X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A możesz mi przesłać swoje cv...usun dane osobowe jak chcesz :)
    spoko :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    spoko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 16:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    W nagłówku można napisać imię i nazwisko bądź od razu dane osobowe.
    Imię i nazwisko w nagłówku o.O? To chyba lepiej od razu przejść do danych osobowych. Ale rzeczywiście, jest to fanaberia rekruterów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Imię i nazwisko w nagłówku o.O? To chyba lepiej od razu przejść do danych osobowych. Ale rzeczywiście, jest to fanaberia rekruterów.
    No tak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, Arienka, Misia Ci tu zaraz takie CV walnie, że dostaniesz robotę od razu jako Pani Prezes - tylko o fakturach pamiętaj ;).

Arienna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@- wysłałam :P jak uporasz się z tym to masz mistrza

jak komuś pokazuję moje CV to zawsze ale to zawsze słyszę tekst: KU*WA nie gadaj że nie możesz znaleźć pracy....

a kursów tam jest tylko połowa bo mi się nie mieściło na dwóch stronach :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:37

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - u nas wczoraj był konkurs do naszego wydziału. Z góry było wiadomo kto wygra, jedna wielka ściema. Tu wszyscy sa po znajomości, a ja że trafiłam tu z przeniesienia przez przypadek czuję się jakoś dziwnie zwłaszcze że nie raz słyszałam "tutaj każdy kogoś zna" a ja kuźwa nikogo :/
    Próbuję zapisać się do jakiegoś gina na NFZ i nie jest to kurde proste :/ Cholera mnie zaraz strzeli :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mogłabyś mi dosłać obowiązki...tak chociaż po 3 najważniejsze ?

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obowiązki z poprzednich stanowisk? jasne

ewebii4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D Malenq - mi to na plus jak nie ciagnie mnie do slodkiego. Lepiej dla tylka bo nie rosnie XD
    jak ja bym chciala znow miec 47 kg.... i płaski brzuszek i... oh ah.. i majac taka wage nie bylam za chuda bo tylek byl super , piersiow brakowalo no coz.. taka moja natura byla :D
    ateraz mąz gada ze wygadam jak w 3 miesiacy ciazy :/ wrrrr

Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało ;D tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?

Wy sie smiejecie ale ogladalam ostry dyzur i laska przyszla z mega gorączką do szpitala i obolala strasznie tam w srodku. przyszla z mezem .. no i szukaja co jej tam dolega .... po kilku minutach znalezli w srodku dowciapnej starą gumke a raczej jej resztke ( jak by pękla pod czas stosunku ) No jakie bylo zdziwienie meza ktory od 15 lat ma podwiązane interesy ... no zaczeli sie kłócic na sali xD

Marnut - no tez jestem ciekawa jak to bedzie :D z tymi zachciankami poki co jem duzo mlecznych rzeczy bo ja od mleka zawsze stronilam nie lubie pic , i nie jestem zwolennikiem , a teraz wcinam ser zolty jajka jogurty itd. :)

Arienna - wez gleboki wdech :) i pomysl ze to jedna szansa z wielu i nie podaaj sie ! idz z nastawieniem takim na mega luzzz . Pracodawcy bardzo to doceniaja przy rozmowie rekrutacyjnej . JA jak przeprowadzalam rekrutacje do firmy bralam tylko osoby usmiechniete ktore byly otwarte i mialy cos do powiedzenia . :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:46

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie może w domku nawilżacze powietrza????
    właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą heheheh

• cati Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    macie może w domku nawilżacze powietrza????
    właśnie szukam jakiegoś, jak centralne teraz codziennie chodzi to tak suche powietrze mam w domku, że aż iskry lecą heheheh
    Mniej sexu to nie beda leciały xD

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mona - ja mialam takie same odczucia doslownie na samym poczatku jak by mi sie tam cos zatkało ;D tamponow nie uzywam wiec wiedzialam ze to nie to xD Trzymam kciuki za fasolke :)kiedy testujesz?

:)

O tak się właśnie czuję. Testuje we wtorek, albo w pn rano bo mam pójść do przychodni żeby raczyli mnie zapisać bo przez tel. mi ginekologa doradzać nie będzie mam sama wybrac na miejscu. Bo 12 ginów mają :/ A ze to poradnia przy szpitalu w którym w razie zajścia chciałabym rodzić to może pójdę.

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)

Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ - poszło tak naprawdę to tylko ułamek tego co robiłam, bo w placówkach robisz wszystko bo masz tam- rodzicielstwo razy 1000

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mniej sexu to nie beda leciały xD

Catiiiiiii.............chyba więcej, od sierpnia jest post :P

cati lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari szkoda sze sie nie udalo..ale niestety w budzetowkach tak jest sama startowalam i d UW i do skarbowki ;przechdzilamI iII eetap i na tymkoniec :P

uczylam sie jak glupia kodeksow ;/ teraz juz nie wysylm bo wiem ze u nas wsio jest ustaione ;/

matko dzieczyny nie wiem czy to owu..ale tak mnie pieronsko jakby macica zazyna ze szok .. :( porownanie jakbyscie nie moglu wypuscic gazow ;/ nawet ajk siadam to czuje jakbym w macicy miala balona ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Malenq ja kupiłam jakis zwykły w lidlu chyba i jest ok daje rade:)

Wiecie...jakieś takie wzdęcia mam ,,,hmm nie wiem jak to nazwać nie jest miło mam ochotę rozpiąć guzik w spodniach bo mnie cisną...a w dodatku dziś policzki mnie palą na maxa.
    Mam to samo. We wtorek siedziałam w pracy z rozpiętymi spodniami. Bobrze że za biurkiem :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok teraz idę już naprawdę po to jedzenie dla psa bo mi bestia z głodu buty zje :P

ewebii4.png
‹‹ 2824 2825 2826 2827 2828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ