My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pobiegałam po rynku i zakupiłam sukienkę.. najadłam się żuru i pprawiłam babką piaskową mamusinej roboty a teraz relaks..
mocno kibicuję sprzątającym:)mnie ta przyjemność będzie czekać od 8 grudnia.. firany nowe leżą i czekają na powieszenie w salonie - 15m firany! ale najpierw trzeba będzie umyć okna;/
oo Pati, to ja się wpraszam na krokiety- uwielbiam! a jaki farsz zrobiłaś? ja lubię kapustę z grzybami, ew. z pieczarkami..
Anuśka, przeciągaj dalej..oby do zielonego
Blondik - trzymam kciuki za cykl, oby święta były wyjątkowe
dziewczyny, co radzicie na zabranie w "trasę"? chodzi mi głównie o dziecię.. wyjedziemy o 3-4 nad ranem i przydałoby się mieć coś ze sobą..Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
cati wrote:ide popsikac na wasze wykresy
Zmieniłam system cykli. Teraz mam tak : okres-owulka-test(negatywny)-kolejna owulka... i tak aż do zielonej kropkiBędę tak owulować dopóki nie zajdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:51
-
haha tak czytam teraz i sama do siebie mówie ze to niemozliwe, wszystkie (wiekszość) sie wzieły za mega sprzatanie,przemeblowanie ja dodatkowo umyłam okna, bo jakos tak mnie naszlo, firany wyprane, powieszone....
a lezac jeszcze rano w łózku powiedziałam małzowi ze mam ochote na żur taki typowo śląski, i zeby leciał do sklepu na zakupy, i własnie zaczełam go gotować (mój pierwszy zur), az sie boje co z tego wyjdzie heheh
mam nadzieje, ze chociaz w małej czesci bedzie podobny do zuru tesciowej, ktory jest meeeeega pyszny
miłego dniaAnuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Zaglądam z pozdrowieniami ! :-****
Oczywiście i ja sprzątam w chatynce ale zabrałam się też za organizowanie i segregację w pudełkach z " pierdółkami" do rękodzieła. Poukładałam i czekają na moja wenęMaszyna do szycia naprawiona i uszyłam już pierwszą sówkę
Odkąd zmieniliśmy łóżko to ciągle zapominam mierzyć temperaturę
I tak jest niska, spoko.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
konwalianka wrote:ja pobiegałam po rynku i zakupiłam sukienkę.. najadłam się żuru i pprawiłam babką piaskową mamusinej roboty a teraz relaks..
mocno kibicuję sprzątającym:)mnie ta przyjemność będzie czekać od 8 grudnia.. firany nowe leżą i czekają na powieszenie w salonie - 15m firany! ale najpierw trzeba będzie umyć okna;/
oo Pati, to ja się wpraszam na krokiety- uwielbiam! a jaki farsz zrobiłaś? ja lubię kapustę z grzybami, ew. z pieczarkami..
Anuśka, przeciągaj dalej..oby do zielonego
Blondik - trzymam kciuki za cykl, oby święta były wyjątkowe
dziewczyny, co radzicie na zabranie w "trasę"? chodzi mi głównie o dziecię.. wyjedziemy o 3-4 nad ranem i przydałoby się mieć coś ze sobą..
Kochana zapraszam, zapraszam. Krokiecikami z kapusta i pieczarkami. No i jeszcze 2 ciasta upieklam. Siostra u brata dzis wiec ja w domu robię sobie i zaległości nadrabiam w sprzątaniu i praniu a ze mama chora leży u siebie to Zawiszę jej krokietow z barszczem i po połowie ciast coby nie wstawała tylko sie wygrzewala...
konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ależ tu dziś pusto! Dziewczyny korzystają z uroków weekendu, jak widzę.
Kto ma wenę na sprzątanie i gotowanie zapraszam do mnie - zapłacę godziwie, bo mnie taki leń dopadł, że za nic wziąć mi się nie chce.
Obiad niby zrobiłam, ale to szczyt moich możliwości.
Pati - jak pech to pech z tym testem. Ale nie jesteś dobrej myśli? Może święta będą zielone.
Blondik - naprawdę ładny ten film. I proszę, nie nakręcaj się na ten cykl, bo Twoje szanse w stresie maleją, a ja bardzo bym chciała gratulować Ci w grudniu.
Ania84 - trzymam kciuki za nowego klienta. Jeśli nie powalisz ich wiedzą, to na pewno urokiem osobistym
.
LaRa - teściowa ma nad Tobą 30letnią przewagę w gotowaniu żuru, ja się tak zawsze pocieszam, jak nie jestem w stanie doścignąć swoej umiejętnościami.
Cati - a co to za koszmarna noc? Może powiedz swojemu, żeby grochówki na wieczór nie jadł, to będzie lepiej. Wam już bryza niepotrzebna
.
Pozdrawiam, dziewczyny!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamutek - wiesz co to raczej poczatek początku moich przygod ciazowych ;/
Kurde bylismy w sklepie tutaj i za wózek kombo czyli gondola+ spacerowka + fotelik wyszlo 13 tys. - czyli jakies 7 tys zlotych... pogielo ich.Ania_84, marnut lubią tę wiadomość
-
Cati dziekuje za obsikanie
hihih
ja juz po wizycie u klienta i mam nowego klienta dokładnie wsio obgadamy po dlugim weekendzie ale generalnie jest ok..i babka jest zdecydowana jamam sie zastanowic ile bede chciala za obsluge ich placowki
generalnie bardzo fajna babka..zostali zostawieni na lodzie doslownie przejeli przychodnie i z dnia na dzien po porstu osoby zarzadzajace odeszly zabierajac cala dokumentacje. nie zostawiajac zadnych info co kiedy maja rozliczyc jak.. jakie hasla co trzeba zglosic.. masakra.. czuje ze zanim dojdziemytam do ladu z tym wszytskim to troche minie..alewole budowac od podstaw taka placowke
marnut, konwalianka, cati, ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
marnutku noo nie wiem czym ich powalilam ale po dobrym wejsciu z tego wsyztskiego tak sie zagadalismy ze jak zmienialimys haslo .. to zapomnielismy co piszemyz duzej a co z malej
i teraz musimy pisac pismo zeby nam udostenili haslo
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Zagladam kontrolnie co się dzieje na dzielni i czy nie rozrabiacie
i idę robić kanapki na kolację.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
choc wiesz co u mnie tez nie umyte
wiec wieszjak juz sie wezmiesz za okna to u mnie tez mozesz
choco lubi tę wiadomość