My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Przecież napisałam że JESTEM W CIĄŻY i żaden negatywny test tego nie zmieni!!!
Najpierw czytać, potem brać się za teorię o wyparciu.
No więc nasza teoria o wyparciu również nie zmieni tego że jesteś w ciąży.marnut, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:To jak to było? NIE-IKKE GRAVID
?
Czy po prostu GRAVID?
Ale czy GRAVID nie oznacza po prostu "ciąża"? To jak powiedzieć "Jestem w ciąży"?
er - być ( w tym przypadku jestem)
Gravid - w ciazy
Ikke Gravid - Nie w ciazy
Jeg er gravid - jestem w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:12
ara, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:To objaw pobalowania poprzedniej nocy
To objaw niezrozumienia dyskusji !!!!
W na kozetce już pewnie- jakiego ja mam nerwa !!!!
Ale w ramach myślenia o przyjemnych rzeczach- myślimy o feriach zimowych. Chcemy gdzieś na zimowisko ale kurcze no ani mnie ani W narty nie ciągną ani snowboard (próbowaliśmy- mamy znajomych instruktorów).
Polecacie coś co się spodoba nam i naszej nastolacie ????marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnycati wrote:Jeg - Ja
Gravid - w ciazy
Ikke Gravid - Nie w ciazy
Jeg er gravid - jestem w ciazy!
I Ty niby norweskiego nie znasz.
Kroko - nic nie zmieni tego, że jestem w ciąży, pytanie tylko ile trzeba będzie na rozwiązanie czekać?
ara, cati, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:To objaw niezrozumienia dyskusji !!!!
W na kozetce już pewnie- jakiego ja mam nerwa !!!!
Ale w ramach myślenia o przyjemnych rzeczach- myślimy o feriach zimowych. Chcemy gdzieś na zimowisko ale kurcze no ani mnie ani W narty nie ciągną ani snowboard (próbowaliśmy- mamy znajomych instruktorów).
Polecacie coś co się spodoba nam i naszej nastolacie ???? -
nick nieaktualny
-
Lenka - ciezko
jak sporty zimowe nie bardzo , to moze łyzwy ?
Mamutek - jak by takim norweskim do mnie mowili to ja bym juz teraz plynnie szprechala po norwesku ! ale tu nawet Norweg z norwegiem sie nie dogada bo oprocz j.norweskiego sa dialekty i w tym problem bo tu jest trondeladzki.
A ja sie ucze bookmol i do tego jeszcze musze sie nauczyc dialektu ! to tak jak mowie po polsku a do tego musia bym sie nauczyc mowic po kaszubsku xD
Maniek - Mi lekarz mowil ze po 7 dpo , ale tak juz pewnie to od 10dpo ... chodz to tez jest indywidualne : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Cześć dziewczyny. Wpadłam się przywitać i zmykam szykować się na przedstawienie do przedszkola. Od jutra siedzimy w domu bo mały ma chore uszy.
Współczuje, też mam często zapalenie ucha..to straszny ból
Trzymajcie się ciepło -
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:
Polecacie coś co się spodoba nam i naszej nastolacie ????Ze sportów zimowych dzieciory wybrały leżing i plażing, ewentualnie pływanie z kolorowymi rybkami
Wychodzi z tego że przydałby się wypad do jakiejś Tunezji
Teraz muszę kombinować skąd kasę wziąć
Może sprzedam męża
LaRa, Misi@, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No ja akurat wczoraj zrobiłam burzę mózgów w domu na temat ferii
Ze sportów zimowych dzieciory wybrały leżing i plażing, ewentualnie pływanie z kolorowymi rybkami
Wychodzi z tego że przydałby się wypad do jakiejś Tunezji
Teraz muszę kombinować skąd kasę wziąć
Może sprzedam męża
Anuśka może wprowadź płatne przepustki na wyjście ze studniAnuśka, marnut lubią tę wiadomość