X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*

momo1009, Blondik lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    MOMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 grrrrrrrrrrrrr moje łzy zamieniasz w złość!!!!!!! nie pisz i nie myśl bzdur.......jesteś jedną z NAS i to na zawsze - weszłaś do GANGu, jesteś rodziną!!!!!!!!!!!!!! kochanie proszę.....i przepraszam, że nie zauważyłam, że miałaś robić test.... :*
    Eh no tylko Ty się nie gniewaj proszę Malenqa!
    Dziękuję BARDZO za to co piszesz. i nie przepraszaj, bo na pewno nie masz za co :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:34

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, suwak zostaje i ślimak też :D. Mam Gadzinę (córka), Żółwia (synek), może być i Ślimak ;). Nic nie poradzę, że chciałabym mieć już to dziecko na ręku :).

Momo - jak potrzebujesz to płacz, nadstawiam rękaw, ramię, paczkę chusteczek, kocyk i czekoladę :). Ale nie gadaj bzdur, ja Cię proszę!

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A Mańkowi zaraz mocz do testu siłą odbierzemy. :P
    Właśnie! Gdzie jest Maniek, coby ją wycisnąć???

Krokodylica, Mona_M lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbieram się, miłego dnia :)

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - daj adres.

Momo - przy tej ilości postów dużo informacji ucieka. Mi też gdzieś Twój post z testowaniem uciekł. Rozumiem że negatyw. :*

Lady - historia, to coś czego nienawidziłam szczerą nienawiścią.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...:)

momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Pati - daj adres.

Momo - przy tej ilości postów dużo informacji ucieka. Mi też gdzieś Twój post z testowaniem uciekł. Rozumiem że negatyw. :*

Lady - historia, to coś czego nienawidziłam szczerą nienawiścią.

bo miałaś złych nauczycieli :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Właśnie! Gdzie jest Maniek, coby ją wycisnąć???
    W banku czekam ze starymi ludźmi boszzze
    Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
    Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
    Pati daj adresa

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Mam mam bo zapomniałam, z jakimi problemami się tutaj borykacie, bo wiem jak boli (gdy w koło "zachodzą w ciążę") - bo powinnam mieć więcej empatii... dlatego przepraszam... i nie smutkaj się już, zobaczysz że i Twoje maleństwo szykują w niebie dla Ciebie, a że maleństwa rozbrykane to czasem dłużej trzeba poczekać...:)

Eh, no przy Tobie to ja juz się totalnie rozkleiłam i nie wiam jak taka zasmarkana zaraz wyjdę :). Ale to już bardziej wzruszenie. Malenqa naprawdę kochana z Ciebie kobita, zresztą z Was wszystkich.
    A że ja się na ten cykl sama jakoś za bardzo nastawiłam to tylko sama sobie jestem winna ;)

Mona - zgadza się, ja to doskonale rozumiem :*

Dziewczynki nie gniewajcie się, ale muszę zaraz wychodzić.

Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam <3

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

Dziękuję bardzo i przepraszam, że tak się tu rozkleiłam <3
    Sztachetę biorę, jak mi Bóg na niebie, może klepki wrócą na swoje miejsca co u niektórych :/.
    Po to jest to forum i my tu po to jesteśmy. Żeby to było jasne dla wszystkich, jakby komuś głupi pomysł wpadł do głowy przepraszać :/. Bo myszy naślę :D!!!

Lena83, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    W banku czekam ze starymi ludźmi boszzze
    Na jutro mam termin @ na liście testuje 20 ale temp średnio to nie wiem czyvwsrto test marnować
    Momo tulam ale głupot nie gadaj pamiętamy się wszystkie
    Pati daj adresa
    W banku nie będziemy Cię wyciskać :D.
    Ale nie myśl, że Ci się upiekło :D!

Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić.. :P

Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!

momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
    trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień

Pati, kurcze co z tą gorączką..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 15:58

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo buziaki i 3maj się...pamiętaj JUtRO znowu jest dzień....

maniek Ty nie uciekaj od odpowiedzialności, bo My tu na Twojego testa czekamy:P

• choco Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Cati dobry pomysł, tylko on nie może słodyczy, ma ścisłą dietkę. Musiałyby to być pewnie raczej jakieś gadżety, prawda Pati?
    ale jakie gadżety? On ma tylko 17 lat jak dobrze pamiętam ;-) a może niech poczuje się jak gwiazda rocka i wyślemy mu staniki;-)

Żartuje oczywiście, kartki to dobry pomysł.

Lamama lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ty to masz stalowe nerwy :P
    Ale to dobrze, czekaj czekaj... ja tam widzę że tempka wysoka a nie średnia...

momo, a rycz dziewczyno, na zdrowie! Widocznie masz za dużo wody w organizmie, poryczysz będziesz mniej sikać :P
    A tak na poważnie: lepiej raz na miesiąc się rozkleić niż chodzić naburmuszona przez cały kolejny cykl! Mi tam płakanie pomagało... byle nie za często bo urodzie szkodzi :P

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak już Pati poda adres to wrzućcie mi na priv....bo pewnie nie odszukam....

buziaki i 3majcie się ciepło....

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak mam Wam adres bo nie wszystkie mam jako przyjaciółki. Może poprostu tu podam?

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Marnut, Ty powinnaś kobieto suwak zmienić.. :P

Maniek, jak to nie widzisz sensu? Ja tam widzę!

momo, złotko, ja czytałam wczoraj, ale z telefonu ciężko coś poskładać do kupy i napisać..ale udostępniłam neta na lapka, tyle, że przegrywam tutaj walkę z 3 latkiem i świnką pepą, bo niestety zajeć dla dzieci tu nie uraczysz, a moje dziecię nie chce się ciągle bawić autami, pepą czy malować..;/ uwstecznimy się coś czuję.. ale nie jesteś beznadziejnym przypadkiem, zresztą nie bardziej niż większość z nas:D
    trzymam kciuki za kolejne badanie mężowych działaczy..i pff..rozklejasz się.. a po co my tu wszystkie? aby zbiorowo utulić, przywołać do porządku i rozjaśnić dzień

Pati, kurcze co z tą gorączką..
    No właśnie nie wiemy, albo infekcja bakteryjna albo wirusowa. Czekamy na bronchoskopie.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to jednak ogólnodostępne forum- ja bym tego nie robiła.
    Podaj tym, które masz w przyjaciółkach a do tych, któtre nie puści się pocztą pantoflową na priv.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
‹‹ 2949 2950 2951 2952 2953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ