My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Anuska trzymam kciuki
Marmuntwez siknij za dwa dni wtedy bedziesz widziala lepiej te 2 kreche
ja wrocilam z tego spotkanie generalnie chodzi im o to zeby prowadzic mi ksiegowosc za 130 zl .. no coz moze i bym dala im prowadzic .. ale nie wiem czy jest sens KPiR nie jest mega trudne.. zobacze jak bedzie stala mohja firma po nowym roku .. bo jedno co mi sie wnich podoba to to ze podpowiadaja co zrobic np w przypadku maciezynskiego na dzialnosci wsio zalatwiaja.. noi nie musialabym zajmowac sobie tym glowywiec zobaczymy
a wspolpraca polega by na tym ze bym im podsylla lekarz y zbey ich rozliczali ;P
fakt kancelaria jest ok..bo znana i polecana
zobaczymy mam sie zastanwoic do konca rokuw sumie 130 zl nie jest mega wydatkiem..ale nie wiem na ile jest to praktyczne bo nie wiem jak dlugo bede ciagnela dzialnosc
choc jelsi byloby tak jak teraz..to moglabym ja pociagnac
marnut, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:e tam, Marnut.. dwa testy nie byłyby wadliwe..
dziewczynny, przed ovu zawsze mnie muliło, tak,że nie miałam weny na cokolwiek..a po miałam napady jedzeniowe..takie błędne koło..
co do wczesnej ovu, to wszystko możliwe.. ja niby miałam zawsze ok. 17dc a ciążową zdaje sie, że ok. 12 dc..nie da się nic zaplanować; to jak loteria..
a i chciałam focha zarzucić, bo nikt nie komentuje moich postów:( buu
no a na dowidzenia - DZIEŃ DOBRY I MIŁEGO CZŁONKA!konwalianka lubi tę wiadomość
-
ara wrote:yyy zaraz Ania dobrze rozumiem, że poszłaś tam w sprawie pracy a wyszłaś z propozycją, że oni będą na Tobie zarabiać? hihi
a w czasie gadki wyslzo zym sie zajmuje i zaproponowali dodatkowo mi ze jakbym komus polecila ich to ze bede dodatkowo dostawac procent .. -
Witam sie kochane. Nie było mnie bo dużo sie działo i dużo stresu było. Pokrótce, brat goraczkuje od 3 dni, ja wczoraj miałam biegunke nomi pokłóciłam sie z moim T i wywaliła. Go z sypialni do salonu wiec od 2 nocy ma karę i wydaje mi sie, ze nici z tego cyklu bedą. Stres mnie zjada od środka.
Czy mógłaby mi któraś z Was kochane skrócić te kilka dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:51
-
Ania_84 wrote:nie generalnie zadzwonili do mnie w sprawie wspolpracy .. jako do firmy .. i od razu mi powiedzieli ze chca pogadac o prowadzeniu mi ksiegowosci
a w czasie gadki wyslzo zym sie zajmuje i zaproponowali dodatkowo mi ze jakbym komus polecila ich to ze bede dodatkowo dostawac procent ..
aa tero rozumiem -
nick nieaktualny
-
witaj Pati, oby teraz już było lepiej!
ostatnio na tapecie domniemana ciąża Anuśki i marnut oraz nowe możliwości zarobkowe Ani, reszta albo zalicza wzloty i spadki po lub przedowulacyjne albo zalicza stresy ciążowe... eh życie
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Beta w piątek
Lekarz i antybiotyk w poniedziałek (chora byłam)
Coś mię tkło, we wtorek rano test 10tke siknęłam i wyszło.
Czyli 3-4dni, zależy jak liczyć.
o to dziwne że beta nie wyszła w piątek a sikaniec we wtorek owszem..
widocznie po pobraniu Twojej krwi hormon zaczął się uwalniaćManiek
-
Pati - no sa czasem grosze dni skarbie , nie ma sie co lamac . Ja tez ze swoim sie ostro klócilam jak nic nam nie wychodzilo ale pozniej jakos oboje na spokojnie rozmawialismy ot ym i bylo lepiej .
Co do brata - trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia
Maniek a ktory ty masz dpo ?
Ania - no to swietna nowinaprzynajmniej kombinują na twoja korzyść.
-
No i szukamy propozycji na ferie dla Lenki, z tym że narty i deska odpadają. Zaproponowałabym polskie może, bo zima bywa pieknie ale nie wiem czy 11-latce się spodoba
Pati zdrówka dla Ciebie i brata :*
Hej, a może efektem zarwanych nocy było to co my tu dziś wypisywałyśmy i co cieżko zrozumieć...W końcu środa była
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
to na sikacza za wczesnie , a na bete moze jutro? :]
Czytam sobie przepisy na tortille z kurczakiem i tak mi sie cos rzuciło w oczy "
"Kurczaka, paprykę, ogórka, cebulę pokroić. Na patelni usmażyć kurczaka, dodać paprykę, przyprawić. Wymieszać i trzymać chwilę na małym ogniu. Tortille podgrzać, posmarować sosem, wyłożyć porwany liść sałaty, kawałki ogórka i zawartość patelni. Zwinąć, zapiec na grillu lub tosterze a następnie zjeść."
No nie wpadła bym na to ze trzeba to zjeśćmomo1009, Anuśka lubią tę wiadomość
-
cati wrote:to na sikacza za wczesnie , a na bete moze jutro? :]
Czytam sobie przepisy na tortille z kurczakiem i tak mi sie cos rzuciło w oczy "
"Kurczaka, paprykę, ogórka, cebulę pokroić. Na patelni usmażyć kurczaka, dodać paprykę, przyprawić. Wymieszać i trzymać chwilę na małym ogniu. Tortille podgrzać, posmarować sosem, wyłożyć porwany liść sałaty, kawałki ogórka i zawartość patelni. Zwinąć, zapiec na grillu lub tosterze a następnie zjeść."
No nie wpadła bym na to ze trzeba to zjeść
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyMANIEK wrote:o to dziwne że beta nie wyszła w piątek a sikaniec we wtorek owszem..
widocznie po pobraniu Twojej krwi hormon zaczął się uwalniać.
I szczerze - to bzdura, że beta podwaja się co 48h. U każdego rośnie po prostu inaczej. Najlepszym dowodem jest fakt, że jak zrobiłam ją we wtorek (bo po sikańcu pognałam do lab) to wynosiła 25, gdzie w piątek 0. A jak zrobiłam tydzień później - 1600 z czymś. Aż się zastanawiałam, czy bliźniaków z tego nie będzie
.
-
marnut wrote:Z tego co wiem hormon zaczyna uwalniać się w 2 dni po zagnieżdżeniu, przynajmniej tak gdzieś wyczytałam
.
I szczerze - to bzdura, że beta podwaja się co 48h. U każdego rośnie po prostu inaczej. Najlepszym dowodem jest fakt, że jak zrobiłam ją we wtorek (bo po sikańcu pognałam do lab) to wynosiła 25, gdzie w piątek 0. A jak zrobiłam tydzień później - 1600 z czymś. Aż się zastanawiałam, czy bliźniaków z tego nie będzie
.
no własnie też mi się wydaje że bujda z tym ze beta podwaja sie co 48h...bo każdy organizm jest inny...tak sobie tylko teoretyzuję....
a prowadziłaś wtedy jakiś wykres żeby sobie zobaczyć kiedy było zagnieżdzenie???
Sorry że tak męczę ucho ale jakoś ciężko mi te ciążowe tematy czasem ogarnąć żadnych reguł ...Maniek
-
Pati, trzymam kciuki za brata..
kłótnie się zdarzają..czasem trzeba oczyścić atmosferę..
ja robiłam betę w 12dpo, a spadek miałam 6-tego dnia..moja beta wyniosła ledwie 27, wię nie wiem jak to rośnie..w cały świat.. a przy Tymku pamiętam że robiłam betę tydzień po spodziewanej @ i wynosiła 480marnut, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość