My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Dziewczyny czy macie może jakieś doświadczenia związane z Klinikami Gameta? Znalazłam taką niedaleko, to jest klinika leczenia niepłodności. I chyba zamiast szukać nowego gina to pojedziemy z małżem właśnie tam. Ale chciałabym najpierw usłyszeć kilka opinii od kogoś kto się tam leczył, bo ceny są lekko odstraszające
. Od tej pory czytam opinie w internecie z przymrużeniem oka.
Rozumiem, że żadnej tańszej w pobliżu nie ma? Zawsze możecie pójść na 1szą wizytę i zobaczyć, jakie wrażenie odniesiecie - czy warto iść tą ścieżką, czy naciągają na kasę.
Odwołuję, !@#$%^%$#@, ODWOŁUJĘ!!! ILE SOBIE ŻYCZĄ???!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 09:51
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No właśnie konsultacja wchodzi w skład
Bo każde USG jest dodatkowo płatne
No to jakaś masakra... Tym bardziej, że czekają Was min. 2 konsultacje z usg w cyklu...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
marnut wrote:
Odwołuję, !@#$%^%$#@, ODWOŁUJĘ!!! ILE SOBIE ŻYCZĄ???!!!
No właśnie.... Jak mam wydać 50tysi na leczenie to wolę polecieć w jakiś piękny zakątek świata, pozwiedzać i adoptować jak AngelinaI jeszcze by mi pewnie reszta została
marnut, Malenq, ara, LaRa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No właśnie.... Jak mam wydać 50tysi na leczenie to wolę polecieć w jakiś piękny zakątek świata, pozwiedzać i adoptować jak Angelina
I jeszcze by mi pewnie reszta została
.
Może poszukaj troszkę dalej, z dojazdami, ale za to w nieco rozsądniejszej cenie. Grubo pojechali
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnut gratulacje
Anuśka spróbuj, zobacz, ja za każde USG w ramach monitoringu (tylko USG) płacę stówkęchyba takie teraz są ceny
Swoją drogą jaki to jest potężny biznes
Śniło mi się, że złożyłam wypowiedzenie w pracy... hmmmAnuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Boszzzzzzzzzzz Groszku ile??????????????????????????????????????????
a możesz mi powiedzieć w jakim mieście zamierzasz się leczyć???? poszukam kobitek na belly i się popytam:)Jakbyś mogła zapytać to będę wdzięczna
Bo jak jeszcze raz od jakiegoś konowała usłyszę że jestem za stara, albo że mam współżyć i się nie stresować to chyba uduszę takiego gada
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:W okolicach Łodzi szukam. A idealnie byłoby gdyby to było między Łodzią a Częstochową
Jakbyś mogła zapytać to będę wdzięczna
pytanie już zadałam, pewnie więcej odpowiedzi będzie jutro, bo wiadomo że niedziela to i mniej kobitek siedzi na forum....
Mari hejka:)
Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Marnut Gratuluje..ocieraj się proszę o mnie
Anuśka, Blondik tulę z całego serca..
Ja dziś mało spałam, mam taki ból podbrzusza, że nie wiem czy chodzić, czy leżeć, czy siedzieć...masakra..chyba mam zespół jelita drażliwego
A temp, dziś znów spadła, może jednak dziś owulacja, ale w takim stanie to ja serduszkować nie chcę..a może spróbuje :p
Miłego dnia kobietki...na troski i radości najlepsza jest czekolada :p
Idę jeśćAnuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
Looo faktycznie drogo...
Mamutku jakoś mi po tym teście resztka nadziei odplynela ale dzięki za kciuki... Najgorsze ze strasznie bolą mnie (.)(.) aż się w nocy budzę.do tego brzuch (macica?)... I teraz kolano bo poszalelismy z mężem.. Jak malolatyManiek
-
nick nieaktualny1. http://www.gravita.info.pl/
2. http://www.novum.com.pl/pl/dla-pacjentow/cennik/
3.http://www.salvemedica.pl/klinika-leczenia-nieplodnosci/cennik-leczenia.html
Na szybko znalazłam 3 w Łodzi, ceny dużo bardziej przystępneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 10:18
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny :*
Marnutku to oficjalnie gratuluje juz "groszka z niedrożnego jajnika"
Widac od poczatku ze to bedzie charakterna i niezwykła osóbka dlatego zycze Wam zeby serwowała niezwykle aczkolwiek pozytywne przeżycia :*****
Pati ja zareagowałabym podobnie jak Ty. Jednak 4 dni bym nie wytrzymała i wybuchła wyrzucając wszystko co mi na sercu leży.
Pomysł z listem jest moim zdaniem bardzo dobry. Ja sama mam taki zeszyt w ktorym zapisuje mysli ktore chce uporządkować - pomaga kiedy jestem zmieszana ....marnut, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Cześć dziewczyny :*
Marnutku to oficjalnie gratuluje juz "groszka z niedrożnego jajnika"
Widac od poczatku ze to bedzie charakterna i niezwykła osóbka dlatego zycze Wam zeby serwowała niezwykle aczkolwiek pozytywne przeżycia :*****
Pati ja zareagowałabym podobnie jak Ty. Jednak 4 dni bym nie wytrzymała i wybuchła wyrzucając wszystko co mi na sercu leży.
Pomysł z listem jest moim zdaniem bardzo dobry. Ja sama mam taki zeszyt w ktorym zapisuje mysli ktore chce uporządkować - pomaga kiedy jestem zmieszana ....
Dobra - przyznam się bez bicia. Plan był taki, żeby wmówić sobie, że nic z tego nie będzie (ani w zeszłym ani w tym m-cu), bo nastawiam się na grudzień i dzięki temu wyluzować na ile się da. Udało się na tyle, że w zeszłym m-cu przyjęłam @ ze spokojem a w tym zaszłam
.
Malenq, Nieukowa, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Dobra - przyznam się bez bicia. Plan był taki, żeby wmówić sobie, że nic z tego nie będzie (ani w zeszłym ani w tym m-cu), bo nastawiam się na grudzień i dzięki temu wyluzować na ile się da
. Udało się na tyle, że w zeszłym m-cu przyjęłam @ ze spokojem a w tym zaszłam
.
No a tu groszek tez wyłysiał i beda bliźniakimarnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Matko !
Nie wylysial tylko wyluzował ...
Dowcipny ten moj iPhon ....Malenq, marnut, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość
marnut wrote:
.
Ja na żywo widzę ładnie drugą kreskę, nie muszę się jej doszukiwać jak ostatnio, także oficjalnie potwierdzam: jeg er gravid!!!!
.
Rosnijcie zdrowo strasznie się ciesze waszym szczęściem.
Cóż za miły początek niedzielimarnut lubi tę wiadomość