My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*
momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
Eh no tylko Ty się nie gniewaj proszę Malenqa!Malenq wrote:MOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*
Dziękuję BARDZO za to co piszesz. i nie przepraszaj, bo na pewno nie masz za co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:34
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyLena, suwak zostaje i ślimak też
. Mam Gadzinę (córka), Żółwia (synek), może być i Ślimak
. Nic nie poradzę, że chciałabym mieć już to dziecko na ręku
.
Momo - jak potrzebujesz to płacz, nadstawiam rękaw, ramię, paczkę chusteczek, kocyk i czekoladę
. Ale nie gadaj bzdur, ja Cię proszę!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Pati - daj adres.
Momo - przy tej ilości postów dużo informacji ucieka. Mi też gdzieś Twój post z testowaniem uciekł. Rozumiem że negatyw. :*
Lady - historia, to coś czego nienawidziłam szczerą nienawiścią.
bo miałaś złych nauczycieli
-
W banku czekam ze starymi ludźmi boszzzemarnut wrote:Właśnie! Gdzie jest Maniek, coby ją wycisnąć???
Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
Pati daj adresa
Maniek

-
Malenq wrote:Mam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...

Eh, no przy Tobie to ja juz się totalnie rozkleiłam i nie wiam jak taka zasmarkana zaraz wyjdę
. Ale to już bardziej wzruszenie. Malenqa naprawdę kochana z Ciebie kobita, zresztą z Was wszystkich.
A że ja się na ten cykl sama jakoś za bardzo nastawiłam to tylko sama sobie jestem winna
Mona - zgadza się, ja to doskonale rozumiem :*
Dziewczynki nie gniewajcie się, ale muszę zaraz wychodzić.
Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnySztachetę biorę, jak mi Bóg na niebie, może klepki wrócą na swoje miejsca co u niektórychmomo1009 wrote:
Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam
.
Po to jest to forum i my tu po to jesteśmy. Żeby to było jasne dla wszystkich, jakby komuś głupi pomysł wpadł do głowy przepraszać
. Bo myszy naślę
!!!
Lena83, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW banku nie będziemy Cię wyciskaćMANIEK wrote:W banku czekam ze starymi ludźmi boszzze
Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
Pati daj adresa
.
Ale nie myśl, że Ci się upiekło
!
Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić..

Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!
momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień
Pati, kurcze co z tą gorączką..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:58
-
nick nieaktualny
-
ale jakie gadżety? On ma tylko 17 lat jak dobrze pamiętamLamama wrote:Cati dobry pomysł, tylko on nie może słodyczy, ma ścisłą dietkę. Musiałyby to być pewnie raczej jakieś gadżety, prawda Pati?
a może niech poczuje się jak gwiazda rocka i wyślemy mu staniki;-)
Żartuje oczywiście, kartki to dobry pomysł.
Lamama lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Maniek ty to masz stalowe nerwy

Ale to dobrze, czekaj czekaj... ja tam widzę że tempka wysoka a nie średnia...
momo, a rycz dziewczyno, na zdrowie! Widocznie masz za dużo wody w organizmie, poryczysz będziesz mniej sikać
A tak na poważnie: lepiej raz na miesiąc się rozkleić niż chodzić naburmuszona przez cały kolejny cykl! Mi tam płakanie pomagało... byle nie za często bo urodzie szkodzi
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nie wiemy, albo infekcja bakteryjna albo wirusowa. Czekamy na bronchoskopie.konwalianka wrote:Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić..

Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!
momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień
Pati, kurcze co z tą gorączką.. -
Pati to jednak ogólnodostępne forum- ja bym tego nie robiła.
Podaj tym, które masz w przyjaciółkach a do tych, któtre nie puści się pocztą pantoflową na priv.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

[/url]