My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A mi takie mdlenie wskazuje na owulacje, wiec może i u ciebie tez
Anastazja, zobaczymy... dziś jak wrócę z pracy zrobię sobie test owulacyjny, może coś pokaże. A jakby coś to w poniedziałek idę do lekarza, to się okaże
W nocy mnie strasznie suszyło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 07:34
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Marnut no co Ty
U mnie dziś tempka spadła, podumałam trochę i podjęłam decyzję, że w tym cyklu nie jestem w ciążyMam lekkiego doła i do pracy potwornie mi się nie chcę iść
Anuśka, dalej kciukam!Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja też tak mam
Muli mnie trochę przed owulką i podczas. Później z reguły przechodzi...
Momo nie podejmuj takich decyzji
Wiecie co, wkurzają mnie te złote myśli na ovu, traktuj ciąże jak wygraną na loterii, nie stresuj się bo to nie sprzyja zajściu... no weź i się nie stresuj... kto te złote myśli układa?! JA SIĘ PYTAM?! słowa "weź się nie stresuj" działają na mnie jak płachta na byka, zazwyczaj mam ochotę przywalić takiej osobieAnuśka lubi tę wiadomość
-
e tam, Marnut.. dwa testy nie byłyby wadliwe..
dziewczynny, przed ovu zawsze mnie muliło, tak,że nie miałam weny na cokolwiek..a po miałam napady jedzeniowe..takie błędne koło..
co do wczesnej ovu, to wszystko możliwe.. ja niby miałam zawsze ok. 17dc a ciążową zdaje sie, że ok. 12 dc..nie da się nic zaplanować; to jak loteria..
a i chciałam focha zarzucić, bo nikt nie komentuje moich postów:( buu
no a na dowidzenia - DZIEŃ DOBRY I MIŁEGO CZŁONKA! -
witam się i ja...jak nikt ja Cię komentuję
Momo mam dziś te same odczucia co Ty...dziś mi temp znów spadła to i ręce i nadzieja tez poszła sobie w świat...ehh ciężko to przełknąć..podołuje się ze 2-3 dni a potem jakiś znów pozbieram jak w każdym cyklu...
Mamutku przykro mi...bo już myślałam że będzie jakaś dobra wiadomość...
Anuśka przełam tą suszę i daj trochę nadziei...bo podupadam...i pewnie nie tylko ja.
miłego dnia dziewczynyAnuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
konwalia nie rzucaj fochem!
niby fl powinna być stała, a to g... prawda uważam, przynajmniej na swoim przypadku widzę, że tak nie jest
Anuśka, marnut kciuki trzymam nadal
spadające tempki odbijać w górę!
miłego dzionka dziewczynki!konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
CZeść kochane, może jakieś streszczenie z ostatnich 3 dni ;/
Jestem śnięta, co popołudnie coś mi wypada i prawie się nie pojawiam bo nie mam siły ;(
Przyznać się, kto zafasolował? Marnut? Anuśka? Dawać mi tu II krechy na testach!Anuśka lubi tę wiadomość
-
dzien doberek ja dzis wyjatkowo pospalam
pogotowie energetyczne przyjechalao kolo 22:30 ;/ i siedzieli z dobre 45 min ..okazuje sie ze u nas jest wso ok..ale awarie pojawila sie dlatego ze najprawdopodobniej jest gdzies uszkodzony kabel w ziemi... ;/bo nto nie u nas wywalilo korki a na ulicy jak sytuacja sie powtorzy to tzreba bedzie najprawdopodobniej spr kable = rokopane podworko nasze i tesciow ;/g
jesli sie nie wpowtorzy .. po porstu bylo przeciezenie .. jakies albo ktos chcial sie podpiac
ja teraz gnam na spotkanie w kancelarii finansowej.. kiedys skadalam tam cv...nigdy nie oddzwanialibo szukal pomocy ksiegowej ale generlnie nie mialam w tym kierunku wyksztalcenia..teraz zadzwonili sami ale jako do firmybo chcieliby podjac wspolpraxce...zracji tego ze obslugje placowki medyczne .. no nic zobaczymy o co chodzi choc nie che mi sie ewidentnie isc ;/
-
Dzień doberek z rana dziewczęta
Ja już kawusie wypiłam i pranie wstawiłam... te kochane koszulska mojego M
ale cóż mus to mus, a ogólnie to wszystko gut tylko coś mnie tak w lewym boku boli od wczoraj, ale już kiedyś też tak miałam to gin powiedział że z maluchem ok to tylko więzadła się rozciągają więc staram się nie stresowaćale niebawem połówkowe więc i tak nerwy będą
A tu jakieś nowe fasolki są??? bo na pewno miał ktoś testować, przyznać się proszę -
Cześć lasencje
Marnut, Anuśka- nadal kciuki trzymam.
Ania84- też trzymam kciuki żeby się okazało, że jednak to jakaś fajna szansa i coś fajnego dla Ciebie w tej kancelarii mają
Myszka86- cudo! wszystkiego zdrowego dla Was
Ja jestem jakiś tydzień po owu- normalnie wszystkoby mnie bolało (jajnik, cycki, brzuch). Teraz jako, że wiem, że nic nie jest możliwe nie mam żadnych bóli, żadnego PMS. Zapomniałam już jak to jest. Pisze o tym drugi raz bo nie mogę się nadziwić jak działa nasza psychika.
A W ma za godzinę USG....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 09:14
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Cześć lasencje
Marnut, Anuśka- nadal kciuki trzymam.
Ania84- też trzymam kciuki żeby się okazało, że jednak to jakaś fajna szansa i coś fajnego dla Ciebie w tej kancelarii mają
Myszka86- cudo! wszystkiego zdrowego dla Was
Ja jestem jakiś tydzień po owu- normalnie wszystkoby mnie bolało (jajnik, cycki, brzuch). Teraz jako, że wiem, że nic nie jest możliwe nie mam żadnych bóli, żadnego PMS. Zapomniałam już jak to jest. Pisze o tym drugi raz bo nie mogę się nadziwić jak działa nasza psychika.
A W ma za godzinę USG.... -
jejku dziewczyny trzęsą mi się dziś ręce strasznie...w ogóle źle się czuję ale te dłonie mnie dobijają ...a kawy przez to nie pije już od miesiąca...masakra ...zdenerwowana też nie jestem
i gdzie to szczęście????? (z bycia osrakaną przez ptaka)Maniek
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ale ja nie mam najmniejszego zamiaru robić bety ani latać po testy z apteki, dziewczyny. Jeśli to jest ciąża, to i tak się o tym dowiem.
Czułam się dziwnie, zrobiłam test, niby się jakoś ta testowa krecha odznaczyła, ale dziś bez rewelacji więc czekam na @. Jak mi będzie dalej dziwnie, to powtórzę sobie test za 2 czy 3 dni.
Krokodylica, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:jejku dziewczyny trzęsą mi się dziś ręce strasznie...w ogóle źle się czuję ale te dłonie mnie dobijają ...a kawy przez to nie pije już od miesiąca...masakra ...zdenerwowana też nie jestem
i gdzie to szczęście????? (z bycia osrakaną przez ptaka)
Ech ja dziś idę po zastrzyk z b12
Ale może dzięki temu coś zafasolkuje jak uzupełnię niedobór -
nick nieaktualnymarnut wrote:Cześć dziewczyny!
Ale ja nie mam najmniejszego zamiaru robić bety ani latać po testy z apteki, dziewczyny. Jeśli to jest ciąża, to i tak się o tym dowiem.
Czułam się dziwnie, zrobiłam test, niby się jakoś ta testowa krecha odznaczyła, ale dziś bez rewelacji więc czekam na @. Jak mi będzie dalej dziwnie, to powtórzę sobie test za 2 czy 3 dni.
Trzymam kciuki za wytrwałość i sobotnią wyraźną drugą krechę
ps Pamiętaj, żeby sprawdzić jej kolor
A ja wierzę, że Ci się udało -
Bo to Mamutek
ona musi byc twarda nie mientka
Ale mimo tego co tam piszesz o testach napisze ci cos co ty mi napisalas
" To nie żadna bakteria , tylko zielony fasol"
Dokladnie dowiesz sie jak ci @ ucieknie na 9 miesięczne wakacje:****
Kornwalijka - ja mialam tak samo srednio 16=17 dzien cyklu owulka , a tu psikus robilam testy od poczatku i wyszlo ze mialam 13 dnia cyklu. i juz bym ja przegapiła zeby nie tesciory .
Anuska - trzymam mocno kciukiw dalszym ciagu !!!
Anuśka, marnut lubią tę wiadomość