My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Czarnym? Co na to Małż
?
Misi@, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Dziewczyny jak się obzarlam (krupnik, drugie danie i ciasto)- ruszyć się nie mogę a sprzątać trzeba
choc to chyba dlatego ze wczoraj dostal troche zjebe ;/ siedzial przed tym gta ..2 h prosilam go zbey mi zrobil jakas kanapke.. a ten nic w koncu sama zeslzam cos sobie zrobic wtedy przyszedl mowie mu popilnuj mi kapusty bo sie odgrzewa..owszem przypilnowal wzial sobie czesc przyszedl na gore..pytam sie go juz sie podgrzala czy zostawiles bez opiekia tne nie no podgrzala wzialem sobie jak cos to idz sobie naloz.. az mnie roznoioslo ..ja zawsze o nim pamietam i biore a ten nic.. tak mu pojechalam po ambicji ze chyba dzis sie odplaca
-
A, ja dziś się nie będę seksić, bo małż wróci późno (w Łodzi jest, czyli gdzieś w okolicach naszej Anusi jeśli dobrze pamiętam
)
Więc będę trzymała kciukiAnia_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Jeny kopnac mnie w zadek prosze ....
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:A, ja dziś się nie będę seksić, bo małż wróci późno (w Łodzi jest, czyli gdzieś w okolicach naszej Anusi jeśli dobrze pamiętam
)
Więc będę trzymała kciukimomo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Jeny kopnac mnie w zadek prosze ....
momo1009 lubi tę wiadomość
-
A ja sie dosłownie poryczałam
nie wiem która kojarzy Inesse .. odwiedzam ja co jakis czas na ciazowych .. dzis weszłam.. a tam info ze maluchy nie zyja od miesiacaw 12 tyg
bardzo jej kibicowałam bo duzo juz przeszła a teraz jeszcze toteraz ma w niebie 6 aniołkow
-
Ech ......
Az mnie ciarki przeszły i brak slow ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
jedno co jest dobre to ze nie zrezygnowali z adopcji i szkolenia dalej przeprowadzali .. włąsnie tak bardzo dlatgeo im kibicowalam ze mimo iz zaszla w ciaze to nie zrezygnowali z adopcji .. i ja ciagneli.. chcieli obdazyc miloscia inne dzieciatko ..
ehhh .. pomodle sie dzis za nich bo jutro maja zabieg .. zadko co sie modle ..ale .. -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ojjj to wez przylookaj czy go Anuska nie podrywa gdzies
Miłej nocki dziewczynki
Ja nie kojarzę Inesse ale masakryczne ma przejścia dziewczynaMalenq, marnut lubią tę wiadomość
-
nie no moj maz chba cos zbroil..wlasnie przyniosl mi kawal karpatki ..kupil po drodze w cukierni
Lena83, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie no moj maz chba cos zbroil..wlasnie przyniosl mi kawal karpatki ..kupil po drodze w cukierni
Ania_84 lubi tę wiadomość