My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@- wysłałam
jak uporasz się z tym to masz mistrza
jak komuś pokazuję moje CV to zawsze ale to zawsze słyszę tekst: KU*WA nie gadaj że nie możesz znaleźć pracy....
a kursów tam jest tylko połowa bo mi się nie mieściło na dwóch stronachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna - u nas wczoraj był konkurs do naszego wydziału. Z góry było wiadomo kto wygra, jedna wielka ściema. Tu wszyscy sa po znajomości, a ja że trafiłam tu z przeniesienia przez przypadek czuję się jakoś dziwnie zwłaszcze że nie raz słyszałam "tutaj każdy kogoś zna" a ja kuźwa nikogo
Próbuję zapisać się do jakiegoś gina na NFZ i nie jest to kurde prosteCholera mnie zaraz strzeli
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq - mi to na plus jak nie ciagnie mnie do slodkiego. Lepiej dla tylka bo nie rosnie
jak ja bym chciala znow miec 47 kg.... i płaski brzuszek i... oh ah.. i majac taka wage nie bylam za chuda bo tylek byl super , piersiow brakowalo no coz.. taka moja natura byla
ateraz mąz gada ze wygadam jak w 3 miesiacy ciazywrrrr
Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkałotamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?
Wy sie smiejecie ale ogladalam ostry dyzur i laska przyszla z mega gorączką do szpitala i obolala strasznie tam w srodku. przyszla z mezem .. no i szukaja co jej tam dolega .... po kilku minutach znalezli w srodku dowciapnej starą gumke a raczej jej resztke ( jak by pękla pod czas stosunku ) No jakie bylo zdziwienie meza ktory od 15 lat ma podwiązane interesy ... no zaczeli sie kłócic na sali xD
Marnut - no tez jestem ciekawa jak to bedziez tymi zachciankami poki co jem duzo mlecznych rzeczy bo ja od mleka zawsze stronilam nie lubie pic , i nie jestem zwolennikiem , a teraz wcinam ser zolty jajka jogurty itd.
Arienna - wez gleboki wdechi pomysl ze to jedna szansa z wielu i nie podaaj sie ! idz z nastawieniem takim na mega luzzz . Pracodawcy bardzo to doceniaja przy rozmowie rekrutacyjnej . JA jak przeprowadzalam rekrutacje do firmy bralam tylko osoby usmiechniete ktore byly otwarte i mialy cos do powiedzenia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:46
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:macie może w domku nawilżacze powietrza????
właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą hehehehMona_M, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało
tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?
O tak się właśnie czuję. Testuje we wtorek, albo w pn rano bo mam pójść do przychodni żeby raczyli mnie zapisać bo przez tel. mi ginekologa doradzać nie będzie mam sama wybrac na miejscu. Bo 12 ginów mająA ze to poradnia przy szpitalu w którym w razie zajścia chciałabym rodzić to może pójdę.
-
Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)
Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.Maniek
-
nick nieaktualny
-
Ari szkoda sze sie nie udalo..ale niestety w budzetowkach tak jest sama startowalam i d UW i do skarbowki ;przechdzilamI iII eetap i na tymkoniec
uczylam sie jak glupia kodeksow ;/ teraz juz nie wysylm bo wiem ze u nas wsio jest ustaione ;/
matko dzieczyny nie wiem czy to owu..ale tak mnie pieronsko jakby macica zazyna ze szok ..porownanie jakbyscie nie moglu wypuscic gazow ;/ nawet ajk siadam to czuje jakbym w macicy miala balona ;/
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)
Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.