My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie widziałam, że Nena jest w ciąży. Nenuś, który tydzień?
To ja poproszę o wiruski pod moim wykresem i co tam jeszcze można dostać od ciężarnej.
Mi się cera jedynie poprawiła w Indiach. Lśniłam jak diament. Ale za to potowe krosty mi wyszły na pośladkach. Wiadomo, siada się, pupa się poci i już, krosty. Ale z dwojga złego, wolałam mieć krostki na pupie niż na twarzy.Tamka, Nenaaa, Anastazjaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Ale z dwojga złego, wolałam mieć krostki na pupie niż na twarzy.
padłam! cóż, faktycznie twarz pokazuje się częściej niż pośladki, no, zależy kto i komu ale z dwojga złego też wolałabym na dupce
Anastazjaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:
natomiast utrzymała duphaston ze względu na to, że podobno również wycisza układ immunologiczny i pomaga w zagnieżdżeniu przy hashimoto...
no i teraz mam problem - brać go na sztywno od 16 dnia cyklu czy wrócić do mierzenia tempki (NIE CHCĘ!!!) i brać dopiero po stwierdzonej owulacji??? -
Nasturcja wrote:Nie widziałam, że Nena jest w ciąży. Nenuś, który tydzień?
To ja poproszę o wiruski pod moim wykresem i co tam jeszcze można dostać od ciężarnej.
Mi się cera jedynie poprawiła w Indiach. Lśniłam jak diament. Ale za to potowe krosty mi wyszły na pośladkach. Wiadomo, siada się, pupa się poci i już, krosty. Ale z dwojga złego, wolałam mieć krostki na pupie niż na twarzy.
Wiruski oczywiście zostawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:06
Anuśka, Tamka, Nasturcja, justta lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny... Zdrzemnęłam się troszkę i miałam dziwny sen. Śniło mi się że byłam w jakimś domu starym i tam miałam psa i ślepego kota (takiego małego białego) a później popatrzyłam w lustro i całą twarz miałam w wielkich czerwonych pryszczach Aż się obudziłam
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Kurczę, mi gin kazał brać 2x ale się zastanawiam czy nie brać 1 dziennie
Anuśka, dawka chyba zależy od powodu dla którego bierzesz dupka i jak niski jest progesteron bądź jak krótka jest faza lutealna
u mnie fl 12 dni więc norma, a progesteron też ok, więc biorę żeby spacyfikować Hashimoto i ułatwić ewentualne zagnieżdżenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:14
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:No właśnie u mnie też w normie i fl 14dni. Tylko ja mam bardzo małą macicę i może dlatego taka dawka
na temat małej macicy nie mam żadnej wiedzy...
ślepy kot i zjadający koń... i to niby ja mam omamy i dezorientację?!Nenaaa, Nasturcja, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny