My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarnut wrote:No masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy
?
Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.
Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.
. No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda
.
-
nick nieaktualnycati wrote:Mamutek - ja chyba zswiruje do piatku
a nie mowiac juz do poniedzialku !
no ale nic nie wskurammusze czekac
?
Koniara lubi tę wiadomość
-
Dla Ani84 bo dopiero teraz się dorwałam.
Ostatnie badania:
czas upłynnienia: 10 min
objętość: 4,0 ml
pH: 8,1
koncentracja: 1,18 mln/ml
Liczba komórek okrągłych 0.60 - mln/ml
plemniki żywe: 10%
morfologia:
plemniki prawidłowe: 0%
plemniki nieprawidłowe: 100%
wady główki: 100%
wstawki: 93%
witki: 90%
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
macham kochane wystawiam dupsko do skopania i brzuszek do pogłasakania hehehe
weekend i po weekendzie dzis byłąm z córcią na babskich zakupach kupiłam sobie całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik
mdłości mnie dopadaja z rana i o 15
wczoraj byli znajomi cały dzien u nas oj działo sie w sobote sprzatałam a ze szybko sie mecze to trawało to cały dzien
w środe wizyta aaaaaaLena83 lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Mamutek - ja chyba zswiruje do piatku
a nie mowiac juz do poniedzialku !
no ale nic nie wskurammusze czekac
Cati ja widzę, że Ty tam się starsznie nudzisz co?
Może chciałabyś przyjechać mi okna umyć co?
Albo w szafie poukładać hmmm?
No to jest znośny wysiłek na początek ciązy - rozerwiesz się.marnut, Krokodylica lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnymarnut wrote:Tak sobie pomyślałam, że przecież gin widzi i powie, czy coś tam pękło czy się zabiera do pękania
. No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda
.
-
Biedroneczka83 wrote:całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik
Biedra to już 7 tydzień?
Jak ten czas leci strasznie .... zapierdacza...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Dobrze pomyślałaś... mi czasem te myśli też chodzą po głowie, tylko moja gin przyjmuje w szpitalu w godzinach mojej pracy. W prawdzie mogłabym wyjść w czasie pracy, ale jakoś tak nie lubię..tym bardziej, że zmienia się szefowa, bo obecna jest w ciąży i poszła na l-4 z nią miałam dobry kontakt więc nie było by problemu a tą nową muszę wyczuć :p
.
-
nick nieaktualnyMarnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:04
-
cati wrote:Co sie dzieje z pati ? przepadala czy co ? ??
Catt, jestemmjestem ale od wczoraj nie mogłam sie zebrać do napisania. Wredna @ przylazla wieczorem wczoraj i przykro mi sie zrobiło. Dzis nie przeszło wiec nie chciałam Wam marudzić i psuć nastrojów. Dzwoniłam juz do gina i 17.11 mój T musi zrobić badanie spermy, żeby wykluczyć, ze u niego nie ma problemu a na 20.11 mam wizytę żeby porozmawiać o dalszym leczeniu.cati lubi tę wiadomość
-
Misia a po co do urologa?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Marnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.