My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:ten cykl musi być szczęśliwy!
Ja tak myślę cały czas o moim cyklu i jak zrobiłam testa (w 18dpo) i wyszedł negatyw to mi OF następnego dnia przestawił owulkę z 11dc na 23dc i zamiast @ mam teraz 7dpo
Więc przeciągam ten cykl i przeciągam aż się zazieleni
Potęga podświadomości
Misi@, konwalianka, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
O blondik może mnie odwiedzić skoro masz taka weneJa dzis cały Dzien na uczelni wiec nie zdaze odgruzowac mieszkania;) ovu zmieniła mi Dzien owul. Z 4 na 5. Będę test. 18 tego choć i tak nie jestem pewna ze była ovulka skoro testy były ujemne:/ miłego dnia;)
-
czesc, witam sie z deszczowego Śląska
heh Blondik chyba nas jakas siła opetała, bo ja tez zabieram sie za mega sprzataniebo co robic w taka pogode????
miłej sobotyBlondik lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
O blondik może mnie odwiedzić skoro masz taka weneJa dzis cały Dzien na uczelni wiec nie zdaze odgruzowac mieszkania;) ovu zmieniła mi Dzien owul. Z 4 na 5. Będę test. 18 tego choć i tak nie jestem pewna ze była ovulka skoro testy były ujemne:/ miłego dnia;)
I tego Ci życzę
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Uwaga, krzyczeć będę
MONA_M - DLACZEGO NIE CHWALISZ SIĘ, ŻE JESTEŚ W CIĄŻY???!!!
Weszłam na wątek listopadówek i co ja paczę? Na pierwszej stronie tabela i przy nicku Mona_M dwie piękne krechy!
Albo Czarnuli się coś merdnęło albo to znak od niebios.
Serio? Hahahaha nic mi o tym nie wiadomo wręcz przeciwnie, oby Czarnula wykrakałaale to już w tym nowym cyklu
Pati - póki @ nie ma jest nadzieja.
A ja wraz znowym termometrem pozbyłam się gorączki hahaha.
Zmykamm ogarnąć chałupę. Życzę udanego weekendu. Dla mnie to będzie dłuuugi weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 09:49
cati, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
dziś dostałam śniadanko do łóżka wiec dzień jakoś tak pozytywnie się zaczął.
Widziałyście, powstał wątek "starania z morską bryzą w tle", dziewczyny wzięły sobie nasze rady do sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:15
Ania_84, Katjaa, Mona_M, cati, marnut, ara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Witam
dziś dostałam śniadanko do łóżka wiec dzień jakoś tak pozytywnie się zaczął.
Widziałyście, powstał wątek "starania z morską bryzą w tle", dziewczyny wzięły sobie nasze rady do serca
choco, Katjaa, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mi się nie chce nic robić. Dziewczyny jak macie taką wenę na sprzątanie wpadnijcie do mnie
Ja dzisiaj wieczorem idę na urodziny do bratanicy. Taki uroczy 2-letni diabełek
Siedzę i czytam o skąpych krwawieniach bo u mnie dalej @ jakaś dziwna. -
Widzę wszystkie dzis mamy plany... Ja właśnie zrobiłam farsz do krokietow i smażę naleśniki. Będzie czerwony barszczyk z krokiecikami. A na 14 dziecię moje na urodziny muszę zawieźć.
Mona masz racje, póki @ nie przyjdzie jest jeszcze szansa i tego będę sie trzymałaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry uff tez miałam wene nasprzatalam się już i zaraz lecę na zakupy o 16 rodzice przyjadą na cały weekend.
Konwalia super masz synka...
Pełna znów nadziei w tym cyklu życzę miłego dnia wszystkimcati, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek