X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak nici ze spania ;). Jeszcze...
    Asiula86 wrote:
    Ja też miałam być chłopcem :) Pawełek ;)
    Do tego stopnia wmówili mamie, że będzie chłopiec, że nie wybrała imienia dla dziewczynki... a jak lekarz potwierdził, że jestem dziewczynką pierwsza mamy myśl: Co oni w domu powiedzą :P

A u mnie ojciec w Sylwestra nie mógł nic pić, bo było prawdopodobieństwo, że się właśnie wtedy urodzę ;)

Ja miałam być Przemek albo...Eryk :). Też nie miałam wybranego imienia, mojej mamie (tak hipotetycznie) przez jakiś czas kołatało po głowie imię Arnika O.o, ale jak się urodziłam to ponoć powiedziała, że jestem Agnieszka i koniec, żadne inne imię jej do mnie nie pasowało.
    Rodzice mojego ojca bardzo chcieli mieć córkę, ale los obdarował ich 3 chłopakami. Więc kiedy mój dziadek dowiedział się, że ich pierwsze wnuczę jest dziewczynką, wybałuszył na babcię oczy pytając "Jak oni to zrobili?" ;D

• choco Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie babcia miała 5 żyjących synów, jeden albo dwóch zmarło zaraz po porodzie ale to też chłopcy. Jak się urodziłam ja to podobno była przeszczesliwa ze jestem dziewczynką. A też mówili mojej mamie wszyscy ze chłopiec będzie.mialam mieć na imię Tomasz.

My nie dawno wróciliśmy od przyjaciół. Przewijalam niemowlaka i się nim nacierałam. Może poskutkuje. Rada dla nas od przyjaciela - trzeba wyluzować. Dobrze ze mnie nie było w pokoju jak mówił to mojemu mężowi, bo bym przez okno chyba wywaliła go.

marnut lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wy co jeszcze spicie :P

1222.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 06:57

Asiula86 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstałam i niestety do roboty mus ruszać :( Wszyscy śpią, nawet moi goście ze Śląska a ja do pracy... Jawna niesprawiedliwość :/ Miłego dzionka Wam skarby życzę :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja już wstałam i niestety do roboty mus ruszać :( Wszyscy śpią, nawet moi goście ze Śląska a ja do pracy... Jawna niesprawiedliwość :/ Miłego dzionka Wam skarby życzę :D
    ehhh ja od piatej rano przy kompie ;/
    a razem ze mna moj pelnoetatowy grzejnik ;)

2586d7a02a9a1b29med.jpg

Misi@ lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

2586d7a02a9a1b29med.jpg

Moje grzejniczki mnie wczoraj w nocy dopadly :) Koteł z jednej strony mruczał a pieseł z drugiej :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Moje grzejniczki mnie wczoraj w nocy dopadly :) Koteł z jednej strony mruczał a pieseł z drugiej :)
    nooo to nalezy im sie dobra wyzerka :D

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:

My nie dawno wróciliśmy od przyjaciół. Przewijalam niemowlaka i się nim nacierałam. Może poskutkuje. Rada dla nas od przyjaciela - trzeba wyluzować. Dobrze ze mnie nie było w pokoju jak mówił to mojemu mężowi, bo bym przez okno chyba wywaliła go.

A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży. :) Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę. :P Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii. :P

Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu. :P

Dzień dobry wszystkim.

Ania_84, choco lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży. :) Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę. :P Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii. :P

Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu. :P

Dzień dobry wszystkim.
    CZeść, szkoda, że teraz się o tym dowiedziałam, moja kolezanka, właśnie będzie miała cesarkę..więc już nie zdąże...:( A mogę wirtualnie Cię pogłaskać, jeśli pozwolisz?
    A słyszałam, że tak na prawde co chiwla ktoś kobiety głaszcze po brzuchu, a one to niekoniecznie tolerują, więc ja nie głaszczę ...już wiem dlaczego nie zaszłam jeszcze...
    Kochane mierzyłam dziś temp i ciągle spada, wiec owulacja znikneła...tak się zastanawiam, czy to też nie przez spadek temp. w sypilani ( jakkolwiek to brzmi:p) Czas włączyć ogrzewanie.
    Chwilę później temp wyższa o 0,2..ale wpisałam niższą i owulka poszła :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

2586d7a02a9a1b29med.jpg
    Też chcę!!!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    CZeść, szkoda, że teraz się o tym dowiedziałam, moja kolezanka, właśnie będzie miała cesarkę..więc już nie zdąże...:( A mogę wirtualnie Cię pogłaskać, jeśli pozwolisz?
    A słyszałam, że tak na prawde co chiwla ktoś kobiety głaszcze po brzuchu, a one to niekoniecznie tolerują, więc ja nie głaszczę ...już wiem dlaczego nie zaszłam jeszcze...
    Kochane mierzyłam dziś temp i ciągle spada, wiec owulacja znikneła...tak się zastanawiam, czy to też nie przez spadek temp. w sypilani ( jakkolwiek to brzmi:p) Czas włączyć ogrzewanie.
    Chwilę później temp wyższa o 0,2..ale wpisałam niższą i owulka poszła :(

Oczywiście, głaszcz, tylko nie wiem czy wirtualnie działa. :)
    Muszę przeprowadzić badania na ten temat. :P

Ja nie mam nic przeciwko jak mnie ktoś głaszcze, ale mnie zawsze pytają czy mogą. :) Na początku jak jeszcze nie było brzuszka to jakoś głupio się czułam a teraz mi nie przeszkadza. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Mam 33 lata i dopiero zaczynam starania. Miesiac pazdziernik nieudany. @ nadeszla po 31 dniach. Dzis 3dc, po @ ruszamy do akcji. Mam juz dwojke wspanialych chlopakow, a teraz chcemy postarac sie o dziewczynke ;) ale jak bedzie synek, tez bedziemy sie cieszyc. O pierwszego staralismy sie miesiac, o drugiego synka 7 miesiecy. Co ja wtedy przechodzilam. Myslalam, ze juz nym sie nie uda. Przeplakane cykle itd. Tym razem postaram sie podejsc do tego inaczej.

Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Na etapie nacieranie się niemowlakami i głaskanie ciężarnych, widzę :D. Każdy sposób dobry, byle skuteczny!

Anuśka - spokoju w robocie.

Ania84- Ty też przeginasz z robotą

Kinia - witaj :).

Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Kto śpi? Kto śpi? Od 6 na nogach jestem ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Kto śpi? Kto śpi? Od 6 na nogach jestem ;)
    No masz! Następna :D!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinia81 wrote:
    Czesc dziewczyny. Mam 33 lata i dopiero zaczynam starania. Miesiac pazdziernik nieudany. @ nadeszla po 31 dniach. Dzis 3dc, po @ ruszamy do akcji. Mam juz dwojke wspanialych chlopakow, a teraz chcemy postarac sie o dziewczynke ;) ale jak bedzie synek, tez bedziemy sie cieszyc. O pierwszego staralismy sie miesiac, o drugiego synka 7 miesiecy. Co ja wtedy przechodzilam. Myslalam, ze juz nym sie nie uda. Przeplakane cykle itd. Tym razem postaram sie podejsc do tego inaczej.

Witam i życzę powodzenia ;)
    Kroko to ja teraz wyruszam w poszukiwaniu cięzarnych do głaskania ...ale na początek głaszczę Twój brzusio, bo coś mi sie wydaje, wpływ ma również podejście głaskanej osoby :p Może Twój bobas chce więcej przyjaciół, więc rozsiewa wiruski :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, dzisiaj kolejny dzien porzadkow;) wczoraj zrobilam nawet porzdaki w naszym w studio foto i pomalowalismy sciane, bo zapomnielismy,ze to niedziela, heh;)

Lena83, Ania_84 lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja głaszczę wszystkie napotkane, ale jakoś niewiele pomaga;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce mi się nawet myśleć jaki mam syf w domu u rodziców...

Blondik nie masz ochoty zahaczyć też o 3 dodatkowe pokoje i kuchnię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 09:48

marnut, Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, dzieki;)
    A Jacek pojechał właśnie do firtm budowlnaych żeby nam wycenili budowe naszego zamczyska;) ma byc lagodna zima, moze juz teraz wylejemy fundamenty:)

Lena83 lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2851 2852 2853 2854 2855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ