My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kochane. Z kartkami świetny pomysł. Pewnie bardzo by sie ucieszył. Jesli dla Was to nie problem, to jestem nieśmiało za. Jak tylko będziecie zdecydowane to wyślę adres na priv
Lena83, Malenq, Nieukowa, cati, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dlaczego, no dlaczego przeczytałam "plemniki"
?
Bo Ty zboczona jesteśmarnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Pati Belgia wrote:Dziewczyny kochane. Z kartkami świetny pomysł. Pewnie bardzo by sie ucieszył. Jesli dla Was to nie problem, to jestem nieśmiało za. Jak tylko będziecie zdecydowane to wyślę adres na priv
Dawaj adresa
A ile Twój brat ma lat Pati??
A tak apropo kartek to chyba tez będę robic ręcznie świateczne. W ubiegłym roku nie robiłąm i nie mogłam odżałować.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem
. Chyba tylko zabieram tu miejsce
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:No, w końcu się do Was dostałam!
Od rana nie mogłam odpalić strony bo mi się w kółko odświeżała.
Jakieś jajca.
Co się u Was dzieje? Kto testuje? Kto zaciążył?.
MANIEK lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem
A dlaczego Ty jesteś niby beznadziejny perzypadek?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
momo1009 wrote:Nie wiem Lenuś, tak się dziś czuję
PMS?
Przestń! Przywołuję Cię do pionu!
To co czujesz to tylko chwilowe. Zobaczysz - będzie lepiej.
A o beznadziejnosci to Ty nawet nie waż się wspominać..momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
momo1009 wrote:Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem
nikt nigdy tu nie będzie beznadziejnym przypadkiemmasz gorszy dzień
ale bo deszczu jest zawsze słońce :p nawet w Anglii nie leje ciągle
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem
. (kiedy w końcu wprowadzą ten przycisk???)
Jakby był pozytywny, to byś się pochwaliła, koleżanko - stąd logiczny wniosek, że skoro się nie chwalisz, to nie ma co drażnić i posypywać solą rany.
Miejsca tu dość dla wszystkich, mamy bardzo pojemne serca.
Jak rozumiem, największy kłopot jest z S, nie z Tobą? Byliście u jakiegoś lekarza coby sprecyzował co robić, żeby było lepiej z plemnikami?momo1009 lubi tę wiadomość
-
Momo no weź nie opowiadaj bzdur. Ty tu jesteś naszym domownikiem i nie pleć.
Ja niestety teraz u Was nie jestem na bieżąco bo nie ogarniam wątku, więc nie łapię nawet kto kiedy testuje.
Masz tu wiruski ode mnie :***********
A Mańkowi zaraz mocz do testu siłą odbierzemy.momo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
Marnut śliczny ten suwak Twój ale no nie bierz slimajka bo jak to Twoje dziecko będzie sie tak ociągać jak przy testowaniu to TY będziesz jak słoń w ciązy 21 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:27
Lady Savage, marnut lubią tę wiadomość
Lena83 wrote:Marnut śliczny ten suwak Twój ale no nie bierz slimajka bo jak to Twoje dziecko będzie sie tak ociągać jak przy testowaniu to TY będziesz jak słoń w ciązy 21 miesięcy
hahato nie możliwe, chociaż ja mam w rodzinie przypadek 10 miesięcy,
-
Krokodylica wrote:Momo no weź nie opowiadaj bzdur. Ty tu jesteś naszym domownikiem i nie pleć.
Ja niestety teraz u Was nie jestem na bieżąco bo nie ogarniam wątku, więc nie łapię nawet kto kiedy testuje.
Masz tu wiruski ode mnie :***********
A Mańkowi zaraz mocz do testu siłą odbierzemy.
Jest mi dziś po prostu od rana cholernie smutno!, o co obwiniam PMS (lenka ma rację).
Mamutku Maż idzie w czwartek na drugie badania nasienia.
Dzięki dziewczynki raz jeszcze
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...