My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Psotka ale Ty masz fajowy suwaczek świąteczny:)
Juz sie nie moge doczekac. Zwlaszcza ze po swietach juz nie wracam do pracy
(bo umowe mam tylko do koca roku).
Zawsze mnie swieta denerwowaly, wkurzaja mnie te ozdoby w sklepach na miesiac przed i koledy w kazdym sklepie. Wtedy swieta nei sa wyjatkowe jak przez caly miesiac jestesmy tym zasypywani. ALe w tym roku mam jakis inny nastroj -
Hej wszystkim.
Popłakałam wczoraj popadłam w depresję, ale dzisiaj już musiałam wyruszyć do pracy więc się (chcąc nie chcąc) zebrałam do kupy. Lenka tulę mocno... Paskudna sprawa z tymi wynikami. Chciałabym Cię jakoś pocieszyć, podpowiedzieć coś ale mam takie samopoczucie, że dzisiaj to bym wzięła dobre wino i najchętniej popłakała z Tobą nad kieliszkiemJakie to kurw@ wszystko niesprawiedliwe
A Afryki nie polecam... Tam śmierdzi
Psotka ja nielubiłam świąt od kiedy straciłam rodziców, ale właśnie w ciąży mi się wszystko poprzestawiało, jednak dla dzieciątka warto celebrować takie chwile
Czemu mi nie powiedziałyście że mam nieudostępnione serduszka i notatki? Chciałam skasować ten swój wykres ale jak zmierzyłam tempkę rano to ręce mi opadły i nie wiem co mam robić... -
Lenka kurcze ...........
a wiecie co? by dopełnić urok wczorajszego dniastwierdziliśmy z się pobzykamy, kładziemy się do łóżeczka ............. a tam niespodzianka
żeby Was naprowadzić to powiem tylko że mój piesek ma padaczkę pourazową (ataki ma bardzo rzadko)i czasami zdarza mu się zasnąć tak mocno że puszczą mu zwieracze i się przez sen posika...........
no i wydało się, nie zamknęłam na klamkę sypialnię, staruszek musiał się wgramolić na poduszkę pana jak byłam na tej zakichanej rozmowie o pracę i musiał przysnąć tak że się posikał ......... cała noc spędziliśmy na starym wąskim materacu na podłodze co godzinę wstając do pralki bo do prania było wszystko, pościel, kołdra, poduszki ( a pościel mamy z pierza)materac na łóżko..... koce którym był łóżko przykryte, wszystko
i stwierdziłam że nie było głupszego pytania wczoraj niż moje: co się może jeszcze dziś zepsuć.... oczywiście z bzykania nici bo po dwóch godzinach walki z praniem to nam zapal opadł........... powiem Wam ze mam dość .......... ten rok jest straszny -
Arienna wrote:no i wydało się, nie zamknęłam na klamkę sypialnię, staruszek musiał się wgramolić na poduszkę pana jak byłam na tej zakichanej rozmowie o pracę i musiał przysnąć tak że się posikał ........
Ja mam tego psiaka z lasu i ona też tak ma że czasami sika pod siebie jak śpi, ale tylko jak śni jej się jakiś koszmar, bo piszczy wtedy przez sen. Wet powiedział że to uraz psychiczny, więc nawet zganić nie mogę, tylko biorę poduszki, kołdry, narzuty i tak jak Ty piorę to całą noc
Arienna ale pomyśl że jak już wszystko się spier.. wczoraj to teraz będzie już tylko lepiej -
Anuśka wrote:Ja mam tego psiaka z lasu i ona też tak ma że czasami sika pod siebie jak śpi, ale tylko jak śni jej się jakiś koszmar, bo piszczy wtedy przez sen. Wet powiedział że to uraz psychiczny, więc nawet zganić nie mogę, tylko biorę poduszki, kołdry, narzuty i tak jak Ty piorę to całą noc
Arienna ale pomyśl że jak już wszystko się spier.. wczoraj to teraz będzie już tylko lepiej
a co do tego że teraz musi być tylko lepiej to wmawiam to sobie od wczorajWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 11:56
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ..
w pierwszej kolejnosci wybaczcie ale napisze do Leny ...
Kochana nie powim ci idzcie od razu do lekarza podchodzcie do in vitro.. bo wiesz .. w pierwszej koelnosci dajcie sobie czas na zrozumienie tego wszytskiego pporozmawiajcie wycieszci swoje emocje...
dajcie sobi 2 tyg na przeanalizowanie.. wszytskiego ..
pozniej uwierz mi zaczniecie dzialac.. po pierwsze macie plemnikii uwierz mi o jest mega plus
poelcalabym wam włąsnie wizyte uu Wolskiego w Wawie .. nie dlatego zeby namawiac was na leczenie .. czy inne rozwiazania..ale po to zbey poznac opinie naprawde dobrego specjalisty ..
zobacz .. jelsi u nas nie ma plemnikow dal nam az 57% szans to mzoe u was bedzie o wiele wiecej..moze za te wyniki odp hormony.. jakas choroba ktroa jeszcze nie jest zdiagnozowana .. a uwierz mi nie warto tego odkladac.. bo PO pierwsze zadbajcie o zdrowie W ... i dlategopoki co jedzcie do lekarza..
jakas przyczyna takiego wyniku musi byc.. i niestety ale raczejsame suplementy ru nie dadza tego co opieka specjalisty...
napisz mi te faktyczne wyniki
moze jest cos was pokieruje
TUlam Was i wspieram..przykro mi ze musieliscie trafic na taki wynik..i choc teraz myslisz ze to cos najgorszego touwierz mi ..przechodzac to co przechodzicie wyjdzie waszemu zwiazkowi to na dobre.. wiem ze teraz te slowa moga draznic.. ale wiem co mowie..wiem ze teraz nawet jelsi nic nie wyjdzie mam moejgo meza.. ktory jest moim skarbem inr 1 ..no oprocz rodzicow kociczki i psa
wierze ze bedzie dobrze.. i jesli sa plemniczki w nasieniu to moze trzeba wziasc pod uwage wlasnie biopsje zwykla iglowa ..ktora tez jest ref na nfz ..wtedy pobiora te jeszcze dobre plemniczki
ale to rozwazania na pozniej teraz koncentrujcie sie na sobie
MOna - wredna @
Pati tulam mocno
Anuska trzymam kciuki ze by ten skok byl w tym dobrym zielonym kierunkuAnuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
A moge sobei tez dodac taki podpis ***gang 18+******?
Czy to trzeba jeszcze sie czlonkostwem na fb wykazac?
Bo siedze juz tu tyle i nei zauwazylam ze nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:11
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:A moge sobei tez dodac taki podpis ***gang 18+******?
Bo siedze juz tu tyle i nei zauwazylam ze nie mamDodawaj
-
Biedroneczka83 wrote:a nie moga cie do kolejnego dopisac do dnia porodu
Nie, tak sie nie da. Ale spoko, nei jest zle. I tak mam pracowac tylko do polowy marca wiec tylko 2,5miesiaca bede w domu. Obniza to co prawda moj macierzynski (bo srednia jest z 12 miesiecy i te 2,5 beda sie liczyc jako zero mimo ze bede dostawac bezrobotne). -
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:A moge sobei tez dodac taki podpis ***gang 18+******?
Bo siedze juz tu tyle i nei zauwazylam ze nie mam
Psotka trzeba jeszcze składki odprowadzić - to taki fundusz dla gangu na testy owu i ciążoweAnia_84, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość