X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    oo ja też jestem w trakcie kupna mieszkania we wrocku ale z licytacji komorniczej (85m2) i tak się bujam w sądzie już od roku...bo skargi bo sąd pracuje jak pracuje....nawet myślę już żeby zrezygnować bo nie mam już mocy walczyć z systemem...nie chce też już wynajmować mam dość mieszkania w starym bloku...nie swoim brudnym itd...nie mam siły

jajnik mnie dziś tak naparza że siędze przy biurku i staram sie nie ruszać ...
    A odstawiłaś już Donga?
    Ja odstwaiła, ale nie wiem czy nie za wcześnie ( brałam dwa dni) ale wydaje mi się, że owulka juz była, albo jest :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Nie , chyba nie ? nie wiem.
    mialam bole plecow takie jak rwa kulszowa :/ niestety nic nie moglam z tym zrobic wiec lezalam plackiem i zaciskalamm zeby... groszek chyba sie ma dobrze.
    Mdłosci - chyba jeszcze za wszesnie na nie , abo ich nie bede miec wcale ;)
    A co u was jak zdrowko ? :)
    Mam nadzieję, że będzie dobrze :)
    Najgorsze jest to, że za bardzo tabl. przeciwbolowych nie możesz brać, choć chyba paracetamol można w ciązy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mam pytanie... jak miałam wczoraj gorączkę to czy tempka w elzbiecie mogła być wyższa?

• ara Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane mam pytanie... jak miałam wczoraj gorączkę to czy tempka w elzbiecie mogła być wyższa?

oczywiście, że tak Katju

Katjaa, marnut lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie :) KAtjaa przeciez to twoje ciało cale , to i tam jest duzo wyzsza :D

zaznacz ze mialas gorączke na wykresie i nie bierz tej temp, pod uwage.

Misi@ - tak chyba paracetamol mozna , ew nospe ale nospa mi tu chyba nie pomoże wkazdym razie wylezałam i jest juz ok.. ale to byla istna katorga juz wolala bym miec mdlosci... :/

Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • ara Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zakupiłam inofem w myślę dobrej cenie 65zł/60 saszetek + dyszka za przesyłkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczynki :) właśnie tak zrobiłam zignorowalam ta tempke :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati mam nadzieje ze juz teraz bedziesz sie czuc lepiej :)

cati lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati moja przyjaciółka miała rwe kulszowa w ciąży, dostała ja późno bo w 6 m-cu i tak do końca się meczyla :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Cati moja przyjaciółka miała rwe kulszowa w ciąży, dostała ja późno bo w 6 m-cu i tak do końca się meczyla :(
    Ale od czego? Coś dzwigałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety Cati, duże szanse, że wróci :/. Nie znam dziewczyny, której rwa by się uaktywniła w ciąży jednorazowo :(. Mnie męczyła w obydwu ciążach, z czego w pierwszej od IItrym do końca, w drugiej od początku do końca :(.

Misia - niestety, to nie z przedźwigania, tak po prostu bywa...Jedne mają zawroty głowy, inne mdłości i wymioty, jeszcze inne nic, a kolejne cały pakiet :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciąża to bardzo dziwny stan...;)

Katjaa lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko :D to mnie pocieszylas :/ mamutek...

Ja nie wiem skad sie to g......no bierze. Za dzieciaka sie raz dzwignelam i mialam od tamtej pory problemy z kegoslupem i z dyskiem ktory mialam nastawiany.
    No coz.. taki moj urok jesli wroci te cholerstwo.. to chyba poprosze zeby mnie uspili i obudzili w dzien porodu xD

Katja - to wlasnie jest na ogol tak ze to przychodzi wlasnie okl. 5-6 miesiaca.
    No ale mnie nawiedzilo teraz mimo iz wysilku fizycznego nie mam .. jedyne spacery na zakupy albo na miasto.. wiec prawie zadne..

Biedroneczka - a jak twoje mdlosci i cycolinki ? :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ale od czego? Coś dzwigałaś?
    Nie nie... tak jak mówi Marnutek... po prostu zaczęło ja boleć i tak było do końca... czasem z łóżka nie mogła wstać...

• cati Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    ciąża to bardzo dziwny stan...;)
    JEdne zeby nie rosnacy brzuch - nawet by nie wiedzialy ze sa w ciazy
    a inne juz po pierwszych objawach wiedza co sie kroi...

Katjaa - to ja wspolczuje... oby mnie to nie spotkalo ngdy wiecej !!!!!

Misi@ lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati to było straszne jak płakała z bólu a nic nie można było poradzić. Mąż jej jest dowódca JW więc ciągle w pracy na szczęście mieszkałam blisko i więcej siedziałam u niej w domu niż u siebie ale bolało mnie to jakbym sama to przechodziła.

• Arienna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski, właśnie wróciłam z zakupów i wydalam o zgrozo 2 stówy na ubrania na jutrzejszą rozmowę o pracę, jak jej nie dostanę to wyślę im rachunek :P
    oczywiście się zdołowałam, bo znów rozmiar większe ciuchy trza było wybierać i w ogóle do dupy system :P a boję się tej rozmowy jak nie wiem co.... tak strasznie chciałabym dostać pracę i mieć święty spokój :(

nie mogę też się doczekać już @ bo ten zalew kremowego śluzu mnie dobija

marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Ło matko :D to mnie pocieszylas :/ mamutek...
    Cati - jeżeli należysz do osób, które wolą się oszukiwać, to przepraszam Cię najmocniej za sprowadzenie na ziemię :D. Ja po prostu napisałam, jak było u mnie i u dziewczyn w ciąży, które poznałam na forach podczas kolejnych ciąż.
    Niektórym dziewczynom pomagało chodzenie na basen, ataki były rzadsze i mniej bolesne - jeśli masz taką możliwość: spróbuj :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hej laski, właśnie wróciłam z zakupów i wydalam o zgrozo 2 stówy na ubrania na jutrzejszą rozmowę o pracę, jak jej nie dostanę to wyślę im rachunek :P
    oczywiście się zdołowałam, bo znów rozmiar większe ciuchy trza było wybierać i w ogóle do dupy system :P a boję się tej rozmowy jak nie wiem co.... tak strasznie chciałabym dostać pracę i mieć święty spokój :(

Masz plusa za 1sze zdanie :D.
    KG się zrzuci, nie bój nic - pobiegasz, poćwiczysz skalpel i zobaczysz ;).
    Jeśli chodzi o rozmowę - jasne, że jak na czymś zależy, to się stresujemy. Wystarczy popatrzeć na nas tutaj: kompletny świr i stres na punkcie owulek, tempek, @, kresek itd :D. Zrób może dziś wieczorem coś, co Cię zrelaksuje - na spacer idź, książkę poczytaj, no cokolwiek ;). I kolejna rzecz, która mi osobiście pomaga w redukcji stresu - plan zastępczy :). Myślę po prostu co zrobię, jeśli jednak nie uda mi się osiągnąć założonego celu. Co dalej? Jak? Kiedy? Gdzie? Z kim ;D? Pomaga mi to zluzować ciśnienie, może Tobie też pomoże?

Arienna, Misi@, Lena83, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:

Trzymam kciuki, żeby się udało :)

‹‹ 2792 2793 2794 2795 2796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ