Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik - dobry jest specyfik na wypadające włosy merz special - to są tabletki i bierze się przez miesiąc. To mi poleciła moja fryzjerka, bo też miałam ten problem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech a ja uciekam zaraz do dentysty :(
    Jestem taka spiaca, ze boje się, że zasnę ba fotelu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ..za resztę zapłacisz kartą Mastercard :D...

Cati - kciuki za wyniki, próbowałam pchnąć pierogi i gulasz przez gniazdo USB (tak to się nazywa?) a kotleta, naleśniki i murzynka wkomponowałam w DVDka - ile może potrwać przesył danych, bo wolałabym żeby nie zaśmierdło :)?

Malenq - ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło ;). Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona ;). Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku ;).

Dobranoc :)!
    Hej.
    A ja się urodziłam 24.12.82

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygłaskałam za Was wszystkie 5 brzuszków ciężąrnych moich dzisiejszych.
    Rozdaję.
    To teraz pięć zielonych groszków poproszę na wątku :)
    Kto pierwszy?

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę nadrobić :)
    Blondik - mi też wypadają włosy całymi garściami.
    Lena - ja wygłaskałam wczoraj brzuch mojej siostry. Jakiś czas temu pomogło na krótko, ale pomogło. Wczoraj odważyłam się znowu pogłaskać - zobaczymy :)
    U mnie @ dalej dziwna. Test z wczoraj negatywny, dzisiaj miałam iść do gina to się pojawiła, ale dalej nie taka jak być powinna. Może faktycznie to był cykl jednak bezowulacyjny.
    Pozdrawiam cieplutko i idę robić pranie

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie czytam jak zostać dawczynią komórek jajowych.
    Jakoś inaczej na to teraz patrzę.

Mam rok bo do 32 lat można.
    Może tam gdzieś siedzi ktoś i rozpacza tak jak ja, że ma plemniki a nie ma jajeczka.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży. :) Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę. :P Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii. :P

Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu. :P
    .

Ja od kwietnia głaskam nawet obce baby w sklepie i nic, wybrakowane te brzuchy mają czy co??? o.O
    Ty się przyznaj że miziania chcesz ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    już tyle razy padały na forum te słowa, ale ja nadal nie mogę się przełamać. Nie jestem zwolenniczką tak radykalnych rozwiązań. Pozostanę przy lykaniu costagnusa i nacieraniu się niemowlakami :-D
    Choco ja próbowałam na niepokalane poczęcie zajść ale to też nie działa, więc w tym cyklu wypróbowałam już seksu a wczoraj jeszcze całe popołudnie tuliłam niemowlaczka, może kumulacja pomoże ;)

nick nieaktualny, Nieukowa, choco lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    możliwe, w sumie Rufiemu tez wypadaja wlosy...w hurtowych ilosciach:)
    Blondiku mi się włosy od 2 m-cy oprawiły i podejrzewam że to zasługa Donga :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to głaskanie coś daje??
    może dlatego mi się udało, bo jednego dotknęłam w maju ;)

póki co ja Wam mogę rozesłać wiruski, ode mnie i mojego ludzika

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok po badaniach , TSH w normie - to tez nie wiadomo czem mam problem z tym gardlem moze jakas alergia ? kij wie...

Beta zrobiona , wyniki w piatek badz poniedzialek..( czemu tak dlugooooooooooooo ?:( )
    Mam sie zapisac do norweskiej szkoly rodzenia xD a to ci dobre jak ja nc nie rozumiem po norwesku.. xD
    no i do połoznej .
    NAstepna wizyta 10.12 ( 11tc) i wtedy dopiero zrobia caly kompleks badan , dziwnie tak.. no ale tu wszystko jest inaczej. ty

Wysypka na nogach , lekarka mowi ze nie ma pojecia co to , ale ze jak do grudnia nie zejdzie to bedziemy sie tym interesowac. A ja wiem ze to nie zejdzie do grudnia bo mam ja juz od 2 miesiacy.

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sie dzieje z pati ? przepadala czy co ? ??

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    a to głaskanie coś daje??
    może dlatego mi się udało, bo jednego dotknęłam w maju ;)

póki co ja Wam mogę rozesłać wiruski, ode mnie i mojego ludzika
    Ja chcę!!!
    I również Ciebie wirtualnie głaszczę :)

Cati to niepokojące, a wapno piłaś?

zgredka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    ..za resztę zapłacisz kartą Mastercard :D...

ja się miałam urodzić 04.01.84 i miałam być chłopcem. I jedno i drugie nie bardzo wyszło ;). Ale żyję, pomimo że w grudniu urodzona ;). Natomiast moi rodzice i dziadkowie mieli bardzo emocjonujące Święta Bożego Narodzenia '83 z noworodkiem na ręku ;).

Dobranoc :)!
    A ja miałm urodzić się 01.04.84 i też miałabyć chłopcem :p
    Ale zrobiłam psikusa na pryma aprylis i nie dość, że urodziłam się dwa tygodnie później to jestem kobietką :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:46

Asiula86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm dziwny ten cykl, chyba jednak nie było owulacji..temp. spada i mimo, że piję ocet jabłkowy, który ma poprawić śluz to on zupełnie zanikł :p HOP HOP gdzie jesteś moja fasolko..?

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mozecie wyglaskac po brzuchu,!w ogole jeszcze nie wystaje ale to nuc nie znaczy. Moze potem rozstepy bede miala mniejsze >:)
    Posladki tez mozecie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Mnie mozecie wyglaskac po brzuchu,!w ogole jeszcze nie wystaje ale to nuc nie znaczy. Moze potem rozstepy bede miala mniejsze >:)
    Posladki tez mozecie.

Właśnie wymiziałam Twój brzuszek ;)

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez mozecie glaskac :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystkie głaszcze a co tam :)
    Zarażajcie kochane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy :D?

Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.

Cati - dobrze, że TSH w porządku :). Czekamy na wynik bety :).

‹‹ 2853 2854 2855 2856 2857 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ