My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Przecież napisałam że JESTEM W CIĄŻY i żaden negatywny test tego nie zmieni!!!
Najpierw czytać, potem brać się za teorię o wyparciu
.
No więc nasza teoria o wyparciu również nie zmieni tego że jesteś w ciąży.
nick nieaktualny, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Jeg - Jamarnut wrote:To jak to było? NIE-IKKE GRAVID
?
Czy po prostu GRAVID?
Ale czy GRAVID nie oznacza po prostu "ciąża"? To jak powiedzieć "Jestem w ciąży"?
er - być ( w tym przypadku jestem)
Gravid - w ciazy
Ikke Gravid - Nie w ciazy
Jeg er gravid - jestem w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:12
ara, nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:To objaw pobalowania poprzedniej nocy

To objaw niezrozumienia dyskusji !!!!
W na kozetce już pewnie- jakiego ja mam nerwa !!!!
Ale w ramach myślenia o przyjemnych rzeczach- myślimy o feriach zimowych. Chcemy gdzieś na zimowisko ale kurcze no ani mnie ani W narty nie ciągną ani snowboard (próbowaliśmy- mamy znajomych instruktorów).
Polecacie coś co się spodoba nam i naszej nastolacie ????
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyDZIĘKUJĘ EDYTUJĘcati wrote:Jeg - Ja
Gravid - w ciazy
Ikke Gravid - Nie w ciazy
Jeg er gravid - jestem w ciazy
!
I Ty niby norweskiego nie znasz
.
Kroko - nic nie zmieni tego, że jestem w ciąży, pytanie tylko ile trzeba będzie na rozwiązanie czekać
?
ara, cati, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarnawał w RIOLena83 wrote:To objaw niezrozumienia dyskusji !!!!
W na kozetce już pewnie- jakiego ja mam nerwa !!!!
Ale w ramach myślenia o przyjemnych rzeczach- myślimy o feriach zimowych. Chcemy gdzieś na zimowisko ale kurcze no ani mnie ani W narty nie ciągną ani snowboard (próbowaliśmy- mamy znajomych instruktorów).
-
nick nieaktualny
-
Lenka - ciezko
jak sporty zimowe nie bardzo , to moze łyzwy ? 
Mamutek - jak by takim norweskim do mnie mowili to ja bym juz teraz plynnie szprechala po norwesku ! ale tu nawet Norweg z norwegiem sie nie dogada bo oprocz j.norweskiego sa dialekty i w tym problem bo tu jest trondeladzki.
A ja sie ucze bookmol i do tego jeszcze musze sie nauczyc dialektu ! to tak jak mowie po polsku a do tego musia bym sie nauczyc mowic po kaszubsku xD
Maniek - Mi lekarz mowil ze po 7 dpo , ale tak juz pewnie to od 10dpo ... chodz to tez jest indywidualne : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry!Mona_M wrote:Cześć dziewczyny. Wpadłam się przywitać i zmykam szykować się na przedstawienie do przedszkola. Od jutra siedzimy w domu bo mały ma chore uszy.
Współczuje, też mam często zapalenie ucha..to straszny ból
Trzymajcie się ciepło
-
Trzymajcie dziewczynki trzymajciemarissith wrote:Anuśka trzymam kciuki!!!

Nawet pani doktor z panią co mi krew pobierała trzymają... To jak tak wszyscy trzymają to może się wreszcie uda
LaRa, nick nieaktualny, momo1009, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja akurat wczoraj zrobiłam burzę mózgów w domu na temat feriiLena83 wrote:
Ze sportów zimowych dzieciory wybrały leżing i plażing, ewentualnie pływanie z kolorowymi rybkami
Wychodzi z tego że przydałby się wypad do jakiejś Tunezji
Teraz muszę kombinować skąd kasę wziąć
Może sprzedam męża 
LaRa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka skarby:)
Wpadłam się przywitać i życzyć powodzenia:)
Buziaczki od Kosi - w trakcie pisania posty trwa przeciąganie się na maxa hehehehe
nick nieaktualny, Krokodylica, Anuśka, Ania_84, nick nieaktualny, momo1009, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No ja akurat wczoraj zrobiłam burzę mózgów w domu na temat ferii
Ze sportów zimowych dzieciory wybrały leżing i plażing, ewentualnie pływanie z kolorowymi rybkami
Wychodzi z tego że przydałby się wypad do jakiejś Tunezji
Teraz muszę kombinować skąd kasę wziąć
Może sprzedam męża 
Anuśka może wprowadź płatne przepustki na wyjście ze studni
Anuśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ucałuj Kosię od wirtualnych cioteczekMalenq wrote:Hejka skarby:)
Wpadłam się przywitać i życzyć powodzenia:)
Buziaczki od Kosi - w trakcie pisania posty trwa przeciąganie się na maxa hehehehe
Niech mamuni nie dokucza
nick nieaktualny lubi tę wiadomość