My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek
Obchodzimy dzis urodzinki męża , i dalam mu test z 2 grubymi krechamii wszystkiego najlepszego przyszły Tatusku
I maz dzis z pytaniem a nie moze nasze dziecko nazywac sie groszek ?
YYYyyyy ... Nie ?!?!?! ...
A tu o dziwo w neidziele sa po zamykane sklepy ... a wczoraj wszystko bylo otwarte.. ale co ja sie dziwie jak oni tu halloween maja a nie sw.zmarłych . Za to cale szczescie mamy tu koscioł z mszami po polsku to chociaz na 16 pojde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:17
-
Hej dziewczyny obejrzałam wczoraj film o agacie mróz... Tak się Poryczalam ze dziś ledwo na oczy widzę takie mam spuchniete..
Nie lubię tego dnia chodzę po cmentarzu rozglądam się i zwyczajnie ogarnia mnie smutek...
Blindik mój brat tez nie rozmawia o swojej Ali on to inaczej przeżywa,spróbuj zrozumieć męża może jeszcze nie jest gotowy do takiej rozmowy... Dajcie sobie czas... Tulam Cie mocno i nunie zakolnierzona tez
Maniek
-
nick nieaktualnycati wrote:A tu o dziwo w neidziele sa po zamykane sklepy ...
?). Nic wielkiego, ale lampa do wymiany. Jak w końcu dobrnęliśmy do mechanika i tłumaczę gościowi w czym rzecz, ten patrzy na mnie ze zrozumieniem i mówi, że lampę zamówią, ale będzie za 4 dni. Pytam czemu, a on mówi "Dziś złożymy zamówienie, za 2 dni ktoś to przeczyta, za 3 przywiezie, na 4-ty będzie", "Ale czemu tak długo? Macie jakieś święto?" "Tak, weekend. Dziś jest piątek". Umarłam
. Nic, przeczekaliśmy.
Ale jeszcze jedna ciekawostka - za wymianę lampy chcieli nam policzyć 6000 NOKów. Pytam czemu tak drogo - "Lampa 1000 a wymiana 5000"! Mój brat sam wymienił lampę - odkręcając ją łyżką stołową, bo oczywiście ja żadnych narzędzi nie wzięłam
. Śrubokręt kupiliśmy dopiero razem z lampą
.
cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jej tez chce tak zarabiać za wymianę lamp - nauczę sie !!!! A co !!!
Czesc dziewczynymarnut, Katjaa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Kurczę to tyle samo co i @ ma wystąpić po pregnylu... Czyli jedno i to samo.... Trochę lipa..
niektóre dziewczyny robią w 11-12 dniu po i często jak im wyjdzie pozytyw to się zastanawiają czy to ten pozytyw czy to jeszcze leka najlepiej to na betę może iść
-
Pati kompletnie sie nie znam na tych lekach wiec nie poradze nic ....
Ja to sobie tak radośnie do tej pory twierdziłam ze to dopiero pol roku starań ...
Az mnie oświeciło ze przeciez to pol roku starań z celowaniem w płodne gdzie moje przypuszczenie kiedy one sa sie potwierdziło z tym co uważałam wczesniej.
W kazdym razie minęło 13 m- cy sexu bez zabezpieczeń ...
No i nic ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:31
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyKobietki glowa do góry
październik dał owocne plony fasolek ale mamy listopad i będzie mam nadzieję jeszcze bardziej owocny dla Was wszystkich Kochane
więc nie smutajcie się
Tylko mam nadzieję że jak będziecie już na fioletowej stronie mocy czasem odwiedzicie Katjee z tej różowej strony
Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati ja bymm silkla i zrobila bete
masz wtedy jakies porownanie... ??
MArmut= hahhaha no to dobre
zeby taki zbieg okolicznosci
masakra
ale niezle sobie policzyli .... 6k oszaleli...
LEnka - a robilas juz jakies badania w tym kierunku ?
Ja postawilam wszystko na codzienny sex... nie wiem czy to zadzialolo czy moze to ze najpierw byl moj orgazm a pozniej jegonie mam pojecia czy to dlatego...
przeczytalam gdzies ze najlepiej jak kobieta ma wczesniej to sie srodowisko w srodku ladne robi i plemniczki moga szybciej i cale dotrzec ... -
Cati - podstawowe z krwi, hormony pol roku temu. Teraz powtórzę. No i monitoring cyklu, cyto i USG i plemniory.
Została chyba lutka bo plamie chociaz wyniki progesteronu miałam dobre, drożność i test na wrogość do plemniorow .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 12:01
cati lubi tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.