chyba warto stracić nadzieję...

Kasiaa lubi tę wiadomość

• Kasiaa Debiutantka

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochana suuuper :) Gratuluję :) Świetna nowina :) Chyba warto stracić nadzieję...

Siedze pisze i płacze ze szczescia :) Jak wariatka. Mąż jeszcze nic nie wiembedzie w domku za jakies dwie godzinki az sie boje jego reakcji (oczywiscie bedzie pozytywnac!)On chyba dzisiaj zwariuje

• choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11.
    02.11 - Asiula86
    04.11 - Blondik
    05.11 - Marissith
    09.11 - Pati Belgia i Lamama
    11.11 - Anuśka
    12.11 - Mona_M
    17.11 - Marnut
    30.11 - Anastazjaaa
    xx.11 - Maniek
    xx.11 - Misi@
    xx.11 - Ara

12.
    16.12 - Choco
    .
    .
    xx.xx - Lena83
    xx.xx - Czarnula87
    xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
    xx.xx - Katjaa

W tym miesiącu mój Misiek nabiera sił na zloty strzał, wiec wpisałam się dopiero na grudzień.

• choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakochana wielkie gratulacje :-D
    Cieszę się baaaardzo ze Ci się udało.
    Spokojnej ciąży życzę i proszę o porcję zielonych wirusków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:17

Katjaa, Kasiaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane!
    Kasiaaa-Zakochana gratuluję!
    Lara współczuję!
    Ania tak się cieszę z dobrych wieści!
    Blondik pamiętamy [*]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:41

Kasiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się dzisiaj śniło ze kierowalam samolot, potem ze była powódź i nie mogłam pójść do lasu a na końcu II kreski na teście ciazowym... sny po kiju... same nie realne sny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 09:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco - testujesz razem ze mną i w moje urodziny, będziemy się wspierać w tym szaleństwie!

Wszystkie dziewczyny po stracie - myślami od rana jestem dziś z Wami i Waszymi aniołkami.

choco, Lena83 lubią tę wiadomość

• Kasiaa Debiutantka

Wysłany: 1 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choko jak najbardziej dla Ciebie cała masa zielonych wirusków :-)

choco lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaa ja też poproszę wiruski... ja zamykam je w słoiku a jak przyjdzie pora to wypuszcze...

• choco Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zakochana :-D

Ok Marnut, jesteśmy umówione :-D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam ale chyba nie napisze wszystkiego co chciałam .

Ania-Cieszę się że wszystkie wyniki są dobre. Mocno wierzę że na Boże Narodzenie 2015 będziecie już w trójkę. Albo nawet w czwórkę.

Choco- Dzielna kobieta z ciebie. Zdrówka dla męża.

Blondik-zapale dzis świeczkę za Aniołki wszystkie ....

Marnut - dlatego ja chyba wole nie testować .... Wole nie wiedziec ... A podobno tak wlasnie konczy sie 60% ciąż ...

A tak w ogole to czesc :D

choco lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja mam już 3 dzień plamienia, boli mnie jak na @, we wtorek powinnam dostać. Robiłam test ale negatywny. Nie wiem co o tym myśleć

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój telefon ma teraz funkcję dyktowania tekstu. Teraz w moich wiadomościach beda jeszcze większe cyrki :D.
    Ale mam zabawę jak sobie dyktuję teraz - prawie jakbym z Wami rozmawiała.

Katjaa, choco lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco super, ze mas czuje sie dobrze a u Ciebie wszystko drozne :-)

choco lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaa vel Zakochana - gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was :*

‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ