My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Catiiiiiii.............chyba więcej, od sierpnia jest post
oj no post , z mezem moze post
a moze jakis przystojny listonosz??
bo jak to skad by te iskry byly ???Malenq lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Mona ja bym zatestowala jutro , nie dlatego ze cos podejrzewasz , tylko dlatego ze owulke moim zdaniem mialas wczesniej i dzis jest 14dpo...
Mona_M, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Mona ja bym zatestowala jutro , nie dlatego ze cos podejrzewasz , tylko dlatego ze owulke moim zdaniem mialas wczesniej i dzis jest 14dpo...
Zwłaszcza że juz mam ciążę urojoną bo tak mi wszystko śmierdzi a jeszcze kumpel mi cebularza kupił i do szafki schował.
Spadam do domku papapaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arena przykro mi, ze nie dostałaś tej pracy ale nie łam sie, głowa do góry, nie ta to inna. A oni niech żałują, ze Cię nie przyjęli.
Dziewczyny, rozmawiałam z Panią profesor i...... DAWCA SIE ZGODZIŁ !!! Przechodzi teraz szczegółowe badania. Wytłumaczyła nam wszystko jak to będzie przed przeszczepami i okazało sie, ze 3 chemia, która ma być bezpośrednio przed przeszczepami, będzie jeszcze silniejsza... Trochę sie brat podlamal bo ta druga juz była wyczerpująca, ale będzie dobrze. Jestem taka szczęśliwa!!! Jeszcze długa droga przed nami ale widzę światełko na końcu.... Musi być dobrze. Wszystko w rękach Boga... Dziękuje, ze trzymalyscie kciuki....marnut, cati, Katjaa, Arienna, LaRa, Koniara, Malenq, Anastazjaaa, Krokodylica, Mona_M, Asiula86, CzaryMary, Blondik, ara lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, zanim Was nadrobie ( a zaległości mam spore) witamy sie z ..córcia ( 2 lekarzy poweidzialo ze dziewczynka, ale do 100 % pewnosci czekam na połówkowe)
córcia figure na żabe odwaliła, wazy 205 gr (podobno duza - po mamusi)
a teraz lece nadrabiac co naskrobałyściemarnut, MANIEK, Pati Belgia, Katjaa, Asiula86, Blondik, Koniara, ara, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Arena przykro mi, ze nie dostałaś tej pracy ale nie łam sie, głowa do góry, nie ta to inna. A oni niech żałują, ze Cię nie przyjęli.
Dziewczyny, rozmawiałam z Panią profesor i...... DAWCA SIE ZGODZIŁ !!! Przechodzi teraz szczegółowe badania. Wytłumaczyła nam wszystko jak to będzie przed przeszczepami i okazało sie, ze 3 chemia, która ma być bezpośrednio przed przeszczepami, będzie jeszcze silniejsza... Trochę sie brat podlamal bo ta druga juz była wyczerpująca, ale będzie dobrze. Jestem taka szczęśliwa!!! Jeszcze długa droga przed nami ale widzę światełko na końcu.... Musi być dobrze. Wszystko w rękach Boga... Dziękuje, ze trzymalyscie kciuki....Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati - tak sie ciesze !!!!
bedzie wszystko dobrze , jakos brat wytrzyma ta trzecia chemie zobaczysz wszystko sie pouklada !!!
))
Lara-no no , chciala pokazac ze tez na brzuszku lubi lezec
sama slodycz
))
Pati Belgia, LaRa lubią tę wiadomość
-
Marnut, imienia wybranego jeszcze nie mamy, ale chce imie krótkie takie 3-4 literowe.
Na razie na tapecie jest Anna lub Sara.
Ale tak na 100 % będę szukać jak na polowkowym lekarz potwierdzi płeć.
Pati, ogromnie sie cieszę !!!!!!! Super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 18:47
Pati Belgia lubi tę wiadomość