My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:..za resztę zapłacisz kartą Mastercard
...
Cati - kciuki za wyniki, próbowałam pchnąć pierogi i gulasz przez gniazdo USB (tak to się nazywa?) a kotleta, naleśniki i murzynka wkomponowałam w DVDka - ile może potrwać przesył danych, bo wolałabym żeby nie zaśmierdło?
Malenq - ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło. Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona
. Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku
.
Dobranoc!
A ja się urodziłam 24.12.82
marnut, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Wygłaskałam za Was wszystkie 5 brzuszków ciężąrnych moich dzisiejszych.
Rozdaję.
To teraz pięć zielonych groszków poproszę na wątku
Kto pierwszy?Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMuszę nadrobić
Blondik - mi też wypadają włosy całymi garściami.
Lena - ja wygłaskałam wczoraj brzuch mojej siostry. Jakiś czas temu pomogło na krótko, ale pomogło. Wczoraj odważyłam się znowu pogłaskać - zobaczymy
U mnie @ dalej dziwna. Test z wczoraj negatywny, dzisiaj miałam iść do gina to się pojawiła, ale dalej nie taka jak być powinna. Może faktycznie to był cykl jednak bezowulacyjny.
Pozdrawiam cieplutko i idę robić pranie -
Tak sobie czytam jak zostać dawczynią komórek jajowych.
Jakoś inaczej na to teraz patrzę.
Mam rok bo do 32 lat można.
Może tam gdzieś siedzi ktoś i rozpacza tak jak ja, że ma plemniki a nie ma jajeczka.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Krokodylica wrote:A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży.
Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę.
Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii.
Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu.
.
Ja od kwietnia głaskam nawet obce baby w sklepie i nic, wybrakowane te brzuchy mają czy co???
Ty się przyznaj że miziania chceszKrokodylica lubi tę wiadomość
-
choco wrote:już tyle razy padały na forum te słowa, ale ja nadal nie mogę się przełamać. Nie jestem zwolenniczką tak radykalnych rozwiązań. Pozostanę przy lykaniu costagnusa i nacieraniu się niemowlakami
Misi@, Nieukowa, choco lubią tę wiadomość
-
Ok po badaniach , TSH w normie - to tez nie wiadomo czem mam problem z tym gardlem moze jakas alergia ? kij wie...
Beta zrobiona , wyniki w piatek badz poniedzialek..( czemu tak dlugooooooooooooo ?)
Mam sie zapisac do norweskiej szkoly rodzenia xD a to ci dobre jak ja nc nie rozumiem po norwesku.. xD
no i do połoznej .
NAstepna wizyta 10.12 ( 11tc) i wtedy dopiero zrobia caly kompleks badan , dziwnie tak.. no ale tu wszystko jest inaczej. ty
Wysypka na nogach , lekarka mowi ze nie ma pojecia co to , ale ze jak do grudnia nie zejdzie to bedziemy sie tym interesowac. A ja wiem ze to nie zejdzie do grudnia bo mam ja juz od 2 miesiacy.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:a to głaskanie coś daje??
może dlatego mi się udało, bo jednego dotknęłam w maju
póki co ja Wam mogę rozesłać wiruski, ode mnie i mojego ludzika
I również Ciebie wirtualnie głaszczę
Cati to niepokojące, a wapno piłaś?zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:..za resztę zapłacisz kartą Mastercard
...
ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło. Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona
. Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku
.
Dobranoc!
Ale zrobiłam psikusa na pryma aprylis i nie dość, że urodziłam się dwa tygodnie później to jestem kobietką :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:46
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy
?
Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.
Cati - dobrze, że TSH w porządku. Czekamy na wynik bety
.