My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiłam test dzisiaj z rana ale o czułości 25 bo taki akurat mam. A poza tym dziewczyny straszą, żeby 10 nie robić bo często wychodzi cień cienia, dziewczyny sie cieszą a potem okazuje sie, ze @ przyszła... Zobaczę, może jutro znów zatestuje... Sama nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 22:27
-
MANIEK wrote:jejku dziewczyny spać mi się chce strasznie...pogoda ...hmm listopadowa....
do tego strasznie mi wysuszyło usta...czuje ze mam je takie zaczerwienione spuchniete i suche...jak na kacu...
Cati przemieniałam te dane ale nic a nic nie chce się przesunąć...ważne że ja wiem ...kto wie a może 16dc było ...ale dzięki za rade
yyymoze dzien skoku bierze jako poczatek ow. i wyznacza tym samym kolejny dzien : ) nie mozna wpisywac w dzien owulacji np. sluzu wodnistego albo Rozciagliwego. bo wtedy na 100% nie chce ruszyc i sie zmienic. No nic staralm sie jakos pomoc
wazne ze ty wiesz ze byla w tym i wtym dniu
-
No i poszły wszystkie spać??? A ja dopiero z mopa zsiadłam
Dzisiaj mam akcję sprzątanie
Nie wiem co mnie wzięło. No i postanowiłam się wziąć za siebie bo nie mogę już w lustro patrzeć
Padnięta jestem strasznie... Kolorowych snów wszystkimcati, Malenq lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pati to czekamy na testowanie, trzymam kciuki..EDIT: jak to wadliwy?
Ja już u rodziców, przyjechaliśmy po Tymcia, mój słodziak, budził się o 3 rano i mówi.."mamo!na tych wakacjach u dziadków nie mogłem wcale spać, ciągle myślałem o Tobie" moja słodka kruszyna( obraziłby się o to sformułowanie:)
poza tym mokro i mżyście..blee..chociaż ciepło.miłej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 07:25
Blondik, Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam kochane ... noo my wczoraj wrocilismy kolo 23 .. bylismy u mojej klientki ..miskowi robila zeba..okazalo sie ze dlatego go "boli" a raczej jest wrazliwy na zimno ..bo popzrzedni stom robiac kanalowe nie zauwazyl ze michal ma dodatkowy kanal w zebie ..wyszlo na zdjeciu ..a pozniej siedzileimsy gadalismy .. i tak zeszlo
Misiek poki co zadowolony z pracy choc dalej maja stawke 8 zl na reke.. a liczyl ze im cos podniesie.. ;/
Pati co to za wadliwy test ..no nie ....
Konwalijko słodziak ten Twoj Tymus
Blondik super
a ja biore sie za prace.. ..chyba przez weekend bedzie mnie malo ;/ -
Pati Belgia wrote:Ania pracusiu, ty nam sie kiedyś wykonczysz... Nie przemeczaj sie tak.
a jeszcze dzis jade na rozmowe z nowym klientem.. ktory ma cala przychodnie.. jesli mi sie uda to super .. szczegolnie ze wlasicicelem przychodni jest znajma tej lekarki co wczoraj bylismy z Michalem... i to w sumie ona mnie polecila.. wiec tez musze sie wykazacPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:dziewczyny, jak do świat nie zajdę w ciążę, będą to najgorsze święta wmoim życiu:(
a pozatym daj dojsc do siebei tez organizmowi .... i pamietaj nic na sile.. pozatym a moze w swieta jescze nie bedziesz w ciazy bo doepiro beda laczyc sie plemniczki z komoreczka
i co
-
Dzień dobry wszystkim
Konwalianka super masz tego swojego małego mężczyznę
Pati śmigaj po kolejny teścik
Blondik trzymam kciuki żebyśmy wszystkie miały taki piękny prezencik na święta
Ania pracusiu gratuluję nowego klientaWiem że będzie Twój
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh kochana musze bo do 10tego jest rozliczenie ..taki czas
a jeszcze dzis jade na rozmowe z nowym klientem.. ktory ma cala przychodnie.. jesli mi sie uda to super .. szczegolnie ze wlasicicelem przychodni jest znajma tej lekarki co wczoraj bylismy z Michalem... i to w sumie ona mnie polecila.. wiec tez musze sie wykazac