X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No masz! Po pośladkach będziemy głaskać - a co nam tyłki mają urosnąć, czy brzuchy :D?

Misia a skoczyć do gina na szybkie USG nie masz jak? Może za szybko tego Donga odstawiłaś i faktycznie owulacja przed Tobą.

Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wiesz po prostu chciałam odpocząć od białych fartuchów, ale w grudniu się umówie. Jak tylko skończy się ten cykl to zadzwonię do gin.
    Tak sobie pomyślałam, że przecież gin widzi i powie, czy coś tam pękło czy się zabiera do pękania :). No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda :D.

• cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamutek - ja chyba zswiruje do piatku :D a nie mowiac juz do poniedzialku ! :D
    no ale nic nie wskuram :/ musze czekac

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochanie, ale co Cię niepokoi? Groszek sobie w brzuchu siedzi, dobrze mu i ciepło, rośnie sobie, co za różnica czy beta wynosi 12.000 czy 120.000 :D?

Koniara lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby tylko nie wynosila 200 - inne wyniki beda dla mnie super :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Ani84 bo dopiero teraz się dorwałam.

Ostatnie badania:

czas upłynnienia: 10 min
    objętość: 4,0 ml
    pH: 8,1

koncentracja: 1,18 mln/ml
    Liczba komórek okrągłych 0.60 - mln/ml
    plemniki żywe: 10%

morfologia:
    plemniki prawidłowe: 0%
    plemniki nieprawidłowe: 100%

wady główki: 100%
    wstawki: 93%
    witki: 90%

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    oby tylko nie wynosila 200 - inne wyniki beda dla mnie super :P
    Jakby wynosiła 200 to byś już roniła. Nie martw się, bo nie ma czym :).

cati lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham kochane wystawiam dupsko do skopania i brzuszek do pogłasakania hehehe
    weekend i po weekendzie dzis byłąm z córcią na babskich zakupach kupiłam sobie całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik :)
    mdłości mnie dopadaja z rana i o 15
    wczoraj byli znajomi cały dzien u nas oj działo sie w sobote sprzatałam a ze szybko sie mecze to trawało to cały dzien :P
    w środe wizyta aaaaaa

Lena83 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:

Cati ja widzę, że Ty tam się starsznie nudzisz co? ;)
    Może chciałabyś przyjechać mi okna umyć co?
    Albo w szafie poukładać hmmm?
    No to jest znośny wysiłek na początek ciązy - rozerwiesz się.

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Tak sobie pomyślałam, że przecież gin widzi i powie, czy coś tam pękło czy się zabiera do pękania :). No i wtedy Małża za chabety, do wyrka i jazda :D.
    Dobrze pomyślałaś... mi czasem te myśli też chodzą po głowie, tylko moja gin przyjmuje w szpitalu w godzinach mojej pracy. W prawdzie mogłabym wyjść w czasie pracy, ale jakoś tak nie lubię..tym bardziej, że zmienia się szefowa, bo obecna jest w ciąży i poszła na l-4 z nią miałam dobry kontakt więc nie było by problemu a tą nową muszę wyczuć :p

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    całkiem fajna tunikę która ukrywa mój 7 tyg balonik :)

Biedra to już 7 tydzień?
    Jak ten czas leci strasznie .... zapierdacza...

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, strasznie mi zaczely wypadac włosy...doradzcie co łykać albo stosowac...;/
    Skrzypovita :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dobrze pomyślałaś... mi czasem te myśli też chodzą po głowie, tylko moja gin przyjmuje w szpitalu w godzinach mojej pracy. W prawdzie mogłabym wyjść w czasie pracy, ale jakoś tak nie lubię..tym bardziej, że zmienia się szefowa, bo obecna jest w ciąży i poszła na l-4 z nią miałam dobry kontakt więc nie było by problemu a tą nową muszę wyczuć :p
    A to musi być koniecznie ta ginka? Bo każdy gin Ci zrobi USG przecież i powie, czy widzi płyn w zatoce Douglasa :).

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra to już 7 tydzień?
    nio i zaczęły sie jakies mulenia coś co smakowało mi dzis jutro powoduje odruch wymiotny :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Biedra to już 7 tydzień?
    nio i zaczęły sie jakies mulenia coś co smakowało mi dzis jutro powoduje odruch wymiotny :P

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:04

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Co sie dzieje z pati ? przepadala czy co ? ??
    Cześć kochane,
    Catt, jestemmjestem ale od wczoraj nie mogłam sie zebrać do napisania. Wredna @ przylazla wieczorem wczoraj i przykro mi sie zrobiło. Dzis nie przeszło wiec nie chciałam Wam marudzić i psuć nastrojów. Dzwoniłam juz do gina i 17.11 mój T musi zrobić badanie spermy, żeby wykluczyć, ze u niego nie ma problemu a na 20.11 mam wizytę żeby porozmawiać o dalszym leczeniu.

cati lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia a po co do urologa?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Marnut Do tej p. doktor mam zaufanie..miałam kilku i przedostatnia powiedziała mi, że ona nie wie co mi ma poradzić i trzyma za mnie kciuki... co mi po jej kciukach...:p Tak podobno nie zachodzi się w ciąże :p...nie chce znów trafić na takiego "kompetentnego" lekarza...poczekam. Mąż zapisze się do rodzinnego i poprosi o skierowanie do androloga i urologa. Stwierdził, że sprawdzi, przed moimi badaniami drożności, które moga bolć. Bo nie chcę bym cerpiała, jak okaże się, że to i tak jego wina. A gdzies doczytaliśmy, że celiaka może powodować bezpłodność.
    Nie, nie, Misia! Mi nie chodziło o to, żeby jakiś inny lekarz Cię prowadził! Tylko żeby zrobił USG i powiedział Ci, czy jesteś po owulacji czy przed i czy widzi pęcherzyk dominujący. Tylko tyle.

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja od kwietnia głaskam nawet obce baby w sklepie i nic, wybrakowane te brzuchy mają czy co??? o.O
    Ty się przyznaj że miziania chcesz ;D

Ech wydało się. :)

Ale co Wam szkodzi trochę pomiziać. :P

Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość

‹‹ 2854 2855 2856 2857 2858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ