My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLam trzymaj się mocno fotela dentystycznego!!!
Mam nadzieję, że obędzie się bez bolu...matko jak ja się stresuję przed każdą wizytą u dentysty.
Aniu pokaż swoj hooliwoodzki uśmiech
Też bym chciała..na razie czeka minie wstawianie jednego implanta, wyciąganie 3 i druciki na ząbkach. Ale może się w końcu doczekam pięknego uśmiechu
To prawda, że dzieci szybciej wracają do formy. Na zajęciach ostatnio mówili nam o tym, że niemowlaki potrafią urodzić się z nowotworem, który się wchłania i czesto nawet rodzice o tym nie mają pojęcia...będę pamiętać o Kosi podczas modlitwy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziedobry

Ja od rana gosci mialam
groszek mi dzis dokazuje , nie moge nic zjesc ... dobrze ze chociaz herbatę wypilam .
I pytanko mam do was , wzielam leki ale godzine pozniej zwymiotowalam , to brac nowe? czy darowac?
Ale mi wierca w suficie
Malenq - sloneczko My tez cie kochamy

Ariennka - hehehe no niezle
twoj pies musial sie zdziwic 
Mona - ja sie napaczec nie moge na te twoje bombki
az mam ochote wyciagnac choinke 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:40
-
Witam kochane.
Widziałam, ze pytalyscie o brat... Wiec... Niestety CT scan coś pokazał wiec musza zrobić bronchoskopie, dokładnie nie wiem czemu bo jeszcze z lekarzem sie nie widziałam bo przyszedł dzis wcześniej ale brat mówił, ze przyjdzie po badaniu i nam wszystko powie... Ogólnie brat czuje sie zle... Kurczę, zaczynam sie martwić.. Gorączka wciąż nie daje za wygrana. To juz 7 dzien i piąty antybiotyk i żadnych rezultatów... Około 15 mamy bronchoskopie. Kochane modlcie sie, proszę... -
nick nieaktualnyMożesz na nas liczyć!Pati Belgia wrote:Witam kochane.
Widziałam, ze pytalyscie o brat... Wiec... Niestety CT scan coś pokazał wiec musza zrobić bronchoskopie, dokładnie nie wiem czemu bo jeszcze z lekarzem sie nie widziałam bo przyszedł dzis wcześniej ale brat mówił, ze przyjdzie po badaniu i nam wszystko powie... Ogólnie brat czuje sie zle... Kurczę, zaczynam sie martwić.. Gorączka wciąż nie daje za wygrana. To juz 7 dzien i piąty antybiotyk i żadnych rezultatów... Około 15 mamy bronchoskopie. Kochane modlcie sie, proszę...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Malenq kochana jestem z Tobą i sie modlę o Kosie. Wiem co czujesz i wiem jaki niepokój Tobą szasta oczekując na diagnozę. Przechodziłam to niedawno.... Wspieram Cię i wierze, ze bedzie dobrze. Na pocieszenie powiem Ci tylko tyle, ze moja bliska koleżanka tez miała to samo z córeczka jak była w ciąży. Przeszła rownież badania i okazało sie, ze mała nie ma rozwiniętej do końca komory serduszka, ale nie pamietam której. Była pod opieka specjalistów przez cała ciąże i teraz cieszy sie dobrym zdrowiem córki, która ma juz 4 lata. Wada nadal jest ale nie zmieniła życia dziecka ani jej rodziny. Robi prawie wszystko, tylko nie za bardzo może sie przemęczać. Trzymaj sie kochana, bedzie dobrze.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Cati nie bierz ponownie leków bo godzina to duży odstęp. Wiem to bo z bratem przy chemii było to samo. Zwymiotowal 50 min po tabletkach ale nie dali nowych bo powiedzieli ze za duży odstęp od podania leków a wymiotów.cati wrote:Dziedobry

Ja od rana gosci mialam
groszek mi dzis dokazuje , nie moge nic zjesc ... dobrze ze chociaz herbatę wypilam .
I pytanko mam do was , wzielam leki ale godzine pozniej zwymiotowalam , to brac nowe? czy darowac?
Ale mi wierca w suficie
Malenq - sloneczko My tez cie kochamy

Ariennka - hehehe no niezle
twoj pies musial sie zdziwic 
Mona - ja sie napaczec nie moge na te twoje bombki
az mam ochote wyciagnac choinke 
-
nick nieaktualny
-
Mona

Pati - ja tylko wzielam witamkinki dla kobiet w ciazy i kwasy DHA ale mysle ze lepiej nie dublowac dawki .
:* dziekuje za pomoc
jak braciszek sie dzis czuje?
Moze zrobimy mu jakas paczke ? na swieta?
niech zobaczy jaka tu gromada lasek go wspiera??
))
nick nieaktualny, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kochane modlcie sie, proszę...
Witam się z Wami kobietki
Pati trzymam kciuki za brata
Ja dziś miałam tak spieprzony dzień, że nic tylko się położyć i nie wsta, mam problemy na uczelni przez moją cało etatową pracą, grozi mi warunek ;/ u jednego prof. a chciałam iść na studia doktoranckie, z warunkiem się nie dostanę, ryczę, bo po co ja robiłam te konferencje, recenzje w zeszłym roku
, jedyna pozytywna wiadomość dnia dzisiejszego to, to że dostałam stypendium, i mogę sobie etat zmniejszyć z całego na pół
mam załamkę
-
Lamma dokladnie karteczki , jakies własnoręczne rzeczy zrobione
misiaki no wszystko tak od serduszka 
Taka paczka od tych super lasek
hihih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:28
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta....
Melenq- moja A już była na świecie w wieku |Twoim ciazowym. Przeszłyśmy co przeszłyśmy ale wszytsko jest ok. Ja wiem, że trudno teraz myśleć pozytywnie ale przytulam i wierzę, że będzie.
Pati- dzielny ten Twój brat. Pamiętam o Was :*
Marnut- no! no! się sławy zachciało
A mi sie nic nie chce w kwestii myślenia o potomku.
Poważnie- ciśnienie mi spało. Wszystko jedno mi jakie będą wyniki badań- nic mi się wgłowie nie dzieję na myśl, że cąłkiem złe i nie będzie potomka.
W był na posiewie i oddał krew na hormony i markery.
Kiedyś tam nie wiem kiedy idzie na kontrast nasieniowodów a i szuka czegoś gdzieś prywatnie na badanie genetyczne. Ale szczeółów nie znam. Gdyby nie W to nic by się nie działo w tym temacie- ja nie kiwnęłabym palcem.
Nie wiem co mi się porobiło- naprawdę
. Może taka łaska z góry do odpuszczenia tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:29
nick nieaktualny, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

[/url]