My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA jednak nici ze spania
. Jeszcze...
Asiula86 wrote:Ja też miałam być chłopcemPawełek
Do tego stopnia wmówili mamie, że będzie chłopiec, że nie wybrała imienia dla dziewczynki... a jak lekarz potwierdził, że jestem dziewczynką pierwsza mamy myśl: Co oni w domu powiedzą
A u mnie ojciec w Sylwestra nie mógł nic pić, bo było prawdopodobieństwo, że się właśnie wtedy urodzę
Ja miałam być Przemek albo...Eryk. Też nie miałam wybranego imienia, mojej mamie (tak hipotetycznie) przez jakiś czas kołatało po głowie imię Arnika
, ale jak się urodziłam to ponoć powiedziała, że jestem Agnieszka i koniec, żadne inne imię jej do mnie nie pasowało.
Rodzice mojego ojca bardzo chcieli mieć córkę, ale los obdarował ich 3 chłopakami. Więc kiedy mój dziadek dowiedział się, że ich pierwsze wnuczę jest dziewczynką, wybałuszył na babcię oczy pytając "Jak oni to zrobili?" -
U mnie babcia miała 5 żyjących synów, jeden albo dwóch zmarło zaraz po porodzie ale to też chłopcy. Jak się urodziłam ja to podobno była przeszczesliwa ze jestem dziewczynką. A też mówili mojej mamie wszyscy ze chłopiec będzie.mialam mieć na imię Tomasz.
My nie dawno wróciliśmy od przyjaciół. Przewijalam niemowlaka i się nim nacierałam. Może poskutkuje. Rada dla nas od przyjaciela - trzeba wyluzować. Dobrze ze mnie nie było w pokoju jak mówił to mojemu mężowi, bo bym przez okno chyba wywaliła go.marnut lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
A wy co jeszcze spicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 06:57
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Moje grzejniczki mnie wczoraj w nocy dopadly
Koteł z jednej strony mruczał a pieseł z drugiej
Anuśka lubi tę wiadomość
-
choco wrote:
My nie dawno wróciliśmy od przyjaciół. Przewijalam niemowlaka i się nim nacierałam. Może poskutkuje. Rada dla nas od przyjaciela - trzeba wyluzować. Dobrze ze mnie nie było w pokoju jak mówił to mojemu mężowi, bo bym przez okno chyba wywaliła go.
A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży.Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę.
Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii.
Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu.
Dzień dobry wszystkim.
Ania_84, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży.
Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę.
Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii.
Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu.
Dzień dobry wszystkim.A mogę wirtualnie Cię pogłaskać, jeśli pozwolisz?
A słyszałam, że tak na prawde co chiwla ktoś kobiety głaszcze po brzuchu, a one to niekoniecznie tolerują, więc ja nie głaszczę ...już wiem dlaczego nie zaszłam jeszcze...
Kochane mierzyłam dziś temp i ciągle spada, wiec owulacja znikneła...tak się zastanawiam, czy to też nie przez spadek temp. w sypilani ( jakkolwiek to brzmi:p) Czas włączyć ogrzewanie.
Chwilę później temp wyższa o 0,2..ale wpisałam niższą i owulka poszła -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:CZeść, szkoda, że teraz się o tym dowiedziałam, moja kolezanka, właśnie będzie miała cesarkę..więc już nie zdąże...
A mogę wirtualnie Cię pogłaskać, jeśli pozwolisz?
A słyszałam, że tak na prawde co chiwla ktoś kobiety głaszcze po brzuchu, a one to niekoniecznie tolerują, więc ja nie głaszczę ...już wiem dlaczego nie zaszłam jeszcze...
Kochane mierzyłam dziś temp i ciągle spada, wiec owulacja znikneła...tak się zastanawiam, czy to też nie przez spadek temp. w sypilani ( jakkolwiek to brzmi:p) Czas włączyć ogrzewanie.
Chwilę później temp wyższa o 0,2..ale wpisałam niższą i owulka poszła
Oczywiście, głaszcz, tylko nie wiem czy wirtualnie działa.
Muszę przeprowadzić badania na ten temat.
Ja nie mam nic przeciwko jak mnie ktoś głaszcze, ale mnie zawsze pytają czy mogą.Na początku jak jeszcze nie było brzuszka to jakoś głupio się czułam a teraz mi nie przeszkadza.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Mam 33 lata i dopiero zaczynam starania. Miesiac pazdziernik nieudany. @ nadeszla po 31 dniach. Dzis 3dc, po @ ruszamy do akcji. Mam juz dwojke wspanialych chlopakow, a teraz chcemy postarac sie o dziewczynke
ale jak bedzie synek, tez bedziemy sie cieszyc. O pierwszego staralismy sie miesiac, o drugiego synka 7 miesiecy. Co ja wtedy przechodzilam. Myslalam, ze juz nym sie nie uda. Przeplakane cykle itd. Tym razem postaram sie podejsc do tego inaczej.
Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Kto śpi? Kto śpi? Od 6 na nogach jestemAnia_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinia81 wrote:Czesc dziewczyny. Mam 33 lata i dopiero zaczynam starania. Miesiac pazdziernik nieudany. @ nadeszla po 31 dniach. Dzis 3dc, po @ ruszamy do akcji. Mam juz dwojke wspanialych chlopakow, a teraz chcemy postarac sie o dziewczynke
ale jak bedzie synek, tez bedziemy sie cieszyc. O pierwszego staralismy sie miesiac, o drugiego synka 7 miesiecy. Co ja wtedy przechodzilam. Myslalam, ze juz nym sie nie uda. Przeplakane cykle itd. Tym razem postaram sie podejsc do tego inaczej.
Witam i życzę powodzenia
Kroko to ja teraz wyruszam w poszukiwaniu cięzarnych do głaskania ...ale na początek głaszczę Twój brzusio, bo coś mi sie wydaje, wpływ ma również podejście głaskanej osoby :p Może Twój bobas chce więcej przyjaciół, więc rozsiewa wiruski
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nie chce mi się nawet myśleć jaki mam syf w domu u rodziców...
Blondik nie masz ochoty zahaczyć też o 3 dodatkowe pokoje i kuchnię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 09:48
marnut, Blondik, Ania_84 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.