My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLam trzymaj się mocno fotela dentystycznego!!!
Mam nadzieję, że obędzie się bez bolu...matko jak ja się stresuję przed każdą wizytą u dentysty.
Aniu pokaż swoj hooliwoodzki uśmiech
Też bym chciała..na razie czeka minie wstawianie jednego implanta, wyciąganie 3 i druciki na ząbkach. Ale może się w końcu doczekam pięknego uśmiechu
To prawda, że dzieci szybciej wracają do formy. Na zajęciach ostatnio mówili nam o tym, że niemowlaki potrafią urodzić się z nowotworem, który się wchłania i czesto nawet rodzice o tym nie mają pojęcia...będę pamiętać o Kosi podczas modlitwyMalenq lubi tę wiadomość
-
Dziedobry
Ja od rana gosci mialamgroszek mi dzis dokazuje , nie moge nic zjesc ... dobrze ze chociaz herbatę wypilam .
I pytanko mam do was , wzielam leki ale godzine pozniej zwymiotowalam , to brac nowe? czy darowac?
Ale mi wierca w suficie
Malenq - sloneczko My tez cie kochamy
Ariennka - hehehe no niezletwoj pies musial sie zdziwic
Mona - ja sie napaczec nie moge na te twoje bombkiaz mam ochote wyciagnac choinke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 13:40
-
Witam kochane.
Widziałam, ze pytalyscie o brat... Wiec... Niestety CT scan coś pokazał wiec musza zrobić bronchoskopie, dokładnie nie wiem czemu bo jeszcze z lekarzem sie nie widziałam bo przyszedł dzis wcześniej ale brat mówił, ze przyjdzie po badaniu i nam wszystko powie... Ogólnie brat czuje sie zle... Kurczę, zaczynam sie martwić.. Gorączka wciąż nie daje za wygrana. To juz 7 dzien i piąty antybiotyk i żadnych rezultatów... Około 15 mamy bronchoskopie. Kochane modlcie sie, proszę... -
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Witam kochane.
Widziałam, ze pytalyscie o brat... Wiec... Niestety CT scan coś pokazał wiec musza zrobić bronchoskopie, dokładnie nie wiem czemu bo jeszcze z lekarzem sie nie widziałam bo przyszedł dzis wcześniej ale brat mówił, ze przyjdzie po badaniu i nam wszystko powie... Ogólnie brat czuje sie zle... Kurczę, zaczynam sie martwić.. Gorączka wciąż nie daje za wygrana. To juz 7 dzien i piąty antybiotyk i żadnych rezultatów... Około 15 mamy bronchoskopie. Kochane modlcie sie, proszę...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Malenq kochana jestem z Tobą i sie modlę o Kosie. Wiem co czujesz i wiem jaki niepokój Tobą szasta oczekując na diagnozę. Przechodziłam to niedawno.... Wspieram Cię i wierze, ze bedzie dobrze. Na pocieszenie powiem Ci tylko tyle, ze moja bliska koleżanka tez miała to samo z córeczka jak była w ciąży. Przeszła rownież badania i okazało sie, ze mała nie ma rozwiniętej do końca komory serduszka, ale nie pamietam której. Była pod opieka specjalistów przez cała ciąże i teraz cieszy sie dobrym zdrowiem córki, która ma juz 4 lata. Wada nadal jest ale nie zmieniła życia dziecka ani jej rodziny. Robi prawie wszystko, tylko nie za bardzo może sie przemęczać. Trzymaj sie kochana, bedzie dobrze.
Malenq lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Dziedobry
Ja od rana gosci mialamgroszek mi dzis dokazuje , nie moge nic zjesc ... dobrze ze chociaz herbatę wypilam .
I pytanko mam do was , wzielam leki ale godzine pozniej zwymiotowalam , to brac nowe? czy darowac?
Ale mi wierca w suficie
Malenq - sloneczko My tez cie kochamy
Ariennka - hehehe no niezletwoj pies musial sie zdziwic
Mona - ja sie napaczec nie moge na te twoje bombkiaz mam ochote wyciagnac choinke
-
nick nieaktualny
-
Mona
Pati - ja tylko wzielam witamkinki dla kobiet w ciazy i kwasy DHA ale mysle ze lepiej nie dublowac dawki .
:* dziekuje za pomocjak braciszek sie dzis czuje?
Moze zrobimy mu jakas paczke ? na swieta?niech zobaczy jaka tu gromada lasek go wspiera??
))
Mona_M, Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kochane modlcie sie, proszę...
Witam się z Wami kobietki
Pati trzymam kciuki za brata
Ja dziś miałam tak spieprzony dzień, że nic tylko się położyć i nie wsta, mam problemy na uczelni przez moją cało etatową pracą, grozi mi warunek ;/ u jednego prof. a chciałam iść na studia doktoranckie, z warunkiem się nie dostanę, ryczę, bo po co ja robiłam te konferencje, recenzje w zeszłym roku, jedyna pozytywna wiadomość dnia dzisiejszego to, to że dostałam stypendium, i mogę sobie etat zmniejszyć z całego na pół
mam załamkę
-
Lamma dokladnie karteczki , jakies własnoręczne rzeczy zrobione
misiaki no wszystko tak od serduszka
Taka paczka od tych super lasekhihih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:28
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta....
Melenq- moja A już była na świecie w wieku |Twoim ciazowym. Przeszłyśmy co przeszłyśmy ale wszytsko jest ok. Ja wiem, że trudno teraz myśleć pozytywnie ale przytulam i wierzę, że będzie.
Pati- dzielny ten Twój brat. Pamiętam o Was :*
Marnut- no! no! się sławy zachciało
A mi sie nic nie chce w kwestii myślenia o potomku.
Poważnie- ciśnienie mi spało. Wszystko jedno mi jakie będą wyniki badań- nic mi się wgłowie nie dzieję na myśl, że cąłkiem złe i nie będzie potomka.
W był na posiewie i oddał krew na hormony i markery.
Kiedyś tam nie wiem kiedy idzie na kontrast nasieniowodów a i szuka czegoś gdzieś prywatnie na badanie genetyczne. Ale szczeółów nie znam. Gdyby nie W to nic by się nie działo w tym temacie- ja nie kiwnęłabym palcem.
Nie wiem co mi się porobiło- naprawdę. Może taka łaska z góry do odpuszczenia tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:29
Malenq, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.