My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super
i wszystko ładnie pieknie bedzie szlo !
Leć lec ja tez znikam , troche poszlam na chwile do meza ze martwie sie ... jutro zrobie sobie test kolejny digital i mam nadzieje ze pokaze juz wynik maksymalny ! -
Jak tu cicho... ech... rozmarzyłam się
Mam nadzieję, że coś miłego mi się przyśni
Wam też tego życzę!!!
Kolorowych senków!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Witam sie i melduje, ze niestety... Test negatywny, tempa spadła i plamienie jest wiec i wredna @ idzie. Szlag by to wszystko trafił. Poczekam aż sie rozkręci i może po południu do giną zadzwonię żeby sie umówić na wizytę co by nowy plan jakiś działa ułożyć i objadać...
Miłego dnia -
witam z rana idę śniadanko robić bo mnie ssie
u mnie hmm lekkie mulenie ale nie jest żle cycki nadal bolą i są wielkie hehehe brzuch lekko boli jak sie przemęcze albo jak za długo siedze (czytaj w pracy przy kompie)
juz niemoge sie wizyty doczekać i strasznie sie boje
wczoraj wysikałam pamiątkowy test o matko ale te krechy mocneBlondik lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Witam sie i melduje, ze niestety... Test negatywny, tempa spadła i plamienie jest wiec i wredna @ idzie. Szlag by to wszystko trafił. Poczekam aż sie rozkręci i może po południu do giną zadzwonię żeby sie umówić na wizytę co by nowy plan jakiś działa ułożyć i objadać...
Miłego dniakochana zobaczysz bedzie gwiazdkowy prezent
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny,
Pisze do Was w stanie kompletnej rozsypki wiec wybaczcie jesli cos napisze chaotycznie ....
Byłam wczoraj u ginekologa- przepisał mi luteinę tylko to nie ma zadnego znaczenia. Moge sie kochać w dni płodne, moge robic testy owu, czekac na dwie kreski jak glupia w WC .... To wszystko na nic...
Wczoraj W na przywitanie mnie upadł na kolana na dywan i w totalnym płaczu zaczal przepraszać. Powiedział ze bardzo mnie kocha ale nie był mi w stanie tego powiedziec bo wie jak bardzo chce miec dziecko i ze wie ze go zostawie. Sfałszował wcześniejsza karte z wynikami.... Bo miał nadzieje ze to jakas pomyłka i ze w kolejnej klinice powiedzą mu ze jest na to jakas tabletka.
Prawdziwe wyniki nasienia wyglądają tak ze plemników jest jak kot napłakał i uszkodzone. Kolejny profesor twierdził ze dla nas jedynym rozwiazaniem jest in vitro ..... O ile da sie znalezc jakies dobre plemniki.
W stwierdził ze nie moze mnie przy sobie zatrzymywać bo do tego co najbardziej chcemy on sie nie nadaje. Pierwszy raz widzialam jakiegokolwiek faceta w takim stanie - niezdolnego podnieść sie z zalu i rozpaczy z podłogi ....
Oczywiście go nie zostawię bo go kocham i nikt nie był dla mnie taki dobry ...
Wiem co powiecie - jest szansa in vitro .... Jednak na te chwile chyba nie jestesmy na to gotowi. Lekarze w klinice nie znaleźli przyczyny jakosci nasienia - kierują nas do kliniki do Warszawy.... Ale ja nie wiem czy chce przez to wszystko przechodzić ... W tej chwili nie ...
Ania84 - wiem co powiesz... Tym bardziej kiedy juz czuje to na własnej skórze szacun dla Was ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
cześć dziewczynki...
Lenuś nie przekreślaj jeszcze in vitro...niech emocje opadną i przemyślicie jeszcze raz "na chłodno"...bardzo mi przykro, i mocno tulam...szkoda że wcześniej Ci nie powiedział bo uniknęłabyś wielu złych emocji z wcześniejszych cykli..teraz wiesz na czym stoisz i jaka jest droga do celu...trzeba zebrać w sobie siły...ale to oczywiście wymaga czasu i nie tylko...w każdym razie wspieram i tulam....
Katia słońce kup w aptece sole mineralne i pij zeby się nie odwodnić...współczuję, ja mam często takie rewolucje także wiem co przeżywaszWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:19
Maniek
-
nick nieaktualnyHej dzieczyny.
Cati, Ania - nie zdążyłam zatestować. Jak szłam testować to mnie zalało. Przyszła głupia małpa. Króciutki ten cykl 24 dni, czyli owulka była w 10 dc.
Zainwestowałam w termometr owulacyjny Microlife.
Pati - moze będziemy maiały piekne prezenty gwiazdkowe.
Lena - nie wiem co napisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 08:33
cati lubi tę wiadomość
-
Cześć,
Lena - :* tule i wspieram
Mam pytanko do znawczyn tematu o niedoczynności tarczycy, chodzi o psiaka... Wczoraj vet nam powiedział żeby normalnie dawać mu ludzkie leki bo sie nie wypłacimy.
I teraz pytanie: na niedoczynnośc podaje sie Euthyrox? Czy Letrox???? Bo jeśli ja biorę Ethyrox na obniżenie tsh to co mam mu podać na podwyższenie ?
Muszę "pochytac" recepty wiec czekam na pomoc