My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej Anuśka a może ja bym się z Tobą poodchudzała?
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Misia a po co do urologa?
Szok..był tydzień temu u swojego przyjaciela, który ma synka i coraz bardziej widzę, że zależy mu na dziecku. -
Anuśka wrote:Śmiało
Ale przy Twojej zdolności gotowania to ja bym nie schudła ani grama
No właśnie ...
Będę grubą kulką....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Misi@ wrote:Bo był dawno temu... lepiej, żeby porządnie się przebadał. A od roku mu marudze, żeby poszedł na profilaktyczne badania i od jakiegoś tygodnia stwierdził, że pójdzie bo ważna jest profilaktyka
Szok..był tydzień temu u swojego przyjaciela, który ma synka i coraz bardziej widzę, że zależy mu na dziecku.
To dobrze
Trzymam kciuki żeby poszedł i wszystko było ok.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Kochanego ciałka nigdy dość
Fajny masz podpis
Taaaa
A mój W ma fioła na punkcie swojej wagi i sylwetki- ciągle patrzy czy nigdzie tłuszczu nie ma. Ja go takiego nie znałam ale zrzucił 30 kg w rok i to był wyczyn dla niego bo on lubi jeść.
Ja przytyłam z 8 kg w ciągu pół roku co przy moim 160 zm widać baaaardzo.
Ale lubię jeść. Kiedyś więcej się ruszałam. Duuuużo wiecej.
W się śmieje, że więcej ciała do kochania ale mi tak jak na niego patrzę, że on sobie tyle odmawia albo potem ćwiczy godzinę to mi głupio, że on zawsze taki będzie a ja kulka
A podpis tak na złość stanom emocjonalnym ...
Mam nadzieję- na wspólne dobre życie bez naszego biologicznego dziecka i tego się na razie trzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:29
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuśka wrote:MIZIU MIZIU
I pomiziane
Ależ Ty potrafisz pomiziać. Mraaaauuu.
Ja właśnie szykuję obiadek.
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u teściowej i szwagierki i powiedziałam że nasze dziecię będzie się zwało Zuzia, ale teściowa miała minę dziwną, zaskoczona była jak cholera, nie wiem czy to dlatego że mieliśmy czelność wybrać imię bez jej udziału.Zaczęła mi wymieniać imiona które jej się podobają, ale puściłam to mimo uszu.
Anuśka, Misi@, marnut, Asiula86, marissith, ara lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ależ Ty potrafisz pomiziać. Mraaaauuu.
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u teściowej i szwagierki i powiedziałam że nasze dziecię będzie się zwało Zuzia, ale teściowa miała minę dziwną, zaskoczona była jak cholera, nie wiem czy to dlatego że mieliśmy czelność wybrać imię bez jej udziału.Zaczęła mi wymieniać imiona które jej się podobają, ale puściłam to mimo uszu.
Nie dość że z ciążą nie czekałaś na swoją kolej to jeszcze imię bez jej wiedzy wybrałaś
Krokodylica, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ależ Ty potrafisz pomiziać. Mraaaauuu.
Nie chce mu wyprawiać imienin, bo on mi też nie złożył życzeń...no chyba, że w sumie pojadę oni złożą mu życzenia a ja będe twarda i nic...może w końcu zrozumie..echWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:55
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że dziś zginął w wypadku kolejny mój kolega motocyklista.
Cholera. Chłopak 28 lat. Jasna dupa.
A ten sezon był jak do tej pory spokojny, bez ofiar, i na sam koniec musiało jednego zabrać stąd.Cholera no.
Współczuje...moi szwagrowie też ciągle na wyprawy jeżdzą...na szczęście mój mąż spokojniej jeździ...ale i tak zawsze się stresuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Cześć kochane,
Catt, jestemmjestem ale od wczoraj nie mogłam sie zebrać do napisania. Wredna @ przylazla wieczorem wczoraj i przykro mi sie zrobiło. Dzis nie przeszło wiec nie chciałam Wam marudzić i psuć nastrojów. Dzwoniłam juz do gina i 17.11 mój T musi zrobić badanie spermy, żeby wykluczyć, ze u niego nie ma problemu a na 20.11 mam wizytę żeby porozmawiać o dalszym leczeniu.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny