My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:piękny wynik, od TSH i Hashimoto można się odczepić
boshhh, muszę koniecznie na tę jogę bo teraz się zdenerwowałam, że bez jajek zostanę niedługo!!
ale gin nie skomentowała tego w ogóle, niedobraNoł stress!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:19
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nasturcja spokojnie.. to ze nie spalas moglo miec wplyw .. mi lekarka mowila wlasnie zebym sie wyslpala dobrze
wiec spokojnie powtorz badanie przed wizyta u endo i skonsultuj sie .. na penwo ona najlpiej ci powie co do lekow to nie iwem..bo jeden wynik nie moze odp za cala lawine lekow.. na pewnoe jesli doktor bedzie cos sie nie podalo to zrobi nastepne badania
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja, wiem, że odebranie złych wyników to nic przyjemnego ale wydaje mi się, że te Twoje nie są na tyle złe żeby aż tak się martwić na zapas, lekarz na pewno wszystko Ci wyjaśni i pokieruje leczeniem, będzie dobrze
odebrałam w swoim życiu już parę naprawdę nieciekawych wyników i wiem, jakie to uczucie i jak trudno zapanować nad nerwami ale zrób to dla swojego kortyzolu i prolaktyny, żeby Ci nie skoczyły
posyłam dużo luzuuu i pozytywnej energii!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 15:38
Nasturcja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziekuje dziewczyny za wyjasnienie wszystkiego.
Teraz siedze i czytam o jakichs guzkach nadnerczy. Nie mam pojecia co to znaczy, boje sie, bo nigdy w zyciu nie odebralam zlych wynikow. Zawsze byly ksiazkowe.
Milego dnia kobiety. Pojde sie polozyc. -
Nasturcja spokojnie.. nie cyztaj o yadnzch guykach
po pierwsze zorbilas kOrtyzol pozno..wiec sie nie sugeruj tez tym.. pojdz do lekarza pokaz mu wyniki ..tylko zaznacz ze byly robione kolo poludnia..
Tak jak mowi Nenaa wiekszosc z nas w sytuacjach stresowych moze miec podwyzszony kortyzol..a my staraczki wyjatkowo sie stresujemy -
Anuśka wrote:Ania smaka mi narobiłaś na cukinię
zjadłabym taką smażoną w panierce.... hmmm... mniam
ja dzis robie takie..moj znowu powie ze musi jesc zielone -
Anuśka śliczny śliczny a potem się okaże że nieciążowy i dupa, lepiej mieć nieśliczny i ciążowy i tego ci życzę, a wracając do kortyzolu to ja wczoraj chyba miałam go sto razy przekroczonego, taki stres, dzisiaj mnie głowa bolała, ale się położyłam na godzinkę i przeszło, więc luz, teraz do nas góra przyjechała, sam premier, więc już nas nie zaleje drugi raz
-
Justa..dokladnie.ja zawsze mam ciazowe nawet 3 fazowe
i dupa
jeszcze niebylo cyklu w ktorym by wszyscy nie obstawiali ze jestem w ciazy.. nieraz to bardzije boli niz miec nieciazowy i milo sie zaskoczyc ..
justta lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Fajne nigdy takich nie jadłam. Muszę kiedyś zrobić
-
Ehh a strasznie lubie cukinie
a probowalyscie kiedys
http://www.mojegotowanie.pl/grill/banany_grillowane_z_serem_w_szynce
u mnei to bylo hitem w tamtym roku jak zrobiam i wszyscy co grill to sie pytaja czy beda -
a ja mialam dzis ochote na owoce
kupiłam dwie reklamowki i zrobiłam sałatke owocową z bitą smietana
jak mowisz ze rewelacja to moze sprobuje na nastepnym grillu;D
justa a ty wkoncu testujesz jutro czy czekasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 16:18
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Helenkq nie wiem bije się sama ze sobą czy testować
ale jak będę miała wysoką tempkę jutro też i nie dostanę @ to raczej zatestuję, ale pewna nie jestem.
I jeszcze ty kusisz pysznościami ale bym zjadła taką sałatkę i jeszcze dużo bitej śmietany do tego uuuu pyszkaAnia_84 lubi tę wiadomość