X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    A ja wracam płakać ;(
    tulę !

momo1009 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie Marnut, to nie są plemniki witrażowe !

marnut lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane. Z kartkami świetny pomysł. Pewnie bardzo by sie ucieszył. Jesli dla Was to nie problem, to jestem nieśmiało za. Jak tylko będziecie zdecydowane to wyślę adres na priv

Lena83, Malenq, Nieukowa, cati, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym wprowadzają nam jeszcze specjalne fartuchy. No i czekamy na bronchoskopie. Temp. dalej nie daje za wygrana. 39,4. Matko.... Ale mam stres....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dlaczego, no dlaczego przeczytałam "plemniki" :D?

Bo Ty zboczona jesteś :P

marnut lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Dziewczyny kochane. Z kartkami świetny pomysł. Pewnie bardzo by sie ucieszył. Jesli dla Was to nie problem, to jestem nieśmiało za. Jak tylko będziecie zdecydowane to wyślę adres na priv

Dawaj adresa :)
    A ile Twój brat ma lat Pati??

A tak apropo kartek to chyba tez będę robic ręcznie świateczne. W ubiegłym roku nie robiłąm i nie mogłam odżałować.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo, nie rycz, durna! Szczęśliwe testy w drodze :D!!! Kuruj się dalej Inofolikiem i Dongiem, S szprycuj Androwitem i Bóg wie czym i do dzieła! Prezent pod choinkę jak znalazł ;).

Pati - dawaj :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, w końcu się do Was dostałam!
    Od rana nie mogłam odpalić strony bo mi się w kółko odświeżała.
    Jakieś jajca.

Co się u Was dzieje? Kto testuje? Kto zaciążył? :D

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem :(. Chyba tylko zabieram tu miejsce

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No, w końcu się do Was dostałam!
    Od rana nie mogłam odpalić strony bo mi się w kółko odświeżała.
    Jakieś jajca.

Co się u Was dzieje? Kto testuje? Kto zaciążył? :D
    Maniek miał zaciążyć, ale w kulki leci i nie testuje :/.

MANIEK lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Marnutek dziękuję ale chyba to wszystko na nic. Zresztą kiedy wczoraj napisałam, że będę chciała robić test nawet żadna nie pyta o wynik (wiem, że są teraz ważniejsze sprawy). Czuję, że jestem jednak beznadziejnym przypadkiem :(. Chyba tylko zabieram tu miejsce

A dlaczego Ty jesteś niby beznadziejny perzypadek?

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    A dlaczego Ty jesteś niby beznadziejny perzypadek?
    Nie wiem Lenuś, tak się dziś czuję

********Gang 18+********
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Nie wiem Lenuś, tak się dziś czuję

PMS?
    Przestń! Przywołuję Cię do pionu!
    To co czujesz to tylko chwilowe. Zobaczysz - będzie lepiej.

A o beznadziejnosci to Ty nawet nie waż się wspominać.. ;)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

nikt nigdy tu nie będzie beznadziejnym przypadkiem :) masz gorszy dzień :) ale bo deszczu jest zawsze słońce :p nawet w Anglii nie leje ciągle

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    NIE LUBIĘ, !@#$%^&, NIE LUBIĘ :/. (kiedy w końcu wprowadzą ten przycisk???)
    Jakby był pozytywny, to byś się pochwaliła, koleżanko - stąd logiczny wniosek, że skoro się nie chwalisz, to nie ma co drażnić i posypywać solą rany :/.
    Miejsca tu dość dla wszystkich, mamy bardzo pojemne serca :).
    Jak rozumiem, największy kłopot jest z S, nie z Tobą? Byliście u jakiegoś lekarza coby sprecyzował co robić, żeby było lepiej z plemnikami?

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

Momo no weź nie opowiadaj bzdur. Ty tu jesteś naszym domownikiem i nie pleć. :)
    Ja niestety teraz u Was nie jestem na bieżąco bo nie ogarniam wątku, więc nie łapię nawet kto kiedy testuje.
    Masz tu wiruski ode mnie :***********

A Mańkowi zaraz mocz do testu siłą odbierzemy. :P

momo1009, marnut lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut śliczny ten suwak Twój ale no nie bierz slimajka bo jak to Twoje dziecko będzie sie tak ociągać jak przy testowaniu to TY będziesz jak słoń w ciązy 21 miesięcy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:27

Lady Savage, marnut lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Marnut śliczny ten suwak Twój ale no nie bierz slimajka bo jak to Twoje dziecko będzie sie tak ociągać jak przy testowaniu to TY będziesz jak słoń w ciązy 21 miesięcy ;)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:

haha :P to nie możliwe, chociaż ja mam w rodzinie przypadek 10 miesięcy,

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Momo no weź nie opowiadaj bzdur. Ty tu jesteś naszym domownikiem i nie pleć. :)
    Ja niestety teraz u Was nie jestem na bieżąco bo nie ogarniam wątku, więc nie łapię nawet kto kiedy testuje.
    Masz tu wiruski ode mnie :***********

A Mańkowi zaraz mocz do testu siłą odbierzemy. :P
    Wiem Kochana ja doskonale rozumiem i bardzo dziękuję. I na pewno ani do Ciebie ani do nikogo nie mam o nic żalu.
    Jest mi dziś po prostu od rana cholernie smutno!, o co obwiniam PMS (lenka ma rację).

Mamutku Maż idzie w czwartek na drugie badania nasienia.

Dzięki dziewczynki raz jeszcze

********Gang 18+********
‹‹ 2948 2949 2950 2951 2952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ