My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:ja czekam z tym do jutra - gin tak kazał, poza tym jeszcze moje majtki nie przyszły
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:łooo to dzis bedzie dzien sexu
jak wszystkie beda sie gzic to tu pustki sie zrobia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:33
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Cati - niczego nie zaczarowałaś kochana, bo chyba jestem jedyna na forum, na która nie kichnęłaś ANI RAZU
!
w takim razie ide sobie , Nie potrzebna tu jestem
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:z dwoma dziurkami
Jak z dwoma z dziurkami, to nawet nie trzeba majtek ściągać podczas sexu, bo przejdzie przez tą dziurkę... ale wygoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:33
marissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Aniu co jak co ale Ty powinnaś wiedzieć najlepiej jaki dziś dzień tygodnia i co w środe tygryski lubią najbardziej :p
Misi@, Blondik, Lena83, ara lubią tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Jak z dwoma z dziurkami, to nawet nie trzeba majtek ściągać podczas sexu
, bo przejdzie przez tą dziurkę... ale wygoda
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Bo ja ciebie odrazu calowalam , ale ok
w takim razie ide sobie , Nie potrzebna tu jestem
. Mówił Ci ktoś, że ciężarnej nie wolno denerwować
? Trza było mówić, że to z wielkiej miłości na wszystkich innych kichasz i psikasz a mnie od razu do całowania bierzesz
.
cati, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:rzekomo owuluję dopiero w piąteczek, więc
dopiero czwartek, piątek i sobota
można też i dzisiaj ale już mi TŻeta szkoda, niech sobie jeden dzień odpocznieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:42
Blondik lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:A idź Ty paskudo, bo za uszy wytargam
. Mówił Ci ktoś, że ciężarnej nie wolno denerwować
? Trza było mówić, że to z wielkiej miłości na wszystkich innych kichasz i psikasz a mnie od razu do całowania bierzesz
.
bo sie boje odtrącenia nioo :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 17:42
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:hehe mój jest zachwycony...choć żal mi go bo wczoraj bylismy na ostrym dyżurze w nocy...a ja taka wredzizna pomyślałam w nocy, że dobrze, że seksiliśmy się rano...bo wieczorem już nie było jak...ech teraz mi wstyd, ale na prawde tak pomyślałam...
rozumiem twój tok myślenia, ostatnio miałam to samo, tylko poszliśmy na imprezę no i było grubo, a w nocy wróżyłam z tafli wody... więc przed imprezą to dobry wybór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarissith wrote:o matko, a co się stało?
rozumiem twój tok myślenia, ostatnio miałam to samo, tylko poszliśmy na imprezę no i było grubo, a w nocy wróżyłam z tafli wody... więc przed imprezą to dobry wybór
Kobiety to potrafią mysleć strategicznie
Miał chyba jakieś zatrucie pokarmowe..on jest bezglutenowcem i może mu nawet najdrobniejszy glutek zaszkodzi...w sumie już od tygodnia źe się czuł, ale wczoraj to zwijał się z bólu..pierwsze pytanie jakie dostał to czy jadł roladę..bo podobno kilka osób przyszło z zatruciem jakąś roladą...najgorszy był fakt, że u teściowej na obiad były roladki, ale z mięsa od wujka męża, który jest rolnikiem, więc chyba to nie to bo tylko on się rozchorował...marissith lubi tę wiadomość