X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc z rana ;)

u mnie tez leje ech... i chyba moje kwiaty trafi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 07:27

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry również deszczowo...

helenq i kwiaty, i truskawki i resztę uj strzeli...przynajmniej u mnie....

przez tą pogodę zła jak osa się obudziłam...grrrr już wiem, że dzień nie będzie miły....

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Dopiero mam z powrotem prąd, u mnie powódź, masakra, woda pod domem, teraz opada, ale wały na rzece przeciążone i nie wiadomo co będzie dalej, nieźle się dzisiaj strachu najadłam, mam nadzieję że już po i teraz opadnie. Idę spać, ale nie wiem czy zasne. Dobranoc

Trzymam kciuki, żeby woda opadła! U nas ostatnie dni słoneczne, ale dzisiaj od rana się chmurzy, i w sumie zapowiadali u nas deszcze aż do niedzieli. A mieliśmy ostatnio też zagrożenie powodzią, rzeka już wylewała powoli, także mam nadzieję, że nie będzie powtórki z rozrywki. Ja akurat do rzeki mam daleko, ale szkoda innych.

Kotka można wiedzieć czym się zajmujesz na uczelni? W sensie wydziału, tematu. :)

A ja po trzydniowych przypadłościach żołądkowych w końcu obudziłam się bez wymiotów. Nawet obudziłam się i wstałam wcześniej. Lecę wcześniej do pracy bo mi się ze wczoraj zaległości nazbierało. A jeszcze muszę lecieć dzisiaj na rundkę po urzędach.... jak ja tego nie cierpię.

• justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas masakra był wczoraj, dzisiaj i jutro ma jeszcze padać, całe miasto zalane, do nas na szczęście nie doszło, dalej pada. Mam nadzieje, że dzisiaj już będzie lepiej, normalnie masakryczny żywioł. Nie spałam całą noc to i tempę ignoruję

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta skąd jesteś? Gdzie to tak leje?

Zajrzę wieczorem, lecę coś popracować.

• justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Głuchołaz, województwo opolskie, włącz onet np i są info, albo nto.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 08:16

Tamka lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylek dobrze że już się lepiej czujesz

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :) u mnie na szczęście wyjątkowo jeszcze nie pada dzisiaj ale Odra ma podwyższony stan a na ulicach mega kałuże...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    u mnie wczoraj wieczorem była burza...niewiarygodne ;) Dzisiaj śladu po tym nie ma.
    Malenq, trzymam za Was kciuki :) Wszystko będzie dobrze. Ty i Mrófka jesteście siłaczami ;)
    Justta, ale miałaś nockę..współczuję, oby już nie padało!
    Krokodyś, dobrze, że już lepiej, nabieraj sił :)
    Fatalnie sypiam ostatnio...fatalnie, nerwy czy inny pieron...
    Tamka, czytaj Poradę Dnia, to znak sygnał jest :D

Malenq, justta, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny współczuję, ja nie mam żadnej rzeki, ani nawet rowu coby mnie zalało...ale wody gruntowe też już nie przyjmują deszczu, i całe moje podwórko to jedna wielka kałuża....moje drzewka, krzaczki w wodzie stoją, a w studni jest wody powyżej gruntu...piwnicy mi nie zaleje, bo takowej nie mam....i moje nieszczęsne truskawki...:(
    ech w Pl pogoda daje popalić, jak nie "smali" to deszczem dobija....

• smarta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotkapsotka - odwaga odwagą, ja zrezygnowałam przez szefa - tak mi dał popalić że jak sie kładąc spać myślałam o tym że rano mam iść do labu to mi ciśnienie na 160/110 skakało i spać nie mogłam. A że mam zawód wyuczony w którym się spelniam i problemów z pracą tfu tfu nie ma to stwierdzilam że szkoda zdrowia.
    Dzieeczyny, oby już u was tyle nie padało, cały czas trzymam kciuki

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena ja też spać nie mogę już od tygodnia to może dobry znak co? Ja jutro mam zamiar testować, a powiem wam że w głowie mi się dzisiaj kręci ale może to przez nockę nie przespaną
    Też pomyśłałam o Tamce jak przeczytałam poradę, więc do dzieła

Malenq, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Kotka można wiedzieć czym się zajmujesz na uczelni? W sensie wydziału, tematu. :)

Pracuje na instytucie polprzewodnikow i mikrosystemow :P ale nie mam z nimi nic wspolnego bo jestem chemikiem. Ale projekt w ktorym pracuje to polaczeni ebiologii-chemii i elektorniki. Ja musze modyfikowac chemicznie zlote plytki zeby na nich hodowac komorki. Tak wiec w jednam labie robie chemie a w innym (moim) hoduje komorki i sprawdzam jak tam sobie zyja na tym co dla nich przygotowalam. A ze mam do dyspozycji calkiem dobry mikroskop to sie czasem bawie :P. Praca to w sumie spelnienie marzen. Chemia to nigdy nie byla moja pasja i wolalabym biotechnologie wiec dazylam zawsze do tego zeby byly to cos z io zwiazane. A tu mi si ejak slepej kurze ziano trafila taka praca po doktoracie. Mam wlasne laboratorium biologiczne :d-no wiecej nie mozna bylo sobie nawet wyobrazic :).

Powodzianki - bardzo wam wspolczuje dziewczyny. Pamietam do tej pory powodz we Wrocku z 97. 24h na dobe lecialy wiadomosci gdzie co potrzebne, gdzie przerywa, co zalewa...straszne. Koszmar to byl. Nas nie zalalo ale caly wroclaw plywal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:14

Krokodylica lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też byliśmy zalani w 97 mam nadzieję że teraz już przestanie padać, też ciągle te syreny alarmowe, wiadomości info, masakra, ale prognozy już są lepsze to będzie dobrze
    Kotka super że masz taką pracę która daje ci satysfakcję ;-) a temat interesujący

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Też już widziałam poradę dnia i wzięłam sobie do serca! zaczynam w przyszłym tygodniu, zrobiłam research, wybrałam szkołę, teraz jeszcze namawiam koleżankę bo w kupie raźniej ;)

Justa, Głuchołazy powiadasz - to ja mam sporo koleżanek stamtąd :P nie wiem czy tu na forum mogę imionami rzucać ;)

i słyszałam rano, że u Was niefajnie :( u nas leje ale na razie dramatu nie ma

Kotka, mam koleżankę w Niemczech po biotechnologii, może o Ty? :P

justta, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka dobrze, że plan jest, teraz tylko działać, a tymi imionami to nie wiem, jeszcze się obrażą ;-) mamy nie daleko do siebie

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Justa jak Ty się trzymasz? w sensie dajesz radę nie robić testu czy już Cię rączka świerzbi? ;)

To samo pytanie do Neny, twarde jesteście zawodniczki!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) witamy sie z rana (wstyd sie przyznac, ale w zw. z wolna chata ;) dopiero co sniadanie zjedlismy z malzem :D ). dzis u nas wolne, wiec sie lenimy. chociaz zaraz mnei pakowanie czeka i ogarnac dom musze, bo lecimy do PL na tydzien :)

ale Wy tu piszecie!!! probowalam nadrobic, ale sie poddalam. moze w PL mi sie uda :)

Dziewczyny, wspolczuje powodzi. mam ciocie we Wroclawiu. pamietam, jak w 97 przyjechala do nas na pomorze, po tej wielkiej powodzi. jak nam opowiadala, to serducho sciskalo :(

Kotka, wpsolczuje pracy po godzinach i doskonale rozumiem. u nas to samo. Teraz an tyg. urlop lecimy, a i tak komputer musze ze soba zabrac...ostatnio trenuja asertywnosc ;)

Malenq, Nenaaa, Katja lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    To samo pytanie do Neny, twarde jesteście zawodniczki!
    picgifs-disgust-11993.gif

Tamuś, jaki test, nie mam ku temu przesłanek i powodów ;) Poza tym dziś może być dopiero mój 12 dpo, zobaczę ile będzie trwała lutealna i przesunę ten termin owulacji bo wątpię, że była 11 dc. Jajcorki mnie bolały trochę w 12 dc, więc może wtedy? Kto wie. Cycki przestają boleć a to zwiastuje zawsze u mnie @. Także ten...czuję silny PMS :)

Tamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenek, zaznaczyłam, że to lubię ale chodziło mi tylko o kota :P

nie lubię Twojego okresu! ani PMSu i mam nadzieję, że to nie to

Malenq lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ