My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:Powiem Ci Pati ze mega silna z Ciebie babka... Podziwiam, ale przede wszystkim to Ci tego spokoju życzę żeby się poukładalo bo za dużo się dzieje na raz.
Krokodylica, MANIEK, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Pati mialam to samo , moj maz z ktorym jestem od wielu lat to on mnie nauczyl spokoju bo nerwowa bylam taka ze potrafilam sie bujac z godzine czasu bez powodu ehh cos z tymi policjantami jest bo moj tez policjantem byl... ale... o zmarlych nie powinno sie zle mowic wiec zakoncze ten temat .
Dobranoc kobietkikolorowych snow :*
-
nick nieaktualnycati wrote:ehh cos z tymi policjantami jest bo moj tez policjantem byl...
Moje biedne dzieci! I matka i ojciec "z branży"...Ogłaszam konkurs na rodzinę adopcyjną, bo mi zmarnieją diablątka
.
Dziewczyny - dzielne jesteście, że nie pozwalacie tym trudnym początkom rzutować na obecne życie, że to Was nie determinuje! Wasze dzieci będą miały zupełnie inne wspomnienia, "zaklęty krąg" da się przerwać, choć wymaga to od Was niesamowitej siły! Buziaki i do jutra
!
cati, Pati Belgia, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Hej
Wróciłam z imienin i jednak nie piłamJechałam na oparach i było mi super
Widzę że trudne tematy tu dzisiaj wypłynęły. Pati wspieram mocno w rozmowach z mężem... A jakby rozmowa nie działała, to pamiętaj że u mnie jest studniaJeśli chodzi o ojca alkoholika to szczerze współczuję... Też takiego miałam. Co prawda mój nigdy ręki na mnie nie podniósł, ale za to pamiętam jak kazał mi przynieść z barku wódkę. Jak ją przyniosłam to siedział z nożem i tłumaczył mi że podetnie sobie żyły a wódka rozcieńczy mu krew, i szybciej się wykrwawi. Albo kazał mi kupić sznurek w sklepie. Jak wróciłam z tym sznurkiem to zaczął wiązać pętlę bo postanowił się wieszać. Byłam świadkiem jego trzech prób samobójczych. A miałam wtedy ok 10lat. I powiem Wam że bez fizycznej przemocy też można zniszczyć dziecku psychikę. Kilka lat temu faktycznie się powiesił, ale jakoś mnie to za bardzo nie obeszło... Nie wiem czy to wina traumy z dzieciństwa, czy może jestem takim egzemplarzem, który nie ma zbyt dużo uczuć....
Ale się rozwinęłam
Lepiej pójdę spać, bom ciekawa jak mi się tempka rozwinie -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
Anuśka - psychoanalize bym Ci mogła zrobić, ale po co? Może wystarczy jak napiszę, że Twoja reakcja na śmierć ojca była dość typowa, wszystko z Tobą ok.
Teraz tak: na prośbę koleżanek z forum - ale przede wszystkim dlatego, że znów CHCE MI SIĘ PALIĆ i to jak diabli, test zrobiłam.
Jak się tam ktoś czegoś dopatrzy, to gratuluję - może iść na "bocianie gniazdo" na łajbach
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9d1b4b32bc0a2dc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3c1333380c45773.html
Ale najwyraźniej żadna torbiel to to nie jest, bo krecha jest wyraźna choć jeszcze blada, coś jak na dole tej strony:
http://40tygodni.pl/Category/002/2,72739,Falszywie-dodatni-test-ciazowy.html
Idę spać! Do później!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 07:00
Pati Belgia, momo1009, cati, ara, Myszka86 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Witajcie dziewczyny!
Anuśka - psychoanalize bym Ci mogła zrobić, ale po co? Może wystarczy jak napiszę, że Twoja reakcja na śmierć ojca była dość typowa, wszystko z Tobą ok.
Teraz tak: na prośbę koleżanek z forum - ale przede wszystkim dlatego, że znów CHCE MI SIĘ PALIĆ i to jak diabli, test zrobiłam.
Jak się tam ktoś czegoś dopatrzy, to gratuluję - może iść na "bocianie gniazdo" na łajbach
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9d1b4b32bc0a2dc.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3c1333380c45773.html
Ale najwyraźniej żadna torbiel to to nie jest, bo krecha jest wyraźna choć jeszcze blada, coś jak na dole tej strony:
http://40tygodni.pl/Category/002/2,72739,Falszywie-dodatni-test-ciazowy.html
Idę spać! Do później!
Dobrze że jakiś profesjonalista tak twierdzi
Bo nie byłam pewna
No aparat serio nie z tej epoki
Mamutku weź zafasolkuj... No weź.... Chociaż Ty... Bo u mnie dzieci w tym cyklu nie będzie -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ufff dziękuję za stwierdzenie żem normalna
Dobrze że jakiś profesjonalista tak twierdzi
Bo nie byłam pewna
No aparat serio nie z tej epoki
Mamutku weź zafasolkuj... No weź.... Chociaż Ty... Bo u mnie dzieci w tym cyklu nie będzie. Ale zareagowałaś normalnie i zrozumiale chyba dla wszystkich co na zajęciach z psychologii nie spali
.
Ja na żywo widzę ładnie drugą kreskę, nie muszę się jej doszukiwać jak ostatnio, także oficjalnie potwierdzam: jeg er gravid!!!! Albo: MAM RAKA - to już drugi
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 08:09
Anuśka, LaRa, Anastazjaaa, Nieukowa, cati, ara lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Nie twierdzę, że jesteś normalna - to by była zbyt odważna i kontrowersyjna teza
. Ale zareagowałaś normalnie i zrozumiale chyba dla wszystkich co na zajęciach z psychologii nie spali
.
Ja na żywo widzę ładnie drugą kreskę, nie muszę się jej doszukiwać jak ostatnio, także oficjalnie potwierdzam: jeg er gravid!!!! Albo: MAM RAKA - to już drugi
.
Gratuluję
Bardzo się cieszę
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Marnut! Marnut
co ja tu widzę??? zieloną kropkę na Twoim wykresie
gratulacje!!!, od rana taka wspaniała wiadomość
.
Anuśka, Malenq - dziękuję Wam bardzo, dziewczyny!
-
nick nieaktualnyMarnut heheh lalalalalalal aż krzyknęłam z radości, małż podskoczył hehehe i pyta "co znowu zielona kropka na wykresie???" heheheheh skubaniec za dobrze mnie zna hehehe
zatańczyłabym chętnie ale kostki mam jak u ludzika Michelin, a brzuch taaak ciężki, że pupy z sofy nie podniosę....ale wiedz że bardzo, bardzo bardzo się cieszę....Anuśka, marnut, Anastazjaaa, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Bry...........
Marnutku ja już pisałam Tobie, że to nie forum okulistyczne i wzrok tutaj mamy dobry:)
mimo zamglonych oczek JA TEŻ WIDZĘ
Groszku skarbie, cieszę się że na imprezie się pobawiłaś i to bez %marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marnut gratulacje!!!! Ciesze sie bardzo. Teraz musisz nam tu psikac jak Cati na wykresy co by I nam sie wszystkim udalo....
suuuuper!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 08:32
marnut lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Pati Ty to jesteś silna babka!!!! Wzruszyła mnie historia o Twoim ojczymie, wspaniale że wziął Cię za córkę jak swoją własną.
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Marnut heheh lalalalalalal aż krzyknęłam z radości, małż podskoczył hehehe i pyta "co znowu zielona kropka na wykresie???" heheheheh skubaniec za dobrze mnie zna hehehe
zatańczyłabym chętnie ale kostki mam jak u ludzika Michelin, a brzuch taaak ciężki, że pupy z sofy nie podniosę....ale wiedz że bardzo, bardzo bardzo się cieszę..... DO mnie jeszcze nie do końca dociera stąd umiarkowany entuzjazm
. Przeproś Małżonka w moim imieniu, że musiał aż podskoczyć z niedzielnego poranka w wyniku zapisanych wieści
.
Mam nadzieję, że niebawem powodów do radosnych okrzyków nas wszystkich, będzie dużo dużo więcej!
Anuśka - a Pożeranie dietetycznych słodyczy? Pochłanianie Pysznych obiadów? Przebywanie w naszym towarzystwie? Przedrzemanie popołudnia? To wszystko zaczyna się na P
, szukać jeszcze?
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej!!!
co ja pacze? Mamutek postanowiła zazielenić w końcu swój wykresik!!! Gratulacje!!!!!
Fakt, ze aparat masz z czasów mamucich ale wybaczam
Spokojnej ciążyAnuśka, marnut, cati, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Pati mialam to samo , moj maz z ktorym jestem od wielu lat to on mnie nauczyl spokoju bo nerwowa bylam taka ze potrafilam sie bujac z godzine czasu bez powodu ehh cos z tymi policjantami jest bo moj tez policjantem byl... ale... o zmarlych nie powinno sie zle mowic wiec zakoncze ten temat .
Dobranoc kobietkikolorowych snow :*