My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@- wysłałam
jak uporasz się z tym to masz mistrza
jak komuś pokazuję moje CV to zawsze ale to zawsze słyszę tekst: KU*WA nie gadaj że nie możesz znaleźć pracy....
a kursów tam jest tylko połowa bo mi się nie mieściło na dwóch stronach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna - u nas wczoraj był konkurs do naszego wydziału. Z góry było wiadomo kto wygra, jedna wielka ściema. Tu wszyscy sa po znajomości, a ja że trafiłam tu z przeniesienia przez przypadek czuję się jakoś dziwnie zwłaszcze że nie raz słyszałam "tutaj każdy kogoś zna" a ja kuźwa nikogo

Próbuję zapisać się do jakiegoś gina na NFZ i nie jest to kurde proste
Cholera mnie zaraz strzeli
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - mi to na plus jak nie ciagnie mnie do slodkiego. Lepiej dla tylka bo nie rosnie 
jak ja bym chciala znow miec 47 kg.... i płaski brzuszek i... oh ah.. i majac taka wage nie bylam za chuda bo tylek byl super , piersiow brakowalo no coz.. taka moja natura byla
ateraz mąz gada ze wygadam jak w 3 miesiacy ciazy
wrrrr
Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało
tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?
Wy sie smiejecie ale ogladalam ostry dyzur i laska przyszla z mega gorączką do szpitala i obolala strasznie tam w srodku. przyszla z mezem .. no i szukaja co jej tam dolega .... po kilku minutach znalezli w srodku dowciapnej starą gumke a raczej jej resztke ( jak by pękla pod czas stosunku ) No jakie bylo zdziwienie meza ktory od 15 lat ma podwiązane interesy ... no zaczeli sie kłócic na sali xD
Marnut - no tez jestem ciekawa jak to bedzie
z tymi zachciankami poki co jem duzo mlecznych rzeczy bo ja od mleka zawsze stronilam nie lubie pic , i nie jestem zwolennikiem , a teraz wcinam ser zolty jajka jogurty itd. 
Arienna - wez gleboki wdech
i pomysl ze to jedna szansa z wielu i nie podaaj sie ! idz z nastawieniem takim na mega luzzz . Pracodawcy bardzo to doceniaja przy rozmowie rekrutacyjnej . JA jak przeprowadzalam rekrutacje do firmy bralam tylko osoby usmiechniete ktore byly otwarte i mialy cos do powiedzenia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:46
-
nick nieaktualny
-
Mniej sexu to nie beda leciały xDMalenq wrote:macie może w domku nawilżacze powietrza????
właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą heheheh
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało
tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?

O tak się właśnie czuję. Testuje we wtorek, albo w pn rano bo mam pójść do przychodni żeby raczyli mnie zapisać bo przez tel. mi ginekologa doradzać nie będzie mam sama wybrac na miejscu. Bo 12 ginów mają
A ze to poradnia przy szpitalu w którym w razie zajścia chciałabym rodzić to może pójdę.
-
Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)
Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.Maniek

-
nick nieaktualny
-
Ari szkoda sze sie nie udalo..ale niestety w budzetowkach tak jest sama startowalam i d UW i do skarbowki ;przechdzilamI iII eetap i na tymkoniec

uczylam sie jak glupia kodeksow ;/ teraz juz nie wysylm bo wiem ze u nas wsio jest ustaione ;/
matko dzieczyny nie wiem czy to owu..ale tak mnie pieronsko jakby macica zazyna ze szok ..
porownanie jakbyscie nie moglu wypuscic gazow ;/ nawet ajk siadam to czuje jakbym w macicy miala balona ;/
-
nick nieaktualnyMam to samo. We wtorek siedziałam w pracy z rozpiętymi spodniami. Bobrze że za biurkiemMANIEK wrote:Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)
Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.

? To chyba lepiej od razu przejść do danych osobowych. Ale rzeczywiście, jest to fanaberia rekruterów.
.