My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:A wiesz co mówią? Że jak się pogłaszcze po brzuchu ciężarówkę to sorry - będziesz w ciąży.
Ja zanim zaszłam głaskałam moją ciężarną koleżankę, poskutkowało. Ta sama koleżanka niedawno głaskała mnie i właśnie zaszła w drugą ciążę.
Jeszcze dwie koleżanki mnie głaskały po brzuchu i czekam na potwierdzenie teorii.
Jak się sprawdzi to zapraszam do mnie na zbiorowe głaskanie po brzuchu.
Dzień dobry wszystkim.
Oj Kochana, dzięki za rade, ale mnie w swoich badaniach możesz wykorzystać jako wyjątek. Ile to ja się brzuchów naglaskalam przez ostatnie 2 lata (oczywiście zawsze pytam czy mogę pogłaskać). Przyjaciółkę z Kubusiem w brzuszku to hlaskalam regularnie. Nie pomogło. Wiec teraz jak tylko do niej wchodzę, dostaje małego na ręce i rozkaz wąchania, głaskania, nacierania się, przewijania itp. Ale jakoś zarazić się nie mogę.
W sobote jadę na urodziny chrześniaka, a jego mama jest w ciąży to też sobie pogłaszcze.**********************Gang 18+***********************
-
Marmutku kochany wiesz.. juz niedlugo i zrobie sobie relax z mezme
na baseniku
noo jak mi pierdolnieta baba zaplaci
wiecie co.. tak mi nerwy szarga ze szok .. ;/
ja oczywoscie jak skoncze rozlicac tenmiesiac..to biore sie za moje dokumenty ..
o patrze ja nie mam wpisanych FV do KPiR za wrzesien i pazdziernika pozniej bede plakala ze podatek mam zaplacic.a poki moge to jesczze cos kupie o na firme
wezcie mi nie mowice o burdelu w domu ja mam sajgon .. nawet moj maz stwierdzil ze jest syf i ze sie zaniedbalam w tej kwestii ale zaraz pozalowal tych slow
powiedzialam mu ze ok bede dbala tylko o dom ale on mam mi dawac co miesiac 3 tys bo tyle mniej wiecej teraz mam wplywpow ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:09
-
nick nieaktualnychoco wrote:Oj Kochana, dzięki za rade, ale mnie w swoich badaniach możesz wykorzystać jako wyjątek. Ile to ja się brzuchów naglaskalam przez ostatnie 2 lata (oczywiście zawsze pytam czy mogę pogłaskać). Przyjaciółkę z Kubusiem w brzuszku to hlaskalam regularnie. Nie pomogło. Wiec teraz jak tylko do niej wchodzę, dostaje małego na ręce i rozkaz wąchania, głaskania, nacierania się, przewijania itp. Ale jakoś zarazić się nie mogę.
Choco, a seks? Seksu próbowałaś
?
Lena83, ara lubią tę wiadomość
-
A gdzie tam zimno i mgła i jakoś wilgotno.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Choco, a seks
? Seksu próbowałaś
?
Blondik, Krokodylica, Lena83, marnut, Nieukowa, Koniara, Asiula86, ara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Blondik wrote:dziewczyny, strasznie mi zaczely wypadac włosy...doradzcie co łykać albo stosowac...;/
E tam Blondik przejdzie Ci - to tylko jesienne linienieBlondik lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hello ; )
zbieram sie powoli do lekarza... wyczytalam tez z wujka google ze moge miec gronkoowca..to by sie zgadzalo tylko gdzie ja sie tym zarazilam? ? ?
gorzej co z ciaza w takim wypadku ?
a by to szlak... na nogach mam burchelki a na przełyku cos.. z czym mam problem z polykaniem .mam nadzieje lekarz spojrzy na to i spróbuje mi jakos pomoc.
-
Blondik ja miałam straszne problemy z wypadaniem włosów. Miałam dłuższe i bardzo ciemne, więc rano jak się budziłam to dokładnie widziałam ile ich zostaje na pościeli. Mi pomogło lekkie podcięcie, aby troszkę odciążyć cebulki i nakładanie dwa razy w tygodniu maseczki z żółtka, nafty z rycyną i cytryny. Może Tobie też pomoże
Szczerze polecam. W jakimś wątku natknęłam się na temat picia octu winnego. Podobno 3x dziennie szklanka wody z 2 łyżeczkami pomaga nie tylko na śluz, ale właśnie też na włosy, cerę i pomaga w odkwaszeniu organizmu.
-
nick nieaktualny
-
czesc,
ja szybko ogarniam mieszkanko i jedziemy z małzem na zaupki ciazowe, moze znajde cos dla "żabci"
małż na jutrezjsze urodziny chce mi kupic poduszke dla ciezarnych, zeby mi sie jak najlepiej spało
Blondik, mi przed ciążą strasznie wypadały włosy, z polecenia kupiłam w aptece "Gelacet" w saszetkach do picia, pomógł na włosy i paznokcie
za to teraz włosy praktycznie mi nie wypadają, i o by tak zostałohormony buzują
-
Tak sobie myślę, że zrobię dziś ciasto ze szpinakiem bo lubię.
To taki typowo świąteczny twór (zielono-czerwone słodkie).
6 tygodni do świąt a ja nie mam głowy do prezentów- zawsze o tej porze miałam połowę już przynajmnhiej kupioną.
Dziewczyny! Trzymajcie mnie w duchu proszę...
Idę robić paczki dla cieżąrnych- nie wiem jak to zniosę....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
cati wrote:zbieram sie powoli do lekarza... wyczytalam tez z wujka google ze moge miec gronkoowca..Quote:
Cati- weź Ty nie wymyślaj z tym wujkiemMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
lena, nie możesz tracić nadziei...ja zaszłam w cyklu, który miał być bezowulacyjny;) cuda się zdarzają
pokasowalam swoje poprzednie cykle na ovu, zbey co chwile nie ogladac tego ciążowego i nie porównywać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 11:42