X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ech wydało się. :)

Ale co Wam szkodzi trochę pomiziać. :P
    MIZIU MIZIU :D :D :D I pomiziane ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Anuśka a może ja bym się z Tobą poodchudzała?

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Jej Anuśka a może ja bym się z Tobą poodchudzała?
    Śmiało :) Ale przy Twojej zdolności gotowania to ja bym nie schudła ani grama :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Misia a po co do urologa?
    Bo był dawno temu... lepiej, żeby porządnie się przebadał. A od roku mu marudze, żeby poszedł na profilaktyczne badania i od jakiegoś tygodnia stwierdził, że pójdzie bo ważna jest profilaktyka :)
    Szok..był tydzień temu u swojego przyjaciela, który ma synka i coraz bardziej widzę, że zależy mu na dziecku.

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Śmiało :) Ale przy Twojej zdolności gotowania to ja bym nie schudła ani grama :P

No właśnie ...
    Będę grubą kulką....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Bo był dawno temu... lepiej, żeby porządnie się przebadał. A od roku mu marudze, żeby poszedł na profilaktyczne badania i od jakiegoś tygodnia stwierdził, że pójdzie bo ważna jest profilaktyka :)
    Szok..był tydzień temu u swojego przyjaciela, który ma synka i coraz bardziej widzę, że zależy mu na dziecku.

To dobrze :)
    Trzymam kciuki żeby poszedł i wszystko było ok.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No właśnie ...
    Będę grubą kulką....
    Kochanego ciałka nigdy dość ;)
    Fajny masz podpis :)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez kocham gotować :)
    a brzuch to mam tłuszczyk plus balon na dole hehehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja tez kocham gotować :)
    a brzuch to mam tłuszczyk plus balon na dole hehehehe
    hehe ja też uwielbiam, gotować, piec i jeść...choć nie to zła kolejność ;p
    Powinnam zacząć od końca ;D

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kochanego ciałka nigdy dość ;)
    Fajny masz podpis :)

Taaaa
    A mój W ma fioła na punkcie swojej wagi i sylwetki- ciągle patrzy czy nigdzie tłuszczu nie ma. Ja go takiego nie znałam ale zrzucił 30 kg w rok i to był wyczyn dla niego bo on lubi jeść.

Ja przytyłam z 8 kg w ciągu pół roku co przy moim 160 zm widać baaaardzo.
    Ale lubię jeść. Kiedyś więcej się ruszałam. Duuuużo wiecej.

W się śmieje, że więcej ciała do kochania ale mi tak jak na niego patrzę, że on sobie tyle odmawia albo potem ćwiczy godzinę to mi głupio, że on zawsze taki będzie a ja kulka ;)

A podpis tak na złość stanom emocjonalnym ...
    Mam nadzieję- na wspólne dobre życie bez naszego biologicznego dziecka i tego się na razie trzymam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:29

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    MIZIU MIZIU :D :D :D I pomiziane ;)

Ależ Ty potrafisz pomiziać. Mraaaauuu.

Ja właśnie szykuję obiadek.

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u teściowej i szwagierki i powiedziałam że nasze dziecię będzie się zwało Zuzia, ale teściowa miała minę dziwną, zaskoczona była jak cholera, nie wiem czy to dlatego że mieliśmy czelność wybrać imię bez jej udziału. :P Zaczęła mi wymieniać imiona które jej się podobają, ale puściłam to mimo uszu. :D

Anuśka, Misi@, marnut, Asiula86, marissith, ara lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko i prawidłowa Twoja reakcja

Krokodylica, marnut lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Byłam dzisiaj w odwiedzinach u teściowej i szwagierki i powiedziałam że nasze dziecię będzie się zwało Zuzia, ale teściowa miała minę dziwną, zaskoczona była jak cholera, nie wiem czy to dlatego że mieliśmy czelność wybrać imię bez jej udziału. :P Zaczęła mi wymieniać imiona które jej się podobają, ale puściłam to mimo uszu. :D
    No psujesz jej szyki jak cholera :) Nie dość że z ciążą nie czekałaś na swoją kolej to jeszcze imię bez jej wiedzy wybrałaś :P

Krokodylica, marnut, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że dziś zginął w wypadku kolejny mój kolega motocyklista. :( Cholera. Chłopak 28 lat. Jasna dupa. :(
    A ten sezon był jak do tej pory spokojny, bez ofiar, i na sam koniec musiało jednego zabrać stąd. :( Cholera no.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Ech teściowe...Wczoraj do mnie dzwoni i mówi, że wyprawia mojemy mężowi imieniy..na co ja mówie, że ustaliłam z mężem, że zadnych imienin nie wyprawiamy, a ona ok to ustalamy, że przyjedziecie do nas na "niedzielny "obiad..upiec tylko placek dla Marcina a ja kupie rolgale...wrrrr to nie będą imienyny tylko rodzinne spotkanie...szlak mnie trafił, czy ona uważa mnie za idiotkę???
    Nie chce mu wyprawiać imienin, bo on mi też nie złożył życzeń...no chyba, że w sumie pojadę oni złożą mu życzenia a ja będe twarda i nic...może w końcu zrozumie..ech

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dziewczyny właśnie się dowiedziałam że dziś zginął w wypadku kolejny mój kolega motocyklista. :( Cholera. Chłopak 28 lat. Jasna dupa. :(
    A ten sezon był jak do tej pory spokojny, bez ofiar, i na sam koniec musiało jednego zabrać stąd. :( Cholera no.

Współczuje...moi szwagrowie też ciągle na wyprawy jeżdzą...na szczęście mój mąż spokojniej jeździ...ale i tak zawsze się stresuje :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - tulę.
    Kroko - moja siostra też będzie miała Zuzię.

Krokodylica, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Cześć kochane,
    Catt, jestemmjestem ale od wczoraj nie mogłam sie zebrać do napisania. Wredna @ przylazla wieczorem wczoraj i przykro mi sie zrobiło. Dzis nie przeszło wiec nie chciałam Wam marudzić i psuć nastrojów. Dzwoniłam juz do gina i 17.11 mój T musi zrobić badanie spermy, żeby wykluczyć, ze u niego nie ma problemu a na 20.11 mam wizytę żeby porozmawiać o dalszym leczeniu.
    Trzymam kcuiki za kolejny cykl...tulę Cię..

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja,rodzice wciąż u mnie siedzą i tv oglądają :)
    Dziewczynki piękne brzuszki macie :)
    U mnie temp spada jakieś to dziwne takie

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek mam podobnie na wykresie i ovu zlikwidowała mi wyznaczoną owulację...
    Ale u Ciebie nadal jest więc może to zagnieżdzenie?

‹‹ 2855 2856 2857 2858 2859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ