My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nie to ze lubie sie oszukiwac , tylko raczej do tych co maja nadzieje ze jednak to bylo tylko jednorazowe ... nie lubie sie opierac na systemach .. ze inni mieli to ja tez na pewno bede miala
po 2 nie wiem w 100% czy to bylo to oczym mowilysmy... to sa tylko moje domysly.
A basen owszem mam zamiar chodzicod 2 trymestru...
bo ja od zawsze w wodzie bym siedziala
-
chyba upicie się nie wchodzi w grę? prawda?
nie no żart......
powiem mężowi że musi mnie zrelaksowaći niech mnie wyrelaksuje na maxa
najgorzej że będą mnie pytać z ustaw bo to praca w biurze federacji mundurowej jednej takiejale to mały miki bo największy problem to mam z zapamiętaniem nazwy stanowiska o które się staram i nazwiska i stopnia szefa
masakra jakaś
co do KG to zrzucę trochę jak zacznę pracować bo więcej ruchu będzie i mniej dojadania -
nick nieaktualnyArienna wrote:chyba upicie się nie wchodzi w grę? prawda?
nie no żart......
powiem mężowi że musi mnie zrelaksowaći niech mnie wyrelaksuje na maxa
najgorzej że będą mnie pytać z ustaw bo to praca w biurze federacji mundurowej jednej takiejale to mały miki bo największy problem to mam z zapamiętaniem nazwy stanowiska o które się staram i nazwiska i stopnia szefa
masakra jakaś
co do KG to zrzucę trochę jak zacznę pracować bo więcej ruchu będzie i mniej dojadania
Ja jak mam wolny weekend to jem bez opamiętania...no i jak się uczę też...praca pomaga mi utrzymać formę :p -
nick nieaktualnyco do picia, to moja siostra mi powiedziała przed ślubem, że mam sobie łyknąć 50 ml. i wrazie gdybym chciała się rozwód kościelny to będe mieć argument, że nie byłam do końca świadoma :p
Może tu też zadziała..kto wie...dziwny jest ten światArienna, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:nie to ze lubie sie oszukiwac , tylko raczej do tych co maja nadzieje ze jednak to bylo tylko jednorazowe ... nie lubie sie opierac na systemach .. ze inni mieli to ja tez na pewno bede miala
po 2 nie wiem w 100% czy to bylo to oczym mowilysmy... to sa tylko moje domysly.
A basen owszem mam zamiar chodzicod 2 trymestru...
bo ja od zawsze w wodzie bym siedziala
.
-
nick nieaktualnyArienna wrote:będą mnie pytać z ustaw bo to praca w biurze federacji mundurowej jednej takiej
ale to mały miki bo największy problem to mam z zapamiętaniem nazwy stanowiska o które się staram i nazwiska i stopnia szefa
masakra jakaś
. Tych naszych przepisów jest tyle, że nie sposób ogarnąć
. Ważne, żeby wiedzieć gdzie ich szukać
.
Swoje stanowisko na pewno zapamiętasz jak dostaniesz wizytówkę a nazwisko szefa po roku pracy też utkwi Ci w pamięci - i tak im powiedz.
Arienna, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Ja już oficjalnie rozpoczęłam kolejny cykl - wizyta u lekarza w piątek. Zobaczymy, czy będę mogła brać w tym cyklu Clo.
Rozmawiałam z handlowcem, do którego wczoraj dzwoniłam. Armagedonu co prawda nie miał, ale żona jakaś podejrzliwa się zrobiłamam już u niej przerąbane
Co do mieszkań i czynszów - ja za 43 metry płacę ok. 470 zł czynszu, przy jednej osobie plus opłaty licznikowe, a mieszkanie w bloku z lat 80-tych i kosztowało 250 tysCóż... jak na Warszawę to i tak tanio
Kredyt jeszcze na 27 lat, no i ja jestem jedynym kredytobiorcą...Krokodylica lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:
Rozmawiałam z handlowcem, do którego wczoraj dzwoniłam. Armagedonu co prawda nie miał, ale żona jakaś podejrzliwa się zrobiłamam już u niej przerąbane
Eee tam, w końcu to nie Ty z nią śpisz i mieszkasz, więc co Ci tam. Na podejrzliwe baby nie ma rady, nich się chłop męczy skoro taką sobie wybrał
.
Asiula86, Lena83, ara lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Eee tam, w końcu to nie Ty z nią śpisz i mieszkasz, więc co Ci tam
. Na podejrzliwe baby nie ma rady, nich się chłop męczy skoro taką sobie wybrał
.
Albo on ma jakąś bujną przeszłośćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Albo on ma jakąś bujną przeszłość
. Niech sobie to sami wyjaśniają
.
Nieukowa -
"Przychodzi żona z zakupów i mówi do męża:
- Czy wiesz jak wygląda pomięte 100 zł?
- Nie.
Żona wyciąga z portfela banknot 100 zł mnie go i pokazuje mężowi. Następnie
pyta: a wiesz jak wygląda pomięte 60 000 zł?
- Nie?
- To idź do garażu i zobacz nasze auto!"
Asiula86, cati, Nieukowa, Katjaa, ara, Krokodylica, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Mamutek wiem wiem
ja mam nadzieje ze bedzie ok...
Nieukowa - tak mam tylozgiecie ale podobno sie to prostujeim wieksza macica tym sie to bardziej znajduje centraalnie chodz pewnie teraz moglo mnie bolec w lewej strony tam gdzie skierowana jest "koncowka" szyjki i naciskala na nerw. Ale to tez przypuszczenia ;P
-
nick nieaktualnycati wrote:Mamutek wiem wiem
ja mam nadzieje ze bedzie ok...
Nieukowa - tak mam tylozgiecie ale podobno sie to prostujeim wieksza macica tym sie to bardziej znajduje centraalnie chodz pewnie teraz moglo mnie bolec w lewej strony tam gdzie skierowana jest "koncowka" szyjki i naciskala na nerw. Ale to tez przypuszczenia ;P
, sprawdzić musisz sama. Pozytywną wieścią jest to, że cokolwiek by Ci nie dolegało - po ciąży minie
!
cati lubi tę wiadomość
-
Cati dokladnie, teraz macica jest tkliwa i moze lekko spuchnieta ns koniuszku blisko kregoslupa. Podobno to mija jak sie macica prostuje, ale moze nawracac jak dziecko jest wieksze i sie ustawi tak ze bedzie naciskac na kregi...
Z autem szkoda gadac, maz nie uwierzyl ze jak cofalam to mialam cale drzewo w martwym polu, ale juz uszkodzenie wyklepal ijest drobna ryska tylko... ech. Teraz sie ze mnie smieje
A w ogole jakie jaja, slyszalam ze testy owu tez pokaza ciaze i akurat znalazlam jakis test i postanowilam sprawdzic. To dziala, teraz mam tyle hcg w organizmie, ze jak siklam to nizsza kreska pojawila sie od razu i to tak gruba, ze prawie nie widac tej kontrolnej, caly barwnik wylapala -
nick nieaktualny
-
Nieukowa, mąż się pośmieje i przestanie
grunt, że nic takiego się nie stało i nikt mocno nie ucierpiał
Dziewczynki, testować pewnie będę ok. 02.12, więc możecie mi tą datę wpisać. Jak coś się zmieni, dam znać
A tymczasem idę szykować obiadekcati, Nieukowa lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Nieukowa - drzewo sie wzielo i znikneło
hhihi
moj jak siedzi obok mnie a ja prowadze to on wyglada jak by mial zaraz ze strachu wgrysc sie w siedzenieto tez staram sie nie brac go jako pasażera... chodz pewnie bede musiala
-
nick nieaktualny
-
Ja to nawet W auta nie tykam. Ja jeżdzę jak pirat drogowy i wiecznie mam porysowane auto albo coś wgniecione.
Matko! Ja sobie nie wyobrażam wziać jego niebieściaka. Tam nawet kurz na nim nie moze osiadać.Krokodylica lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.