X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy :D?

Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.

Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.
    Tak sobie pomyślałam, że przecież gin widzi i powie, czy coś tam pękło czy się zabiera do pękania :). No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda :D.

• cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamutek - ja chyba zswiruje do piatku :D a nie mowiac juz do poniedzialku ! :D
    no ale nic nie wskuram :/ musze czekac

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochanie, ale co Cię niepokoi? Groszek sobie w brzuchu siedzi, dobrze mu i ciepło, rośnie sobie, co za różnica czy beta wynosi 12.000 czy 120.000 :D?

Koniara lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tylko nie wynosila 200 - inne wyniki beda dla mnie super :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Ani84 bo dopiero teraz się dorwałam.

Ostatnie badania:

czas upłynnienia: 10 min
    objętość: 4,0 ml
    pH: 8,1

koncentracja: 1,18 mln/ml
    Liczba komórek okrągłych 0.60 - mln/ml
    plemniki żywe: 10%

morfologia:
    plemniki prawidłowe: 0%
    plemniki nieprawidłowe: 100%

wady główki: 100%
    wstawki: 93%
    witki: 90%

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    oby tylko nie wynosila 200 - inne wyniki beda dla mnie super :P
    Jakby wynosiła 200 to byś już roniła. Nie martw się, bo nie ma czym :).

cati lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham kochane wystawiam dupsko do skopania i brzuszek do pogłasakania hehehe
    weekend i po weekendzie dzis byłąm z córcią na babskich zakupach kupiłam sobie całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik :)
    mdłości mnie dopadaja z rana i o 15
    wczoraj byli znajomi cały dzien u nas oj działo sie w sobote sprzatałam a ze szybko sie mecze to trawało to cały dzien :P
    w środe wizyta aaaaaa

Lena83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:

Cati ja widzę, że Ty tam się starsznie nudzisz co? ;)
    Może chciałabyś przyjechać mi okna umyć co?
    Albo w szafie poukładać hmmm?
    No to jest znośny wysiłek na początek ciązy - rozerwiesz się.

marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tak sobie pomyślałam, że przecież gin widzi i powie, czy coś tam pękło czy się zabiera do pękania :). No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda :D.
    Dobrze pomyślałaś... mi czasem te myśli też chodzą po głowie, tylko moja gin przyjmuje w szpitalu w godzinach mojej pracy. W prawdzie mogłabym wyjść w czasie pracy, ale jakoś tak nie lubię..tym bardziej, że zmienia się szefowa, bo obecna jest w ciąży i poszła na l-4 z nią miałam dobry kontakt więc nie było by problemu a tą nową muszę wyczuć :p

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik :)

Biedra to już 7 tydzień?
    Jak ten czas leci strasznie .... zapierdacza...

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, strasznie mi zaczely wypadac włosy...doradzcie co łykać albo stosowac...;/
    Skrzypovita :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dobrze pomyślałaś... mi czasem te myśli też chodzą po głowie, tylko moja gin przyjmuje w szpitalu w godzinach mojej pracy. W prawdzie mogłabym wyjść w czasie pracy, ale jakoś tak nie lubię..tym bardziej, że zmienia się szefowa, bo obecna jest w ciąży i poszła na l-4 z nią miałam dobry kontakt więc nie było by problemu a tą nową muszę wyczuć :p
    A to musi być koniecznie ta ginka? Bo każdy gin Ci zrobi USG przecież i powie, czy widzi płyn w zatoce Douglasa :).

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra to już 7 tydzień?
    nio i zaczęły sie jakies mulenia coś co smakowało mi dzis jutro powoduje odruch wymiotny :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra to już 7 tydzień?
    nio i zaczęły sie jakies mulenia coś co smakowało mi dzis jutro powoduje odruch wymiotny :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:04

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Co sie dzieje z pati ? przepadala czy co ? ??
    Cześć kochane,
    Catt, jestemmjestem ale od wczoraj nie mogłam sie zebrać do napisania. Wredna @ przylazla wieczorem wczoraj i przykro mi sie zrobiło. Dzis nie przeszło wiec nie chciałam Wam marudzić i psuć nastrojów. Dzwoniłam juz do gina i 17.11 mój T musi zrobić badanie spermy, żeby wykluczyć, ze u niego nie ma problemu a na 20.11 mam wizytę żeby porozmawiać o dalszym leczeniu.

cati lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a po co do urologa?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Marnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.
    Nie, nie, Misia! Mi nie chodziło o to, żeby jakiś inny lekarz Cię prowadził! Tylko żeby zrobił USG i powiedział Ci, czy jesteś po owulacji czy przed i czy widzi pęcherzyk dominujący. Tylko tyle.

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja od kwietnia głaskam nawet obce baby w sklepie i nic, wybrakowane te brzuchy mają czy co??? o.O
    Ty się przyznaj że miziania chcesz ;D

Ech wydało się. :)

Ale co Wam szkodzi trochę pomiziać. :P

Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość

‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ