X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pobiegałam po rynku i zakupiłam sukienkę.. najadłam się żuru i pprawiłam babką piaskową mamusinej roboty a teraz relaks..

mocno kibicuję sprzątającym:)mnie ta przyjemność będzie czekać od 8 grudnia.. firany nowe leżą i czekają na powieszenie w salonie - 15m firany! ale najpierw trzeba będzie umyć okna;/

oo Pati, to ja się wpraszam na krokiety- uwielbiam! a jaki farsz zrobiłaś? ja lubię kapustę z grzybami, ew. z pieczarkami..

Anuśka, przeciągaj dalej..oby do zielonego

Blondik - trzymam kciuki za cykl, oby święta były wyjątkowe

dziewczyny, co radzicie na zabranie w "trasę"? chodzi mi głównie o dziecię.. wyjedziemy o 3-4 nad ranem i przydałoby się mieć coś ze sobą..

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale zjadłabym zurek...mmm...i coś z musztardą;) amm ochotę na musztarde;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • cati Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobione Blodnik :)
    lece na zakupy z mezem musze sobie kurtke zimowa kupic bo u nas ciagle -4... :/

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ide popsikac na wasze wykresy :D
    Ja też poproszę :)

Zmieniłam system cykli. Teraz mam tak : okres-owulka-test(negatywny)-kolejna owulka... i tak aż do zielonej kropki ;) Będę tak owulować dopóki nie zajdę :P :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:51

• Blondik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry plan;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dobry plan;)
    :D Oby tylko skuteczny :D Bo popadam w desperację już ;)

Ale mam fajną liczbę postów :) Chyba już nic więcej nie napiszę ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:04

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha tak czytam teraz i sama do siebie mówie ze to niemozliwe, wszystkie (wiekszość) sie wzieły za mega sprzatanie,przemeblowanie ja dodatkowo umyłam okna, bo jakos tak mnie naszlo, firany wyprane, powieszone....
    a lezac jeszcze rano w łózku powiedziałam małzowi ze mam ochote na żur taki typowo śląski, i zeby leciał do sklepu na zakupy, i własnie zaczełam go gotować (mój pierwszy zur), az sie boje co z tego wyjdzie heheh :)
    mam nadzieje, ze chociaz w małej czesci bedzie podobny do zuru tesciowej, ktory jest meeeeega pyszny :)

miłego dnia :)

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaglądam z pozdrowieniami ! :-****

Oczywiście i ja sprzątam w chatynce ale zabrałam się też za organizowanie i segregację w pudełkach z " pierdółkami" do rękodzieła. Poukładałam i czekają na moja wenę :-) Maszyna do szycia naprawiona i uszyłam już pierwszą sówkę :-)

Odkąd zmieniliśmy łóżko to ciągle zapominam mierzyć temperaturę :-/
    I tak jest niska, spoko.

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    ja pobiegałam po rynku i zakupiłam sukienkę.. najadłam się żuru i pprawiłam babką piaskową mamusinej roboty a teraz relaks..

mocno kibicuję sprzątającym:)mnie ta przyjemność będzie czekać od 8 grudnia.. firany nowe leżą i czekają na powieszenie w salonie - 15m firany! ale najpierw trzeba będzie umyć okna;/

oo Pati, to ja się wpraszam na krokiety- uwielbiam! a jaki farsz zrobiłaś? ja lubię kapustę z grzybami, ew. z pieczarkami..

Anuśka, przeciągaj dalej..oby do zielonego

Blondik - trzymam kciuki za cykl, oby święta były wyjątkowe

dziewczyny, co radzicie na zabranie w "trasę"? chodzi mi głównie o dziecię.. wyjedziemy o 3-4 nad ranem i przydałoby się mieć coś ze sobą..

Kochana zapraszam, zapraszam. Krokiecikami z kapusta i pieczarkami. No i jeszcze 2 ciasta upieklam. Siostra u brata dzis wiec ja w domu robię sobie i zaległości nadrabiam w sprzątaniu i praniu a ze mama chora leży u siebie to Zawiszę jej krokietow z barszczem i po połowie ciast coby nie wstawała tylko sie wygrzewala...

konwalianka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ależ tu dziś pusto! Dziewczyny korzystają z uroków weekendu, jak widzę :).

Kto ma wenę na sprzątanie i gotowanie zapraszam do mnie - zapłacę godziwie, bo mnie taki leń dopadł, że za nic wziąć mi się nie chce :/.

Obiad niby zrobiłam, ale to szczyt moich możliwości.

Pati - jak pech to pech z tym testem. Ale nie jesteś dobrej myśli? Może święta będą zielone :).

Blondik - naprawdę ładny ten film. I proszę, nie nakręcaj się na ten cykl, bo Twoje szanse w stresie maleją, a ja bardzo bym chciała gratulować Ci w grudniu :).

Ania84 - trzymam kciuki za nowego klienta :). Jeśli nie powalisz ich wiedzą, to na pewno urokiem osobistym ;).

LaRa - teściowa ma nad Tobą 30letnią przewagę w gotowaniu żuru, ja się tak zawsze pocieszam, jak nie jestem w stanie doścignąć swoej umiejętnościami ;).

Cati - a co to za koszmarna noc? Może powiedz swojemu, żeby grochówki na wieczór nie jadł, to będzie lepiej ;). Wam już bryza niepotrzebna :).

Pozdrawiam, dziewczyny!

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ide popsikac na wasze wykresy :D
    Cati dziękuję..wziełam głęboki oddech i " otworzyłam " się na wiruski ;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogarnęłam ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻURRRRRRR :) wg mnie pychaaaaaaa :) uffff teraz tylko czekam na małza jak wroci z siłowni i to potwierdzi :)

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • cati Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamutek - wiesz co to raczej poczatek początku moich przygod ciazowych ;/

Kurde bylismy w sklepie tutaj i za wózek kombo czyli gondola+ spacerowka + fotelik wyszlo 13 tys. - czyli jakies 7 tys zlotych... pogielo ich.

Ania_84, marnut lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati dziekuje za obsikanie :P hihih :)

ja juz po wizycie u klienta i mam nowego klienta dokładnie wsio obgadamy po dlugim weekendzie ale generalnie jest ok..i babka jest zdecydowana jamam sie zastanowic ile bede chciala za obsluge ich placowki :D

generalnie bardzo fajna babka..zostali zostawieni na lodzie doslownie przejeli przychodnie i z dnia na dzien po porstu osoby zarzadzajace odeszly zabierajac cala dokumentacje. nie zostawiajac zadnych info co kiedy maja rozliczyc jak.. jakie hasla co trzeba zglosic.. masakra.. czuje ze zanim dojdziemytam do ladu z tym wszytskim to troche minie..ale :) wole budowac od podstaw taka placowke :)

marnut, konwalianka, cati, ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnutku noo nie wiem czym ich powalilam ale po dobrym wejsciu z tego wsyztskiego tak sie zagadalismy ze jak zmienialimys haslo .. to zapomnielismy co piszemyz duzej a co z malej :P i teraz musimy pisac pismo zeby nam udostenili haslo :P

marnut lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati - przykro mi, że Cię dopadło :(. Pożartować chciałam, ale widzę, żeś nie w nastroju. Po nieprzespanej nocy wcale się nie dziwię. Pozdrawiam i życzę, żeby było lepiej.

Ania_84, cati lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam kontrolnie co się dzieje na dzielni i czy nie rozrabiacie ;) i idę robić kanapki na kolację.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Zagladam kontrolnie co się dzieje na dzielni i czy nie rozrabiacie ;) i idę robić kanapki na kolację.
    Zuzia nas podglada :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • choco Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati dzięki za wiruski :-D
    Ania gratuluje nowego klienta. A propo to mi się już do pracy chce, już czerstwieje w domu a okna nadal nie umyte.

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choc wiesz co u mnie tez nie umyte :D wiec wieszjak juz sie wezmiesz za okna to u mnie tez mozesz :P

choco lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2837 2838 2839 2840 2841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ