My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Chociaż na test to chyba jeszcze za wcześnie, ale co tam! nie takie rzeczy się tu robiło
Nenek, a co Ty miałaś za awatara przez chwilę? jakieś dziewczę w chuście??? czy to kolejny omam?
http://www.faceinhole.com/v2/home.asp
Bije mi na główkę, czyli wszystko ok
Krokodylku, współczuję, dużo zdrowia!Tamka lubi tę wiadomość
-
Krokodylku współczuję trzymaj się
KotkaPsotka świetne paprotki, fajnie to wygląda
Nasturcja to naprawdę masz straszną teściową, ale grunt że to olewasz, reszta się nie liczy
Nena no i nie zdarzyłam oblukać, pechWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:45
-
nick nieaktualny
-
ha, to miałam dobry timing ale niestety na telefonie akurat sprawdzałam ovu i kurde prawie nic nie widziałam, poza zarysem twarzy
Krokodylku współczuję ogromnie
i nie wiem czy nie dołączę do Ciebie, bo na autobus czekałam 40 minut, a ochłodziło się okropnie! zmarzłam tragicznie i już mnie pobolewa gardło i czuję bulgotanie w jelitach, co u mnie oznacza początek przeziębienia -
nick nieaktualnyTo się kuruj Krokodylku :*
Tamka weź na noc jakiś Paracetamol jak już czujesz, że coś Cię bierze.
Uciekam spać. Jutro mam pierwsze badania. TSH,testosteron,FSH,LH i estradiol idą w ruch. A no i prolaktyna. Progesteron później robię, po owu.
Trzymajcie kciuki, żeby dobrze wyszło wszystko. Buzka, dobranoc :*Tamka, justta lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:To się kuruj Krokodylku :*
Tamka weź na noc jakiś Paracetamol jak już czujesz, że coś Cię bierze.
Uciekam spać. Jutro mam pierwsze badania. TSH,testosteron,FSH,LH i estradiol idą w ruch. A no i prolaktyna. Progesteron później robię, po owu.
Trzymajcie kciuki, żeby dobrze wyszło wszystko. Buzka, dobranoc :*
Dobranoc -
hej kobietki
Krokodylku zdróweczka kochana
Kotka Psotka trzymam kciuki zeby paproki wskazywaly ciaze
a ja zrobilam salatke tak mi sie chcialo ze az wyciagnelam meza i pojechalismy po warzywka -
kciukasy Nasturcja!
aż spojrzałam na zegarek, jak napisałaś dobranoc ale się opamiętałam
trzasnęłam już herbatkę z miodem i chyba dzisiaj się więcej z domu nie wyłonię, spacery z psiurem przejmie małż , a ja będę się grzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:28
-
Nasturcja trzymam kciukiza wyniki
A salata,pomidor, rzodkiewka, ogorek, kukurydza, szczypirek i do tego ser mozzarella no i ozywiscie sosik knora paprykowo ziolowyjustta lubi tę wiadomość
-
Krokodylku dalej nie poczuwa sie do winy ??
juz koncze temacik jedzenia
nooo smierdziuszki mi ładnie podleje.. bo leje u nas jak choler..