X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik - dobry jest specyfik na wypadające włosy merz special - to są tabletki i bierze się przez miesiąc. To mi poleciła moja fryzjerka, bo też miałam ten problem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech a ja uciekam zaraz do dentysty :(
    Jestem taka spiaca, ze boje się, że zasnę ba fotelu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ..za resztę zapłacisz kartą Mastercard :D...

Cati - kciuki za wyniki, próbowałam pchnąć pierogi i gulasz przez gniazdo USB (tak to się nazywa?) a kotleta, naleśniki i murzynka wkomponowałam w DVDka - ile może potrwać przesył danych, bo wolałabym żeby nie zaśmierdło :)?

Malenq - ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło ;). Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona ;). Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku ;).

Dobranoc :)!
    Hej.
    A ja się urodziłam 24.12.82

marnut, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygłaskałam za Was wszystkie 5 brzuszków ciężąrnych moich dzisiejszych.
    Rozdaję.
    To teraz pięć zielonych groszków poproszę na wątku :)
    Kto pierwszy?

Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę nadrobić :)
    Blondik - mi też wypadają włosy całymi garściami.
    Lena - ja wygłaskałam wczoraj brzuch mojej siostry. Jakiś czas temu pomogło na krótko, ale pomogło. Wczoraj odważyłam się znowu pogłaskać - zobaczymy :)
    U mnie @ dalej dziwna. Test z wczoraj negatywny, dzisiaj miałam iść do gina to się pojawiła, ale dalej nie taka jak być powinna. Może faktycznie to był cykl jednak bezowulacyjny.
    Pozdrawiam cieplutko i idę robić pranie

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam jak zostać dawczynią komórek jajowych.
    Jakoś inaczej na to teraz patrzę.

Mam rok bo do 32 lat można.
    Może tam gdzieś siedzi ktoś i rozpacza tak jak ja, że ma plemniki a nie ma jajeczka.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży. :) Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę. :P Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii. :P

Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu. :P
    .

Ja od kwietnia głaskam nawet obce baby w sklepie i nic, wybrakowane te brzuchy mają czy co??? o.O
    Ty się przyznaj że miziania chcesz ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    już tyle razy padały na forum te słowa, ale ja nadal nie mogę się przełamać. Nie jestem zwolenniczką tak radykalnych rozwiązań. Pozostanę przy lykaniu costagnusa i nacieraniu się niemowlakami :-D
    Choco ja próbowałam na niepokalane poczęcie zajść ale to też nie działa, więc w tym cyklu wypróbowałam już seksu a wczoraj jeszcze całe popołudnie tuliłam niemowlaczka, może kumulacja pomoże ;)

Misi@, Nieukowa, choco lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    możliwe, w sumie Rufiemu tez wypadaja wlosy...w hurtowych ilosciach:)
    Blondiku mi się włosy od 2 m-cy oprawiły i podejrzewam że to zasługa Donga :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to głaskanie coś daje??
    może dlatego mi się udało, bo jednego dotknęłam w maju ;)

póki co ja Wam mogę rozesłać wiruski, ode mnie i mojego ludzika

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok po badaniach , TSH w normie - to tez nie wiadomo czem mam problem z tym gardlem moze jakas alergia ? kij wie...

Beta zrobiona , wyniki w piatek badz poniedzialek..( czemu tak dlugooooooooooooo ?:( )
    Mam sie zapisac do norweskiej szkoly rodzenia xD a to ci dobre jak ja nc nie rozumiem po norwesku.. xD
    no i do połoznej .
    NAstepna wizyta 10.12 ( 11tc) i wtedy dopiero zrobia caly kompleks badan , dziwnie tak.. no ale tu wszystko jest inaczej. ty

Wysypka na nogach , lekarka mowi ze nie ma pojecia co to , ale ze jak do grudnia nie zejdzie to bedziemy sie tym interesowac. A ja wiem ze to nie zejdzie do grudnia bo mam ja juz od 2 miesiacy.

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie dzieje z pati ? przepadala czy co ? ??

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    a to głaskanie coś daje??
    może dlatego mi się udało, bo jednego dotknęłam w maju ;)

póki co ja Wam mogę rozesłać wiruski, ode mnie i mojego ludzika
    Ja chcę!!!
    I również Ciebie wirtualnie głaszczę :)

Cati to niepokojące, a wapno piłaś?

zgredka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ..za resztę zapłacisz kartą Mastercard :D...

ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło ;). Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona ;). Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku ;).

Dobranoc :)!
    A ja miałm urodzić się 01.04.84 i też miałabyć chłopcem :p
    Ale zrobiłam psikusa na pryma aprylis i nie dość, że urodziłam się dwa tygodnie później to jestem kobietką :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:46

Asiula86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziwny ten cykl, chyba jednak nie było owulacji..temp. spada i mimo, że piję ocet jabłkowy, który ma poprawić śluz to on zupełnie zanikł :p HOP HOP gdzie jesteś moja fasolko..?

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mozecie wyglaskac po brzuchu,!w ogole jeszcze nie wystaje ale to nuc nie znaczy. Moze potem rozstepy bede miala mniejsze >:)
    Posladki tez mozecie.

Misi@, marissith lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mnie mozecie wyglaskac po brzuchu,!w ogole jeszcze nie wystaje ale to nuc nie znaczy. Moze potem rozstepy bede miala mniejsze >:)
    Posladki tez mozecie.

Właśnie wymiziałam Twój brzuszek ;)

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez mozecie glaskac :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie głaszcze a co tam :)
    Zarażajcie kochane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy :D?

Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.

Cati - dobrze, że TSH w porządku :). Czekamy na wynik bety :).

‹‹ 2853 2854 2855 2856 2857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ