X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A możesz mi przesłać swoje cv...usun dane osobowe jak chcesz :)
    spoko :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    spoko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    W nagłówku można napisać imię i nazwisko bądź od razu dane osobowe.
    Imię i nazwisko w nagłówku o.O? To chyba lepiej od razu przejść do danych osobowych. Ale rzeczywiście, jest to fanaberia rekruterów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Imię i nazwisko w nagłówku o.O? To chyba lepiej od razu przejść do danych osobowych. Ale rzeczywiście, jest to fanaberia rekruterów.
    No tak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, Arienka, Misia Ci tu zaraz takie CV walnie, że dostaniesz robotę od razu jako Pani Prezes - tylko o fakturach pamiętaj ;).

Arienna, Malenq lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@- wysłałam :P jak uporasz się z tym to masz mistrza

jak komuś pokazuję moje CV to zawsze ale to zawsze słyszę tekst: KU*WA nie gadaj że nie możesz znaleźć pracy....

a kursów tam jest tylko połowa bo mi się nie mieściło na dwóch stronach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:37

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - u nas wczoraj był konkurs do naszego wydziału. Z góry było wiadomo kto wygra, jedna wielka ściema. Tu wszyscy sa po znajomości, a ja że trafiłam tu z przeniesienia przez przypadek czuję się jakoś dziwnie zwłaszcze że nie raz słyszałam "tutaj każdy kogoś zna" a ja kuźwa nikogo :/
    Próbuję zapisać się do jakiegoś gina na NFZ i nie jest to kurde proste :/ Cholera mnie zaraz strzeli :/

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mogłabyś mi dosłać obowiązki...tak chociaż po 3 najważniejsze ?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obowiązki z poprzednich stanowisk? jasne

ewebii4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Malenq - mi to na plus jak nie ciagnie mnie do slodkiego. Lepiej dla tylka bo nie rosnie XD
    jak ja bym chciala znow miec 47 kg.... i płaski brzuszek i... oh ah.. i majac taka wage nie bylam za chuda bo tylek byl super , piersiow brakowalo no coz.. taka moja natura byla :D
    ateraz mąz gada ze wygadam jak w 3 miesiacy ciazy :/ wrrrr

Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało ;D tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?

Wy sie smiejecie ale ogladalam ostry dyzur i laska przyszla z mega gorączką do szpitala i obolala strasznie tam w srodku. przyszla z mezem .. no i szukaja co jej tam dolega .... po kilku minutach znalezli w srodku dowciapnej starą gumke a raczej jej resztke ( jak by pękla pod czas stosunku ) No jakie bylo zdziwienie meza ktory od 15 lat ma podwiązane interesy ... no zaczeli sie kłócic na sali xD

Marnut - no tez jestem ciekawa jak to bedzie :D z tymi zachciankami poki co jem duzo mlecznych rzeczy bo ja od mleka zawsze stronilam nie lubie pic , i nie jestem zwolennikiem , a teraz wcinam ser zolty jajka jogurty itd. :)

Arienna - wez gleboki wdech :) i pomysl ze to jedna szansa z wielu i nie podaaj sie ! idz z nastawieniem takim na mega luzzz . Pracodawcy bardzo to doceniaja przy rozmowie rekrutacyjnej . JA jak przeprowadzalam rekrutacje do firmy bralam tylko osoby usmiechniete ktore byly otwarte i mialy cos do powiedzenia . :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:46

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie może w domku nawilżacze powietrza????
    właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą heheheh

• cati Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    macie może w domku nawilżacze powietrza????
    właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą heheheh
    Mniej sexu to nie beda leciały xD

Mona_M, marnut lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało ;D tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?

:)

O tak się właśnie czuję. Testuje we wtorek, albo w pn rano bo mam pójść do przychodni żeby raczyli mnie zapisać bo przez tel. mi ginekologa doradzać nie będzie mam sama wybrac na miejscu. Bo 12 ginów mają :/ A ze to poradnia przy szpitalu w którym w razie zajścia chciałabym rodzić to może pójdę.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)

Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ - poszło tak naprawdę to tylko ułamek tego co robiłam, bo w placówkach robisz wszystko bo masz tam- rodzicielstwo razy 1000

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mniej sexu to nie beda leciały xD

Catiiiiiii.............chyba więcej, od sierpnia jest post :P

cati lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari szkoda sze sie nie udalo..ale niestety w budzetowkach tak jest sama startowalam i d UW i do skarbowki ;przechdzilamI iII eetap i na tymkoniec :P

uczylam sie jak glupia kodeksow ;/ teraz juz nie wysylm bo wiem ze u nas wsio jest ustaione ;/

matko dzieczyny nie wiem czy to owu..ale tak mnie pieronsko jakby macica zazyna ze szok .. :( porownanie jakbyscie nie moglu wypuscic gazow ;/ nawet ajk siadam to czuje jakbym w macicy miala balona ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)

Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.
    Mam to samo. We wtorek siedziałam w pracy z rozpiętymi spodniami. Bobrze że za biurkiem :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok teraz idę już naprawdę po to jedzenie dla psa bo mi bestia z głodu buty zje :P

ewebii4.png
‹‹ 2824 2825 2826 2827 2828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ