X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko piekne fotki :)

Co u nas :) endo mnie zjechała ze wszyscy do niej przychodzą jakby innych lekarzy nie było w miescie wkurzyłam sie ale kazała sie zarejestrować odczekałam swoje pani dr mnie zbadał ciśnienie wywiad i hmm odrazu skierowanie na TSH i anty TPO dała zebym zeszła i sie pokłóc dała mi euthyrox 50 raz dziennie jutro mam przyjść znowu zobaczyczy wyniki i wtedy albo podniesie albo zostawi albo obniży dawke leku

musze jeszcze o 13 po mała skczyc obiadek sie gotuje potem o 16 jade do szefa po wypłate a potem mam nadzieje odpoczne troszke :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tylko ktos łaskawie mi odpisze na moje maile:( ktorych wyslalam juz chyba z 15 to pewnie ze dam znac:)

Anuśka lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mala roznica wieku to jednak ryzyko ze dzieci nie beda sie rozumialy bo przynajmniej tak do jakiegos 17rz.
    Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym twierdzeniem :). Moje dzieci już potrafią się razem bawić i coraz częściej słyszę "Idź mamo, bawię się teraz z Żółwiem!" (tak mówimy o Eryku).
    Mój brat też był mi towarzyszem zabaw w dzieciństwie, a w czasie nastoletnim, kiedy każde z nas żyło własnym życiem i towarzystwem ;D mogłam zawsze na niego liczyć - taka anegdotkę przytoczę jako przykład. Miałam z 13-14lat, kiedy kumpela dała mi papierosa, żebym sobie w domu na spokojnie zapaliła :). A że palić mi się nie chciało, odłożyłam na półke i zapomniałam o nim. Po kilku dniach moja mama wkurzona na maxa ciągłym napominaniem o zrobienie na półce porządku, jak nie szurnęła mi wszystkim na podłogę...i papieros wypadł...Moja mama popatrzyła i mówi do mnie:
    -Ej, palaczka, podnieś to!
    Na co mój brat wstał z miną pokerzysty, podniósł papierosa z podłogi, powiedział:
    -To moje!
    I wyszedł.
    Mina mojej mamy - bezcenna :D.

Lena83, Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    a moze ktos ma namiary na fajny..klimatyczny pokoik w okolicy Tatr...Zakopane Poronin itp...szukam czegos na przyszly tydzień..ktoś coś pomoże??

Polecam w Zakopanem nocleg u Sióstr zakonnych na Bulwarach Słowackiego - tanio i klimatycznie
    Tel 18-206-34-63

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OoOoOo...dzieki sprawdze sobie :)

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    a moze ktos ma namiary na fajny..klimatyczny pokoik w okolicy Tatr...Zakopane Poronin itp...szukam czegos na przyszly tydzień..ktoś coś pomoże??
    Poszukaj na Groupon i Gruper :)

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zawsze kupując na Gruponie i i Gruperze jest taniej:) dlatego wlasnie szukam sama noclegu:) ale dziekuje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:57

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A tak jeszcze o czynszu to nie wiem za co niektore spółdzielnie sie tak cenią. To mieszkanie w bloku w ktorym teraz jestesmy to "całe 47 m2", blok z czasów PRLu, bywamy tam w kratkę wiec i opłaty powinny byc niższe a tu prawie 600 zł/ M plus prad osobno.
    My za swoje 63 m kw płacimy 640 zł plus opłaty licznikowe.
    Nas niestety nie stać żeby kupić dodatkowe mieszkanie, żeby na siebie zarabiało. Kawalerki sa masakrycznie drogie, a wynajęcie nie pokryje kosztu kredytu. A duże mieszkanie ciężko u nas wynająć.
    Czynsz opłaty i pożyczka pożerają moją wypłatę. Z wypłaty mojego małża powinniśmy przeżyć z palcem w nosie ale jakoś nie starcza.
    Teraz chciałabym zakupić materiały na bombki, żeby porobić przed świętami i tak sie zastanawiam bo to kase trzeba wydać, a nie wiem czy zbyt będzie. Do czego to doszlo, żeby aż tak się "skrobać".

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    nie zawsze kupując na Gruponie i i Gruperze jest taniej:) dlatego wlasnie szukam sama noclegu:) ale dziekuje:)
    To nie chodzi o kasę, ale o przegląd ofert :). Bo przecież każdy szuka czego innego - jedni jadą na wakacje z dziećmi i wtedy dobrze rozejrzeć się za zapleczem dla dzieciaków (tak ja jechałam) z ewentualnym widokiem na Tatry (wtedy polecam Bukowinę, ale także Czorsztyn czy Maniowy), inni na cały dzień idą w góry i pokój to dla nich tylko miejsce do kimnięcia, jeszcze inni jadą "na Krupówki" a nie w Tatry i dla nich najważniejsza jest bliskość centrum. Na tych portalach masz dużo zdjęć nie tylko ośrodków, ale również otoczenia - i jesli coś szczególnie przypadnie Ci do gustu, zawsze możesz szukać w pobliżu :).

zizia_a lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    My za swoje 63 m kw płacimy 640 zł plus opłaty licznikowe.
    Nas niestety nie stać żeby kupić dodatkowe mieszkanie, żeby na siebie zarabiało. Kawalerki sa masakrycznie drogie, a wynajęcie nie pokryje kosztu kredytu.
    Dlatego ja się bardzo cieszę, że udało mi się to zrobić przed "boom'em cenowym" w 2006-2007. Kupiłam kawalerkę we Wrocławiu za blisko 80.000, teraz to dwa razy większy wydatek :/.
    Ale z naszych 2 pensji trzeba będzie w coś inwestować - pieniądz musi się kręcić, inaczej przejemy ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut pięknie to napisałaś, Kroko rewelacyjne fotki... no i się wzruszyłam :P

Misi@ eee tam nic nie stracisz, najważniejsze, że dalej będziesz mogła z nami gadać ;) ja też mam podstawowy
    Super dzięki...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko superowa to Wasza Dzidziucha. Na drugim zdjęciu niczym modelka nogi długie... :)

Lena to gdzie Ty te mieszkania masz w Fsw?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Katjaa - ale one nie takie moje wszak sie ociągam z małżeństwem cały czas ;)
    A tak serio bo przerabiałam z Wami ten temat tu to czekamy tylko na koniec roku szkolnego mojej Amelci - tak postanowiliśmy.
    Trzeba sie ulozyc w koncu .... I szczerze nie moge sie doczekac bo mnie to wszystko strasznie meczy juz.
    Juz powiedziałam rodzicom i rodzeństwu - maja mnistwo czasu tez zeby sie ulozyc beze mnie.

Krokodylica, ara, LaRa, Katjaa, marnut, beszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach no i W mi sie dzis niechcący wygadał ze był znowu u androloga.
    Niemniej powiedział ze chce ze mna na ten temat pogadac face to face a my do czwartku sie nie widzimy bo ja tu a on u siebie.

Stracha mam ....

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Lena, gratuluję podjęcia decyzji!

Lena83 lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wspaniała decyzja i życzę Ci powodzenia w tych planach. :)

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena czyli jak spotkamy się i wypijemy herbatkę z prądem to przekimasz mnie jedna noc na nieswojo- swoich wlosciach ;)

Lena super decyzja! gratuluję! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:33

• ara Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ach no i W mi sie dzis niechcący wygadał ze był znowu u androloga.
    Niemniej powiedział ze chce ze mna na ten temat pogadac face to face a my do czwartku sie nie widzimy bo ja tu a on u siebie.

Stracha mam ....

Lena a co Wam w ostatnich wynikach wyszło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, skoro był u androloga jeszcze raz i skoro chce pogadać, to masz prawo się bać i domyślać najgorszego - całe szczęście te czarne wizje się nie sprawdzają w 99% :). Myślę, że w nich się mieścicie :D. Może trzeba będzie "podrasować" chłopaków androvitem, może zastanowić nad inseminacją, ale doczekacie się dziecka!!!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena czyli jak spotkamy się i wypijemy herbatkę z prądem to przekimasz mnie jedna noc na nieswojo- swoich wlosciach ;)

Lena super decyzja! gratuluję! :)

Pewnie - jak Ci nie przeszkadza brak drzwi i podłóg to zawsze ;)

‹‹ 2790 2791 2792 2793 2794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ