My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie psycholog stwierdziłby ze zajadam smutki ....
Biora na in vitro z waga 130 kg?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Blondik - nie urażasz
A jak ma sie sex facetem przed ślubem ?
Ale do tematu:
Kosciol mowi nie bo nie rozgranicza pewnych spraw.
Biblia mowi nie mrożeniu zarodków i my zarodków mrozić nie bedziemy.Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomniałam wam powiedzieć ..ponieważ auto oddałam dzis mężowi to wracałam z pracy pieszo przez park ogólnie wiadomo duuuuużo drzew iiiiiiiiiiiii nieco że ta powiem osrał mnie ptak:) ale tylko trochę na dłoni (na szczęście nigdzie na ubraniu i głowie) ale co się uśmiałam to moje:)
Jeszcze nigdy mnie ptak nie osrałznów przeżyłam pierwszy raz z nową sytuacją
Pogratulować nie każdy może poszczycić się taką naturalną i wyjatkowa broszkąBlondik lubi tę wiadomość
-
Mnie kiedys ptak nasrał na glowe - na biało a mam ciemne włosy a szlam na egzamin ...
Szczęścia ani pieniędzy do tej pory nie widzeMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Ja swojemu jeszcze nie powiedziałam
po prostu uskutecznię
Albo pójdę później spać
A właśnie, dziewczynki, jakby Was zapraszała na FB niejaka Krystina J, to nie przyjmujcie zaproszenia. To moja ciotka, która się nudzi i zaprasza wszystkich moich znajomychtak na wszelki wypadek wyrzuciłam ją ze znajomych, bo mi obciachu tylko nastrzela...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:28
Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Tak informacyjnie to w Tesco sa bajki na DVD za 6,99 - mozna fajna kolekcje klasyki dzieciakom na gwiazdkę zgrać (król lew, Kopciuszek, auta itd)Misi@, marnut lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Blondik, ona mieszka we Francji, więc raczej to nie jest Wasz target
Ale tak to jest jak 62-latka dorwie się do Facebooka -
kurcze, a ja mam daleko do Tesco.. mój Tymek przepada za misiem uszatkiem oraz bolkiem i lolkiem.. takie "klasyczne" dziecię mi sie trafiło
Blondik, bo to nie kawę a wodę trzeba pić.. 2 szklanki na raz..jak nie przejdzie po 30min to znaczy, ze bez leków się nie obejdzie..jak przejdzie, to znaczy, ze lekko odwodniłaś organizm
Maniek to szczęscia!
Marnut - trzymam kciuki za porannego sikańca
Anuśka i za Twoją betkę, co by po jutrzejszym oddaniu pięknie rosła:)
a ja dziś na wizycie, next waży już 647g, a tym samym podwoił wagęchłop,jak dąb, siusiak stał,jak u zdrowego faceta
Anuśka, Asiula86, Misi@, momo1009, ara, LaRa lubią tę wiadomość
-
a my mamy awarie na ksrzynce z korkami ;/ fuck.. maz z tata cos robia ale cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba wezwac pgotowie energetyczne ;/bo mysz tam weszla i sie zjarala ;/
co do in vitro Lena - wazne jest BMI
co do wiary i in vitro .. ja bede mrozila .. po pierwsze mamy zamiar miec nastepne dziecko jak cos ..a po drugie jak jakis zostanie to oddajemy zarodek do adopcji prenatarnej dla pary ktor nie moze miec dziecka z obydwuch czynnikow ..
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałż dostał dziś ode mnie Puchar Myśliciela
. Mówię mu, że w ciąży mogę być, bo i mi jakoś inaczej i coś niby na teście widać, że jutro rano powtórka. A ten do mnie "Ale super! Szampana chcesz?"
. Myślał, myślał i wymyślił
.
Ania_84, Anuśka, cati, ara, Blondik, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ojjj chcial dobrze
a my czekamy na pogotowie energetyczne..ale czuje ze beda cyrki ..ten dom to jeden wielki bajzel energetyczny ;/ -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ale na bombie nie siedzicie
?
po porstu dom jest stary i to wszytsko to wiecie samorobka..tyle ze zatwierdzona przez elektryka ..dol ma innafaze gora inna .. masakra.. czesc pokoi swieci czesc nie ;/marnut lubi tę wiadomość
-
ogolnie poczytalam i ta dioda sie swieci jak jakis bezpiecznik sie przepali, albo jak ktos kradnie prad ..itp itd
wiec zobaczymy
-
Ania_84 wrote:ojjj dostałabys od mojej mamy kula ;P bo ma 60 lat i tak smiga glownie na grach
No dobra, sorki
Ale ciotka wchodzi na FB na smartfonie, z którym z tego co wiem też nie do końca sobie radziSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Ania_84 wrote:a my mamy awarie na ksrzynce z korkami ;/ fuck.. maz z tata cos robia ale cos mi sie wydaje ze bedzie trzeba wezwac pgotowie energetyczne ;/bo mysz tam weszla i sie zjarala ;/
co do in vitro Lena - wazne jest BMI
BMI mówisz... a wiesz coś więcej?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Asiula pewnie ze wiem
Do badania będą kwalifikowane pacjentki spełniające następujące kryteria:
- wiek od 18 do 40 lat
- brak przebytych cykli zapłodnienia pozaustrojowego
- wskaźnik BMI na poziomie 17,5–32,0 kg/m2
- regularne cykle miesiączkowe
- rozpoznanie niepłodności jajowodowej, niepłodności o nieznanej przyczynie, endometriozy w stadium I/II lub partner z rozpoznaną niepłodnością męską
choc y sa warunki z grudnia 2013 wiec moglo sie zmienic
ten ostatni punkt jest najlpeszy ..my mamy nieplodnosc meska ..ale nie kwalifikujemy sie bo nie mamy plemnikow w nasieniu ;/ czyli rozumiem ze uznaja meza za bezplodnoego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 22:04