X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zajdziemy będziemy świrowały "pawiana" :P oczywiście że dla dobra dzieci wszystko :D byleby te dzieci potem odchyłów od normalności przez matki nie miały :P

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Jak zajdziemy będziemy świrowały "pawiana" :P oczywiście że dla dobra dzieci wszystko :D byleby te dzieci potem odchyłów od normalności przez matki nie miały :P
    Aaa to już niestety będzie miał wpisane w genotyp, nic nie zrobisz...
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:49

justta, Tamka lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa skądś to znam... moja 8-letnia córka ma identyczny charakterek jak ja...

• justta Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedne dzieciaczki ;-)

Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bym chciała, żeby moje dziecko miało charakter po mężu. Oczywiście on też idealny nie jest, ale ma stokroć lepszy charakter niż ja. Ja jestem odpryskliwa, obrażalska, uparta, spóźnialska. No kto by chciał mieć takie cechy? Nikt :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 17:18

Katja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja jakbym widziała siebie też taka jestem plus jeszcze (aż za) szczera do bólu najpierw mówię potem myślę...

Nasturcja, helenkq lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja ja też mam paskudny charakter i do wszystkiego co napisałaś dodałabym jeszcze to że jestem wredna i uszczypliwa :) I powiem Ci że moja córka ma dokładnie mój charakter. :D

Nasturcja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wrote:
    Nasturcja jakbym widziała siebie też taka jestem plus jeszcze (aż za) szczera do bólu najpierw mówię potem myślę...
    Ojesu to ja, ja! A Ty może zodiakalnym Byczkiem nie jesteś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja niestety jestem zodiakalna Wagą... ale chyba wszystkie kobietki sa takie w mniejszym czy większym stopniu :)

Tamka, Nasturcja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waga to tak jak moja mama :)
    Ja tam mam taki sam charakter jak moja teściowa. I pewnie dlatego się tak nie lubimy. I w moim przypadku sprawdza się porzekadło, że facet bierze sobie za żonę kobietę, która mu jego mamusię przypomina.
    Akurat to nie jest komplement, bo jego mama to zołza, ale i ja zołza. Trzeba przyjąć prawdę na klatę i już. Ja już przyjęłam. :D

• smarta Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam nadzieję że jeśli nam się w końcu udato jednak charakterek będzie po mnie ;) mąż jest jak jego mamusia, którą lubie ale czasem ciężko z nią wytrzymać. Ona to jest dopiero zolza :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No ja mam nadzieję że jeśli nam się w końcu udato jednak charakterek będzie po mnie ;) mąż jest jak jego mamusia, którą lubie ale czasem ciężko z nią wytrzymać. Ona to jest dopiero zolza :)

Zapewniam was, że większej zołzy od mojej teściowej nie ma. I mogę się założyć o miliony dolarów. Przerżniecie, dziołchy :P
    Moja teściowa nawet na nasz ślub nie przyszła. Ale u nas to też kwestie kulturowe. Teściowa nie ingerowała w wybór partnerki dla jedynego synka, ale i też nie spodziewała się, że na studiach w UK pozna sobie białą dziołchę i się w niej zakocha. Na początku miała nadzieję, że się rozejdziemy. Teraz chyba już nadzieję straciła. Nie odzywamy się do siebie, nie składamy sobie życzeń. Ona nie pyta o mnie, a ja o nią. Nie istniejemy dla siebie. Tak będzie lepiej. Mam wspaniałego męża a jego mamuśka może mi naskoczyć, brzydko mówiąc.

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam test ze sliny ;). Wyszla cala masa paprotek :D
    . Prosze oto moja slina pod mikroskopem ;P:
    298m.jpg
    299m.jpg
    300m.jpg
    1m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 18:15

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja mam teraz jakieś problemy z internetem.

A od 4 rano mam problemy z żołądkiem. Rzygam dalej jak widzę, głowa mnie boli, kręci mi się z tym rudym łbie.
    W pracy nie byłam. Ledwo żyję, masakra. Ale mnie wymęczyło.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Nasturcja, przykro mi... No u Was kwestie kulturowe są bardzo ważne :/ Szkoda że ważniejsze są od ludzi, bo jednak dobra teściowa czasem się przydaje :) Ale wiem że są rzeczy, których się czasem nie przeskoczy...

• smarta Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotkapsotka, no piękne paprotki! To tylko brac sie do roboty bo to znaczy ze owulka :)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Cześć dziewczyny, ja mam teraz jakieś problemy z internetem.

A od 4 rano mam problemy z żołądkiem. Rzygam dalej jak widzę, głowa mnie boli, kręci mi się z tym rudym łbie.
    W pracy nie byłam. Ledwo żyję, masakra. Ale mnie wymęczyło.

Krokodylku trzymaj się Kochana :)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Kotkapsotka, no piękne paprotki! To tylko brac sie do roboty bo to znaczy ze owulka :)

Nie nie. Ja juz jestem dawno po owulce :P.
    Stwierdzilam, ze moze mozna to wykorzytsac jako test ciazowy. Wynikalo by z tego ze jestem w ciazy ;P. No ale ponoc stezenie estrogenow wzrasta rowniez przed @ co teoretycznie tez powinno powodowac paprotki.
    No ale jak sie domyslacie narobilam sobie nadziei ;P i chyba az zrobie test ciazowy :P

Nasturcja lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psocia rób testa!

• Tamka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż na test to chyba jeszcze za wcześnie, ale co tam! nie takie rzeczy się tu robiło ;)

Nenek, a co Ty miałaś za awatara przez chwilę? jakieś dziewczę w chuście??? czy to kolejny omam? :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ