My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Pati ja bymm silkla i zrobila bete
masz wtedy jakies porownanie... ??
MArmut= hahhaha no to dobre
zeby taki zbieg okolicznosci
masakra
ale niezle sobie policzyli .... 6k oszaleli...
LEnka - a robilas juz jakies badania w tym kierunku ?
Ja postawilam wszystko na codzienny sex... nie wiem czy to zadzialolo czy moze to ze najpierw byl moj orgazm a pozniej jegonie mam pojecia czy to dlatego...
przeczytalam gdzies ze najlepiej jak kobieta ma wczesniej to sie srodowisko w srodku ladne robi i plemniczki moga szybciej i cale dotrzec ... -
hmmmmm no tak nie ma sie co cieszyc podobno najlepiej robic 12-14 dni od zastrzyku . Ale trzeba byc dobrej mysli kochana tak mocno trzymam za ciebie kciuki !!! :*
Katja to nie zasada ale skoro ktos tak powiedzial mozna sprawdzic co nie ?co szkodzi...
Pati Belgia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:hmmmmm no tak nie ma sie co cieszyc podobno najlepiej robic 12-14 dni od zastrzyku . Ale trzeba byc dobrej mysli kochana tak mocno trzymam za ciebie kciuki !!! :*
Katja to nie zasada ale skoro ktos tak powiedzial mozna sprawdzic co nie ?co szkodzi...
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sie juz rozgladam za bozodarodzeniowymi rzeczami
co moge zrobic i zaczac robic juz dzis !
Paznokcie mi sie takie spodobalyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 14:11
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja dziś mam strasznie rozlazły dzień.. szukam telefonu i nie moge się zdecydować.. czy iphone czy samsung.. co radzicie?
Cati ładne..może sama takie sobie sprawię?
każda teoria jest dobra, jeśli prowadzi do celu.. mój mąż wczytał z kolei, że seks oralny (ślina) może zabijać plemniki i postawił "szlaban" na tego typu zabawy w czasie płodnym.. i tez akurat w tym cyklu się udało:)
Pati mam nadzieję, że ten cień jest wynikiem rosnącego groszka a nie krążących w organizmie leków..
buziakicati, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
konwalianka dokladnie tez tak slyszalam i tez u nas byl szlaban na jakiekolwiek tego typu rzeczy. Cos w tym jest bo przeciez slina nie ma takiego samego ph jakie mamy tam. a podczas orgazmu zmieniamy nasze ph an bardziej przyjazne
tez mysle zeby go zrobic samejale nie wiem czy na prawej rece mi wyjdzie
konwalianka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Cześć, ja dziś mam strasznie rozlazły dzień.. szukam telefonu i nie moge się zdecydować.. czy iphone czy samsung.. co radzicie?
Cati ładne..może sama takie sobie sprawię?
każda teoria jest dobra, jeśli prowadzi do celu.. mój mąż wczytał z kolei, że seks oralny (ślina) może zabijać plemniki i postawił "szlaban" na tego typu zabawy w czasie płodnym.. i tez akurat w tym cyklu się udało:)
Pati mam nadzieję, że ten cień jest wynikiem rosnącego groszka a nie krążących w organizmie leków..
buziaki
-
cati wrote:
ja sie juz rozgladam za bozodarodzeniowymi rzeczami
co moge zrobic i zaczac robic juz dzis !
Paznokcie mi sie takie spodobalyrobie zele na swojej plytce, kolor tez klade zelowy wiec na 3 tygodnie zawsze mam spokoj
-
nick nieaktualny
-
a myslisz ze pati wyjdzie takie cos na hybrydach ?
Ja polecam HTC !!!
Dziewczyny ja mam pytanko , robie sos do miesa i tam jest w przepisie zeby dac whiski , ja mam tylko taki spożywcze whiski i daje tylko 2 łyzki . Jak moge zredkowac to zeby nie bylo w tym Volt.... bo normalnie jest 16%Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 15:30
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:Hej dziewczyny
Blondik trzymaj się, faceci inaczej wszystko przeżywają
U mnie wczoraj @ się rozkręciła, jutro pójdę na badania hormonów. I tu nie wiem czy trzeba być na czczo czy mogę zrobić po pracy?
Na czczo trzeba być przy badaniach cukru, nie hormonów.