X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko piekne fotki :)

Co u nas :) endo mnie zjechała ze wszyscy do niej przychodzą jakby innych lekarzy nie było w miescie wkurzyłam sie ale kazała sie zarejestrować odczekałam swoje pani dr mnie zbadał ciśnienie wywiad i hmm odrazu skierowanie na TSH i anty TPO dała zebym zeszła i sie pokłóc dała mi euthyrox 50 raz dziennie jutro mam przyjść znowu zobaczyczy wyniki i wtedy albo podniesie albo zostawi albo obniży dawke leku

musze jeszcze o 13 po mała skczyc obiadek sie gotuje potem o 16 jade do szefa po wypłate a potem mam nadzieje odpoczne troszke :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tylko ktos łaskawie mi odpisze na moje maile:( ktorych wyslalam juz chyba z 15 to pewnie ze dam znac:)

Anuśka lubi tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mala roznica wieku to jednak ryzyko ze dzieci nie beda sie rozumialy bo przynajmniej tak do jakiegos 17rz.
    Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym twierdzeniem :). Moje dzieci już potrafią się razem bawić i coraz częściej słyszę "Idź mamo, bawię się teraz z Żółwiem!" (tak mówimy o Eryku).
    Mój brat też był mi towarzyszem zabaw w dzieciństwie, a w czasie nastoletnim, kiedy każde z nas żyło własnym życiem i towarzystwem ;D mogłam zawsze na niego liczyć - taka anegdotkę przytoczę jako przykład. Miałam z 13-14lat, kiedy kumpela dała mi papierosa, żebym sobie w domu na spokojnie zapaliła :). A że palić mi się nie chciało, odłożyłam na półke i zapomniałam o nim. Po kilku dniach moja mama wkurzona na maxa ciągłym napominaniem o zrobienie na półce porządku, jak nie szurnęła mi wszystkim na podłogę...i papieros wypadł...Moja mama popatrzyła i mówi do mnie:
    -Ej, palaczka, podnieś to!
    Na co mój brat wstał z miną pokerzysty, podniósł papierosa z podłogi, powiedział:
    -To moje!
    I wyszedł.
    Mina mojej mamy - bezcenna :D.

Lena83, Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    a moze ktos ma namiary na fajny..klimatyczny pokoik w okolicy Tatr...Zakopane Poronin itp...szukam czegos na przyszly tydzień..ktoś coś pomoże??

Polecam w Zakopanem nocleg u Sióstr zakonnych na Bulwarach Słowackiego - tanio i klimatycznie
    Tel 18-206-34-63

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OoOoOo...dzieki sprawdze sobie :)

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    a moze ktos ma namiary na fajny..klimatyczny pokoik w okolicy Tatr...Zakopane Poronin itp...szukam czegos na przyszly tydzień..ktoś coś pomoże??
    Poszukaj na Groupon i Gruper :)

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zawsze kupując na Gruponie i i Gruperze jest taniej:) dlatego wlasnie szukam sama noclegu:) ale dziekuje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:57

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A tak jeszcze o czynszu to nie wiem za co niektore spółdzielnie sie tak cenią. To mieszkanie w bloku w ktorym teraz jestesmy to "całe 47 m2", blok z czasów PRLu, bywamy tam w kratkę wiec i opłaty powinny byc niższe a tu prawie 600 zł/ M plus prad osobno.
    My za swoje 63 m kw płacimy 640 zł plus opłaty licznikowe.
    Nas niestety nie stać żeby kupić dodatkowe mieszkanie, żeby na siebie zarabiało. Kawalerki sa masakrycznie drogie, a wynajęcie nie pokryje kosztu kredytu. A duże mieszkanie ciężko u nas wynająć.
    Czynsz opłaty i pożyczka pożerają moją wypłatę. Z wypłaty mojego małża powinniśmy przeżyć z palcem w nosie ale jakoś nie starcza.
    Teraz chciałabym zakupić materiały na bombki, żeby porobić przed świętami i tak sie zastanawiam bo to kase trzeba wydać, a nie wiem czy zbyt będzie. Do czego to doszlo, żeby aż tak się "skrobać".

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    nie zawsze kupując na Gruponie i i Gruperze jest taniej:) dlatego wlasnie szukam sama noclegu:) ale dziekuje:)
    To nie chodzi o kasę, ale o przegląd ofert :). Bo przecież każdy szuka czego innego - jedni jadą na wakacje z dziećmi i wtedy dobrze rozejrzeć się za zapleczem dla dzieciaków (tak ja jechałam) z ewentualnym widokiem na Tatry (wtedy polecam Bukowinę, ale także Czorsztyn czy Maniowy), inni na cały dzień idą w góry i pokój to dla nich tylko miejsce do kimnięcia, jeszcze inni jadą "na Krupówki" a nie w Tatry i dla nich najważniejsza jest bliskość centrum. Na tych portalach masz dużo zdjęć nie tylko ośrodków, ale również otoczenia - i jesli coś szczególnie przypadnie Ci do gustu, zawsze możesz szukać w pobliżu :).

zizia_a lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    My za swoje 63 m kw płacimy 640 zł plus opłaty licznikowe.
    Nas niestety nie stać żeby kupić dodatkowe mieszkanie, żeby na siebie zarabiało. Kawalerki sa masakrycznie drogie, a wynajęcie nie pokryje kosztu kredytu.
    Dlatego ja się bardzo cieszę, że udało mi się to zrobić przed "boom'em cenowym" w 2006-2007. Kupiłam kawalerkę we Wrocławiu za blisko 80.000, teraz to dwa razy większy wydatek :/.
    Ale z naszych 2 pensji trzeba będzie w coś inwestować - pieniądz musi się kręcić, inaczej przejemy ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut pięknie to napisałaś, Kroko rewelacyjne fotki... no i się wzruszyłam :P

Misi@ eee tam nic nie stracisz, najważniejsze, że dalej będziesz mogła z nami gadać ;) ja też mam podstawowy
    Super dzięki...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko superowa to Wasza Dzidziucha. Na drugim zdjęciu niczym modelka nogi długie... :)

Lena to gdzie Ty te mieszkania masz w Fsw?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Katjaa - ale one nie takie moje wszak sie ociągam z małżeństwem cały czas ;)
    A tak serio bo przerabiałam z Wami ten temat tu to czekamy tylko na koniec roku szkolnego mojej Amelci - tak postanowiliśmy.
    Trzeba sie ulozyc w koncu .... I szczerze nie moge sie doczekac bo mnie to wszystko strasznie meczy juz.
    Juz powiedziałam rodzicom i rodzeństwu - maja mnistwo czasu tez zeby sie ulozyc beze mnie.

Krokodylica, ara, LaRa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach no i W mi sie dzis niechcący wygadał ze był znowu u androloga.
    Niemniej powiedział ze chce ze mna na ten temat pogadac face to face a my do czwartku sie nie widzimy bo ja tu a on u siebie.

Stracha mam ....

• ara Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super Lena, gratuluję podjęcia decyzji!

Lena83 lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wspaniała decyzja i życzę Ci powodzenia w tych planach. :)

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena czyli jak spotkamy się i wypijemy herbatkę z prądem to przekimasz mnie jedna noc na nieswojo- swoich wlosciach ;)

Lena super decyzja! gratuluję! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 12:33

• ara Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ach no i W mi sie dzis niechcący wygadał ze był znowu u androloga.
    Niemniej powiedział ze chce ze mna na ten temat pogadac face to face a my do czwartku sie nie widzimy bo ja tu a on u siebie.

Stracha mam ....

Lena a co Wam w ostatnich wynikach wyszło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, skoro był u androloga jeszcze raz i skoro chce pogadać, to masz prawo się bać i domyślać najgorszego - całe szczęście te czarne wizje się nie sprawdzają w 99% :). Myślę, że w nich się mieścicie :D. Może trzeba będzie "podrasować" chłopaków androvitem, może zastanowić nad inseminacją, ale doczekacie się dziecka!!!

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena czyli jak spotkamy się i wypijemy herbatkę z prądem to przekimasz mnie jedna noc na nieswojo- swoich wlosciach ;)

Lena super decyzja! gratuluję! :)

Pewnie - jak Ci nie przeszkadza brak drzwi i podłóg to zawsze ;)

‹‹ 2790 2791 2792 2793 2794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ