My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati, tez używam iPada i niestety nie toleruje on wykresów, po wejściu na dany wykres - zamyka wszystko
A co do słownika w iPadzie i iPhonie to wychodzą cuda na kijuczasami jak sie zapomnę sprawdzić, a z kimś pisze na priv to mamy kupę śmiechu z tego co wychodzi
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwaga, krzyczeć będę
MONA_M - DLACZEGO NIE CHWALISZ SIĘ, ŻE JESTEŚ W CIĄŻY???!!!
Weszłam na wątek listopadówek i co ja paczę? Na pierwszej stronie tabela i przy nicku Mona_M dwie piękne krechy!
Albo Czarnuli się coś merdnęło albo to znak od niebios.
Nieukowa, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Pati, tez używam iPada i niestety nie toleruje on wykresów, po wejściu na dany wykres - zamyka wszystko
A co do słownika w iPadzie i iPhonie to wychodzą cuda na kijuczasami jak sie zapomnę sprawdzić, a z kimś pisze na priv to mamy kupę śmiechu z tego co wychodzi
a co do wykresów to trochę mnie dziwi to, ze inne oglądam i komentuje bez problemu, tylko z Cati wykresami mam tak, ze mi zamyka... Dziwne to trochę.
-
Asiulku ojca do Anuskowej studni! Niech sobie przemysli pewne rzeczy
Lamama witaj z powrotem w sieci
Mam tysiac lajkow. Normalnie bym piwo otworzyla, ale mnie odrzuca od wszelkich podrobek browarnychzreszta dzis toleruje jedynie owoce i lody magnum...
Asiula86, marissith, Lamama, Blondik lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:No właśnie ja tez czasem nie sprawdzę i pójdzie jak wyszło
a co do wykresów to trochę mnie dziwi to, ze inne oglądam i komentuje bez problemu, tylko z Cati wykresami mam tak, ze mi zamyka... Dziwne to trochę.
U mnie pokazuje wykres, a gdy dojeżdżam do komentarzy to zaraz sie wszystko zamyka, a czasami od razu, przy chęci obejrzenia samego wykresu, wszystko sie zamyka. Dziwne...
DobranocPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Asiulku ojca do Anuskowej studni! Niech sobie przemysli pewne rzeczy
Nieukowa, na mojego ojca też studni szkoda
A on tak bardzo chce wnuka, że stwierdził, że mu już obojętne, z kima zanim skończył 50 lat twierdził, że przed 50-tką nie chce zostać dziadkiem
A najchętniej to jeszcze miałby wnuka na moje panieńskie nazwisko, coby ród nie zaginął
FaceciSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lamama wrote:Jestem
Mogę być łamana
Proszę o wybaczenie autorkę, bo gdyby nie dziewczyny to bym przeoczyła
-
Pati byłam na Twoim wykresie jak wiesz, jakie miałaś najdłuższe cykle? Może to to
A co do pomyłki to mi się podoba przecież
Gdyby można zmienić nicka, to może bym i zmieniła
Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Mona_M wrote:Hej dziewczyny.
Czarnula wpisz mi tam, że z fasolki nici bo @ przyszła przed terminem.
Pati a moze tylko postraszyla i nie przyjdzie?
Lamama :* :* :*Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Lamama wrote:Pati byłam na Twoim wykresie jak wiesz, jakie miałaś najdłuższe cykle? Może to to
A co do pomyłki to mi się podoba przecież
Gdyby można zmienić nicka, to może bym i zmieniła
-
Dobrze psikam psikam , nawet jak chcesz to moge opsikac
heheh ale czekaj... zafałszuje wtedy wyniki testu ciazowego to moze lepiej nie ;P
Pati i mama twoja ma racje ! ,tylko spokoj nas uratuje ! ! !
JA wczoraj juz mialam panike ! ale maz mnie uspokoil dzis zrobilam sikanca i kreska testowa byla ciemniejsza od kontrolnejwiec dalej mam nadzieje ze jest wszystko ok. I spokojnie biore witaminki, ważę się no i patrze ciagle czy cialo sie zmienia... a ty robilas test ciazowy ? czy czekasz na @?