My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Kobiety to potrafią mysleć strategicznie
Miał chyba jakieś zatrucie pokarmowe..on jest bezglutenowcem i może mu nawet najdrobniejszy glutek zaszkodzi...w sumie już od tygodnia źe się czuł, ale wczoraj to zwijał się z bólu..pierwsze pytanie jakie dostał to czy jadł roladę..bo podobno kilka osób przyszło z zatruciem jakąś roladą...najgorszy był fakt, że u teściowej na obiad były roladki, ale z mięsa od wujka męża, który jest rolnikiem, więc chyba to nie to bo tylko on się rozchorował... -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Kobiety to potrafią mysleć strategicznie
Miał chyba jakieś zatrucie pokarmowe..on jest bezglutenowcem i może mu nawet najdrobniejszy glutek zaszkodzi...w sumie już od tygodnia źe się czuł, ale wczoraj to zwijał się z bólu..pierwsze pytanie jakie dostał to czy jadł roladę..bo podobno kilka osób przyszło z zatruciem jakąś roladą...najgorszy był fakt, że u teściowej na obiad były roladki, ale z mięsa od wujka męża, który jest rolnikiem, więc chyba to nie to bo tylko on się rozchorował... -
Blondik wrote:odmeldowuje sie, ide na drzemke z psem;)
ale pamietaj o srodzie z mezemMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to chyba jakas epidemia ..moja szwagierka tez mi pisala ze sie czym chyba strula maial temp, miesnie ja bolaly nudnosci i wymioty ..nawet sie jej zapytalam czy czegos nie zmajstrowali bo w sumei sie staraja zeby zajsc w ciaze bo maly am 10 misiecy wiec chciala zajsc zeby wziasc znowu l4 i pozniej znowu macierzynski bo u nich firma jest w upadlosci i nie a po co wracac a tak by korzystala jeszcez
na pogotowiu mówili, że było sporo takich przypadków... -
Misi@ wrote:raczej krzyzyka
tyle ze jedne rownolegle a drugie w polowie polozone prostopadleAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:i do tego niebieskie :p
hihih
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak się obzarlam (krupnik, drugie danie i ciasto)- ruszyć się nie mogę a sprzątać trzeba
Misi@, Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Dziewczyny jak się obzarlam (krupnik, drugie danie i ciasto)- ruszyć się nie mogę a sprzątać trzeba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 18:31
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość