My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*
momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:MOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*
Dziękuję BARDZO za to co piszesz. i nie przepraszaj, bo na pewno nie masz za co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:34
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyLena, suwak zostaje i ślimak też
. Mam Gadzinę (córka), Żółwia (synek), może być i Ślimak
. Nic nie poradzę, że chciałabym mieć już to dziecko na ręku
.
Momo - jak potrzebujesz to płacz, nadstawiam rękaw, ramię, paczkę chusteczek, kocyk i czekoladę. Ale nie gadaj bzdur, ja Cię proszę!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...
momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Pati - daj adres.
Momo - przy tej ilości postów dużo informacji ucieka. Mi też gdzieś Twój post z testowaniem uciekł. Rozumiem że negatyw. :*
Lady - historia, to coś czego nienawidziłam szczerą nienawiścią.
bo miałaś złych nauczycielimomo1009 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Właśnie! Gdzie jest Maniek, coby ją wycisnąć???
Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
Pati daj adresa
Maniek
-
Malenq wrote:Mam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...
Eh, no przy Tobie to ja juz się totalnie rozkleiłam i nie wiam jak taka zasmarkana zaraz wyjdę. Ale to już bardziej wzruszenie. Malenqa naprawdę kochana z Ciebie kobita, zresztą z Was wszystkich.
A że ja się na ten cykl sama jakoś za bardzo nastawiłam to tylko sama sobie jestem winna
Mona - zgadza się, ja to doskonale rozumiem :*
Dziewczynki nie gniewajcie się, ale muszę zaraz wychodzić.
Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:
Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam.
Po to jest to forum i my tu po to jesteśmy. Żeby to było jasne dla wszystkich, jakby komuś głupi pomysł wpadł do głowy przepraszać. Bo myszy naślę
!!!
Lena83, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:W banku czekam ze starymi ludźmi boszzze
Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
Pati daj adresa.
Ale nie myśl, że Ci się upiekło!
Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić..
Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!
momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień
Pati, kurcze co z tą gorączką..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:58
-
nick nieaktualny
-
Lamama wrote:Cati dobry pomysł, tylko on nie może słodyczy, ma ścisłą dietkę. Musiałyby to być pewnie raczej jakieś gadżety, prawda Pati?
a może niech poczuje się jak gwiazda rocka i wyślemy mu staniki;-)
Żartuje oczywiście, kartki to dobry pomysł.Lamama lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Maniek ty to masz stalowe nerwy
Ale to dobrze, czekaj czekaj... ja tam widzę że tempka wysoka a nie średnia...
momo, a rycz dziewczyno, na zdrowie! Widocznie masz za dużo wody w organizmie, poryczysz będziesz mniej sikać
A tak na poważnie: lepiej raz na miesiąc się rozkleić niż chodzić naburmuszona przez cały kolejny cykl! Mi tam płakanie pomagało... byle nie za często bo urodzie szkodzimomo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić..
Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!
momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień
Pati, kurcze co z tą gorączką.. -
Pati to jednak ogólnodostępne forum- ja bym tego nie robiła.
Podaj tym, które masz w przyjaciółkach a do tych, któtre nie puści się pocztą pantoflową na priv.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.