My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Nena to umawiamy się że jak nie będziesz miała spadku tempki to testujesz?
Nie mam testu, fajnie Wam z tymi testami, że możecie je nawet w supermarketach kupić. Ja na pewno nie pójdę do jedynej apteki w moim małym miasteczku po test, bo mnie znają i mi głupioNie chcę żadnych pytań, plotek, niech lepiej nikt nie wie, że się staramy, bo nie wiadomo jak jeszcze może być...
Poza tym kurcze...nie jestem za takim wczesnym testowaniem, szkoda nerwów, może jak któraś kobitka ma jakieś mega przeczucie czy samopoczucie inne niż zwykle przed @, to spoko, niech testuje...ale ja nie mam, jest jak zawsze. Jeśli @ jakimś cudem nie przyjdzie do niedzieli to obiecuję, że zatestuję w niedzielę właśnie
Przeca ja jestem dopiero w 25tym dniu cyklu, już w tym roku miałam jednego "tasiemca" jak na mnie, bo cykl był "aż" 27 dniowy!!! Więc spoko oko, mam czas -
justta wrote:Nena ok ok ale w niedzielę już nie odpuścimy
Katja, hop hop! A Ty na jakim etapie cyklu jesteś? Bo też byłaś chyba podejrzanaHę?
-
Nie no słuchajcie ja to już mam te omamy i dezorientację
Nie dość że dzisiaj wszędzie ciężarówy widzę. Wylazły jak te glizdy na deszcz
to jeszcze mój najstarszy(ten adopcyjny) powiedział mi że mama jego dziewczyny jest w ciąży... No szczyt szczytów
Nasturcja, Nenaaa, justta, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochan bylamna rozmowie..porazka ..
Aplikowalam na stanowisko specjalista ds rekrutacji
a ta mi napierdala ze mam rekrutowac tancerki do cocomo..klubu gogo.. mam z nimi chodzic i sprawdzac.. i co najlepsze odbyc tygodniowe szkoenie w KRK .. teoretyczne i praktyczne.. wyplata okolo4tys co tydzien po 1tys .. w dupach im sie poprzerwacalo.szczegolnie po te ostatniej akcji ze tancerki z klubu cocomo naciagaja chlopow i ci kupuja szzampany po 99 zl i nagle maja zaplacic 10 tys ;/Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to Ania bardzo hmmm rozrywkowa praca by to była
ale nie wiem czy masz kompetencje żeby rekrutować na takie stanowiska
a może masz? hee??
Nasturcja, dawaj, my tutaj co nieco wiemy , może wstępnie ocenimy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:14
-
Nasturcja jakie masz wyniki ??
Tamka.. nie no litosci az tak zdesperowana nie jestemTamka lubi tę wiadomość
-
az mi szzeka opadla
i jescze pytanie jakby pani napisala ogloszenie szukajac takiej osobyTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrew nie byla pobierana rano i na czczo. Przy hormonach w sumie nie trzeba byc na czczo. Pobierali mi o 2 po poludniu.
Witamina D 28 ng/mL
FSH 7.2 mIU/mL
LH 8.7 mIU/mL
Estradiol 98 pg/mL
Prolaktyna 19.0 ng/mL
Testosteron 2.4 nmol/L lub 69 ng/dL
SHBG 76.1 nmol/L
Kortyzol 374 nmol/L maksymalnie w poludnie powinien wynosic 237 nmol/L
Beta 1.20 IU/L
-
hejka wrociłam ale pogoda ;(
justa testuj jutro przeciez cie to nie ominie jak bedziesz odkladac
ja mam dwa testy pepino 10 a pozatym dzis powinna byc @ i nie jestem tak do konca pewna czy ovu dobrze wyznaczył mi owulkę w razie czego mam drugi na pozniej chyba ze @ zawita
Ania ale przynajmniej bys sie nie nudziła;D
Anuśka ciesz sie ze nie powiedział ze to jego dziewczyna jest w ciazy
moja sasiadka a zarazem ciotka dwa tygodnie dochodziła do siebie jak jej 18letnia corka powiedziała ze jest w ciazy, dodam jeszcze ze matura za roka chłopak tez 18 i maturka za dwa
biedna przyszła mamusia chyba sie podłamała, bo siedzi w domu i nawet powiedziała ze chciałaby sie wyprowadzić, u nas mała wies i boi sie ludzkich jezykow, szkoda tylko ze sie tym przejmuje
nastka a co tam w tych badaniach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:28