X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży. :) Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę. :P Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii. :P

Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu. :P

Dzień dobry wszystkim.

Oj Kochana, dzięki za rade, ale mnie w swoich badaniach możesz wykorzystać jako wyjątek. Ile to ja się brzuchów naglaskalam przez ostatnie 2 lata (oczywiście zawsze pytam czy mogę pogłaskać). Przyjaciółkę z Kubusiem w brzuszku to hlaskalam regularnie. Nie pomogło. Wiec teraz jak tylko do niej wchodzę, dostaje małego na ręce i rozkaz wąchania, głaskania, nacierania się, przewijania itp. Ale jakoś zarazić się nie mogę.
    W sobote jadę na urodziny chrześniaka, a jego mama jest w ciąży to też sobie pogłaszcze.

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmutku kochany wiesz.. juz niedlugo i zrobie sobie relax z mezme :D na baseniku :) noo jak mi pierdolnieta baba zaplaci :P wiecie co.. tak mi nerwy szarga ze szok .. ;/

ja oczywoscie jak skoncze rozlicac tenmiesiac..to biore sie za moje dokumenty .. :P
    o patrze ja nie mam wpisanych FV do KPiR za wrzesien i pazdziernik :P a pozniej bede plakala ze podatek mam zaplacic.a poki moge to jesczze cos kupie o na firme ;D

wezcie mi nie mowice o burdelu w domu ja mam sajgon .. nawet moj maz stwierdzil ze jest syf i ze sie zaniedbalam w tej kwestii ale zaraz pozalowal tych slow :P

powiedzialam mu ze ok bede dbala tylko o dom ale on mam mi dawac co miesiac 3 tys bo tyle mniej wiecej teraz mam wplywpow ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:09

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Oj Kochana, dzięki za rade, ale mnie w swoich badaniach możesz wykorzystać jako wyjątek. Ile to ja się brzuchów naglaskalam przez ostatnie 2 lata (oczywiście zawsze pytam czy mogę pogłaskać). Przyjaciółkę z Kubusiem w brzuszku to hlaskalam regularnie. Nie pomogło. Wiec teraz jak tylko do niej wchodzę, dostaje małego na ręce i rozkaz wąchania, głaskania, nacierania się, przewijania itp. Ale jakoś zarazić się nie mogę.

Choco, a seks :D? Seksu próbowałaś ;)?

Lena83, ara lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Was tez taka piekna pogoda?wezmę pózniej psinkę do lasu na bieganko;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie tam zimno i mgła i jakoś wilgotno.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • choco Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Choco, a seks :D? Seksu próbowałaś ;)?
    już tyle razy padały na forum te słowa, ale ja nadal nie mogę się przełamać. Nie jestem zwolenniczką tak radykalnych rozwiązań. Pozostanę przy lykaniu costagnusa i nacieraniu się niemowlakami :-D

Blondik, Krokodylica, Lena83, marnut, Nieukowa, Koniara, Asiula86, ara lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha;)dobre;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, strasznie mi zaczely wypadac włosy...doradzcie co łykać albo stosowac...;/

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, strasznie mi zaczely wypadac włosy...doradzcie co łykać albo stosowac...;/

E tam Blondik przejdzie Ci - to tylko jesienne linienie ;)

Blondik lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możliwe, w sumie Rufiemu tez wypadaja wlosy...w hurtowych ilosciach:)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ; )

zbieram sie powoli do lekarza... wyczytalam tez z wujka google ze moge miec gronkoowca.. :/ to by sie zgadzalo tylko gdzie ja sie tym zarazilam? ? ?
    gorzej co z ciaza w takim wypadku ?
    a by to szlak... na nogach mam burchelki a na przełyku cos.. z czym mam problem z polykaniem . :/ mam nadzieje lekarz spojrzy na to i spróbuje mi jakos pomoc.

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ja miałam straszne problemy z wypadaniem włosów. Miałam dłuższe i bardzo ciemne, więc rano jak się budziłam to dokładnie widziałam ile ich zostaje na pościeli. Mi pomogło lekkie podcięcie, aby troszkę odciążyć cebulki i nakładanie dwa razy w tygodniu maseczki z żółtka, nafty z rycyną i cytryny. Może Tobie też pomoże :) Szczerze polecam. W jakimś wątku natknęłam się na temat picia octu winnego. Podobno 3x dziennie szklanka wody z 2 łyżeczkami pomaga nie tylko na śluz, ale właśnie też na włosy, cerę i pomaga w odkwaszeniu organizmu.

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • Ańdźka Przyjaciółka

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, nie ocet winny, a ocet jabłkowy :)

oar89n7365w282rm.png
    8p3odqk3z3anr6pg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco - zaciśnij zęby, Małżowi worek na głowę i za Ojczyznę :D!!!

Blondik - na włosy: http://urodaizdrowie.pl/naturalne-sposoby-na-szybszy-porost-wlosow#&panel1-1 może coś Ci podejdzie :).

choco, Koniara lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc,

ja szybko ogarniam mieszkanko i jedziemy z małzem na zaupki ciazowe, moze znajde cos dla "żabci" :)

małż na jutrezjsze urodziny chce mi kupic poduszke dla ciezarnych, zeby mi sie jak najlepiej spało :)

Blondik, mi przed ciążą strasznie wypadały włosy, z polecenia kupiłam w aptece "Gelacet" w saszetkach do picia, pomógł na włosy i paznokcie :)
    za to teraz włosy praktycznie mi nie wypadają, i o by tak zostało :) hormony buzują :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę, że zrobię dziś ciasto ze szpinakiem bo lubię.
    To taki typowo świąteczny twór (zielono-czerwone słodkie).

6 tygodni do świąt a ja nie mam głowy do prezentów- zawsze o tej porze miałam połowę już przynajmnhiej kupioną.

Dziewczyny! Trzymajcie mnie w duchu proszę...
    Idę robić paczki dla cieżąrnych- nie wiem jak to zniosę....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    zbieram sie powoli do lekarza... wyczytalam tez z wujka google ze moge miec gronkoowca..
    Quote:

Cati- weź Ty nie wymyślaj z tym wujkiem ;)

• cati Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jest ;)

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena, nie możesz tracić nadziei...ja zaszłam w cyklu, który miał być bezowulacyjny;) cuda się zdarzają;)

pokasowalam swoje poprzednie cykle na ovu, zbey co chwile nie ogladac tego ciążowego i nie porównywać...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:42

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogę zebrać, żeby wstać i wyjść z domu, mam trochę rzeczy do załatwienia, ale tak mnie naciąga że nie mam siły.

‹‹ 2852 2853 2854 2855 2856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ