My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh dawno jej tak nie odczuwalam .. masakra jakas caly brzuch mnie boli jakbym maial mega duzo gazow.. az pod piersi ;/
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Jak mówi mój tato "dziadki są po to żeby rozpieszczać i koniec."
. Niestety u wielu moich dzieciatych znajomych to obserwuję - i niestety moich teściów też z tego kręgu wyłączyć nie mogę. Moja mama ma odpały, ale łatwo mi ją spacyfikować, bo to moja mama - po prostu wygarniam jej, że uczy moje dzieci braku szacunku do rodziców i liczenia się z ich zdaniem i że nie zgadzam się na "instytucję odwoławczą" (dla Adeli i Eryka) od decyzji rodziców. Z Adą są kłopoty z jedzeniem, a moja mama jak jej nie czekoladkę to słodki jogurt czy wafelka "bo lepiej, żeby zjadła cokolwiek niż nic" - aż mnie szlag trafił i pytam, czy jak Adę w nocy będzie bolał brzuch a później przez 3 dni będzie miała zaparcia, to będzie z nią siedzieć, masować i wycierać łzy? Dotarło. I tak z wszystkim... Naprawdę cieszę się, że mieszkam tak daleko od nich wszystkich
.
Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Ania
ja malo zawalu nie dostalam pierwsza strona widze test z 2 krechami , zamiast najpierw czytac to ja pacze na test xD
owulacja bedzie pewnie jutrobo jeszcze ten drugi jaśniejszy jest.
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Ania
ja malo zawalu nie dostalam pierwsza strona widze test z 2 krechami , zamiast najpierw czytac to ja pacze na test xD
zosawilam ten test w lazience ten wszedl i nagle slysze o kurwa..
mwie jasna choler cos se zrobil.. a ten do mnie czy to to o czym mysle.. a mi rece opadlycati lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Ania
mi sie wydaje ze kontrolna jest blada a testowa mega wyrazna ...patrzymy na te same krechy ??marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Ania
???
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:jak jasniejszy ?
mi sie wydaje ze kontrolna jest blada a testowa mega wyrazna ...patrzymy na te same krechy ??.
-
cati wrote:dokladnie tak pomyslalam ze to na odwrót
hehehe nie no jak jest ciemniejsza to owulka pelna parą
Szkoda tylko ze mąż sie ucieszyl , pewnie pozniej bylo przykro...cati lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo glupio m isie zrobilo ale powiedzialam mu ze juz nie dlugo takie krechy beda na tescie HCG a nie LH
)) a jak ogolnie u was sprawy wygladaja kiedy kolejne rzeczy do zrobienia ?
-
cati wrote:i to lubie
)) a jak ogolnie u was sprawy wygladaja kiedy kolejne rzeczy do zrobienia ?
po 8 tyg poznowne abadania i wizyta
wtedy pewnie meisiac przerwy i biopsja
oki kochane serio lece bo ten brzuh mnei rozwala ;/cati lubi tę wiadomość
-
Wróciłam
Ale było super!!!! Aż szkoda kłaść się spać
Ale miło marnut, że ktoś o mnie pomyślał :*
Ciężki dzień miałam - prawie 10h w pracy, później usg tarczycy, ale na szczęście wszystko ok:)
A teraz Zumba - ale jest mi cudownie
Dziewczynki, teraz będę Was nadrabiać
A jutro wizyta u gina i zobaczymy, co dalejcati, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0