My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
usmialm sie z mojego
bo mu moiwe ty to i tak ni epamietasz kiedy sa jakie swieta wicmoich ur tez nie pamietasz( niestetyy to jest u nich rodzinne ) a ten do mnie a wiem..a ja mu a to tak wiesz jak ci FB przyponi
a Michal nagle oburzony nie sa w sobote 14 czerwca .. a mi geba opadla i nagle slysze sprawdizlem w akcie malzenskim bo mi sie mylilo z 16 czerwca a nie chcialem gafy walnac bo i tak juz nabroilem
a ja sobie pomyslalam..nooo jak ie chce to sie wie gdziesprawdzic
cos czuje ze cos kombinuje.. bo nigdy nie sprawdzal tak dokladnie a jak powiedzialam ze moze wtedy zrobimy grilla ..to ten do m nei ..a musi to byc w ten dzien ?? -
Krokodylkuja jak jestem zla ..a to wtedy sie wyzywam na moim hihih
a to mu wbije gdzies paznokiec np w plecy a to mu zrobie malinke lub ugryze w uchoKrokodylica lubi tę wiadomość
-
ale sie rozpisujecie
aniu trzymam kciuki za rozmowe
mi sie nawet pisac nie chce to sobie chociaz poczytam
ja z moim tez mam ciche dni... ciezkie zycie z wojskowym pedantem...
Ania_84, Krokodylica, Katja lubią tę wiadomość
-
oj robi robi.. ale ile sie przy tym nagada ze musi... tej jedo gadki mam juz dosc...
powiedzialam mu ze jak mu przeszkadza ze dzieci balagan zostaja to niech zlota klatke kupi i bedzie mial porzadek...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
moj tata jest pedantem... i zawsze jak cos sie czepial to mowilam jak zrobisz to lepiej to prosze bardzo rob ..ja robi po swojemu
tez sie nagadal..ale jak widzial z epo mnie to splywa to rezygnowal -
u mnie tez leje ;/
no tak dol sie nie gniewa nigdy
zapytaj sie go wtedy cz dolem masz mu gotowacjustta, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane, ja po wizycie...maluszek rośnie, tętno prawidłowe, trochę problemów też jest, ale mam nadzieję, że sobie z tym poradzimy...żebym tylko nie zwariowała....
ps. u mnie pada cały dzień i max.13CWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 20:24
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq bedzie dobrze zobaczysz tak jak napisalam na plotach wazne ze serducho pieknie bije i ciaza jest w tym wieku w ktorym powina a krwiaczek na peno sie whlonie
-
nick nieaktualnyKochane tak jak Ania mnie uspokaja, lekarz też...wewnątrz obok maluszka coś jest - lekarz nie wie czy to krwiak, czy jakiś inny płyn, pod maluszkiem też jest takiej samej wielkości coś....wizytę kolejną mam za miesiąc, mam nadzieję, że do tego czasu to coś zniknie...
ale czujemy się dobrze, rośniemy (i ja i on/ona) hehehe....
nawet dzisiaj mogłam zjeść schabowego - bo ostatnio od smażonych rzeczy mnie odrzucało...hehehe
i mnie też zimno...musiałam kurtkę ubrać...