My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:ooo a mi się inofolic skończył buuuuuuuuu...ale chyba poczekam z kupnem nowego...do następnego cyklu...
biorę jeszcze kwas foliowy+inozytol to chyba styknie
Maniek ja ostatnio nabyłam inofem, z przesyłką kurierską wyszło mi 75zł za opakowanie 60szt, stwierdzam też, że ma lepszy od inofolicu smak - trochę jak oranżadka w proszku z dzieciństwamimo, że smak inofolicu w żaden sposób mi nie przeszkadzał, w każdym razie no taniej i smaczniej, że tak powiem
MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
dziewczyny czy to prawda,ze na różyczkę można drugi raz zachorować? u nas w przedszkolu niektore dzieci maja drugi raz...dziwne..
dzisiaj nasze przedszkoel to mala izba przyjeć: jelitowka, różyczka i mega moonc ekaszle i gluty z nosa....biedne dzieciorki:( -
nick nieaktualnyDziś po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję
.
I ja tam cholera widzę cień drugiej krechy!
Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam
.
Krokodylica, Anuśka, Blondik, momo1009, cati, Lena83, marissith, Ania_84, Anastazjaaa, konwalianka, MANIEK, Asiula86, LaRa, choco, ara, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Dziś po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję
.
Wiem, że te testy Allegrowe często przekłamują, że dziewczyny widzą cienie i nic z tego nie wynika, że przed @ wszystko może się zdarzyć a i po @ też. Ale miło mi, że jutro rano mogę sobie zatestować z nadzieją, której się w tym m-cu nie spodziewałam
.
Nieśmialo gratuluje ... idź jutro na bete i potwierdź to szczęście :
)marnut lubi tę wiadomość
-
A tak wogóle to nieźle potrafisz trzymać w napięciu.... ja tu czytam i przebieram nogami żeby się dowiedzieć jaki wynik, a Ty jak gdyby nigdy nic rozpisujesz się jaki interes na Allegro zrobiłaś
Ale wybaczam, ciężarnym się wybacza takie rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 16:46
cati, Blondik, marnut, marissith lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Dziś po nieprzespanej nocce powinno mnie telepać, a mi gorąco cały dzień jak cholera. Fajki mi jakby nie tak bardzo smakują. Testa walnęłam, a co. 10tkę na Allegro za 1zł kupiłam w ilości 13szt za 10zł, to mogę robić. Nawet po południu i 3 dni przed owulacją, jeśli będę miała fantazję
.
.
Marnut ja tam przecież cały czas myslę, że Twój będzie listopad.. I ani trochę nie przemawia do mnie Twoje wmawianie sobie niedrożności jakiś ….marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Momo - zgadzam sie
mialam isc pod prysznic , a siedze jak glupia i ciagle odswierzam forum xD
Anuska - to super ! ja do piatku czekac mam a mozliwe ze nawet do poniedzialku..ale to tylko formalnosc zeby miec pewnosc... i isc spokojnie na usg
Ps. Gburkuzaczarowalam jak nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 16:48
momo1009, Anuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Momo - zgadzam sie
mialam isc pod prysznic , a siedze jak glupia i ciagle odswierzam forum xD
Hahaha
Można systemem (opcja dla staraczek): 5 x odświeżanie forum, 1 x gapienie się na wykres
cati, Misi@, marnut, Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
ahahah
JEstem za xD
Ale dobra ide po prysznic bo maz mnie nie przytulibo dzis troche ogarnialam w domu to spocona jak mops jestem : )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 16:52
momo1009 lubi tę wiadomość