My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati, Pati wysłałam Wam zaproszenie, zapodajcie adres pliz
aa i ja myślę, że można słać na adres Pati ale imię i nazwisko Sebastiana - na pewno się ucieszy jak zobaczy, że do Niego zaadresowanetylko Pati pod warunkiem, że nie będziesz miała problemów, żeby odebrać. No chyba, że macie skrzynki na listy to chyba problem z głowy...?
Marnut pięknyyyy awatarek!marnut, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Marissirh a masz jakieś przeczucia? Bo u mnie nic, cyce nie bolą i wogole czuje się hormalnie jak każdego innego dnia, wiec chyba znów się nie udało
W piątek zrobię progesteron i zobaczymy co dalej.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana. Mam nadzieję, że teraz Ci się uda i urodzisz zdrowe dzieciątko -
Pati musze cos wymyslec dla Twojego brata
za testujace trzymam kciuki
my wczoraj z misiem podjelismy decyzjebo rzucil pomsl o sylwku ..i jelsi znajdziemy jakies miejsce to jedziemy do jakiego spa albo do agroturystyki
na kilka dni
odstereowac sie
odhamic..
ara, cati, Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Marnut mam pytanie do Ciebie (albo kogoś kto będzie się znał) mam prawo jazdy na panieńskie nazwisko ( nie mam czasu od 3 lat wymienić) czy w razie kontroli ( bo nie dziś prawnie jakiś bałwan najechał) jak posłużę się tym prawkiem to będzie ok, czy gdzies w systemie będą widzieć że mam lekko nieświeże to prawko?? czy lepiej nie pokazywać? Dowód os mam nowy (no ale dowodu przecież nie mam obiwiązku okazywać)Maniek
-
marissith wrote:Mam takie przeczucia, że nie ma cudów, skoro tyle czasu się nie udało to teraz też pewnie nie. Tym bardziej, że przyplątała mi się infekcja, co prawda już przechodzi ale nie oszukujmy się, jak się nie udało na urlopie - słońce i pełny relax, to nie uda się i teraz - brak słońca, stres w pracy i infekcja...
W piątek zrobię progesteron i zobaczymy co dalej.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana. Mam nadzieję, że teraz Ci się uda i urodzisz zdrowe dzieciątko
Trzymam kciuki za nas wszystkie -
MANIEK wrote:Marnut mam pytanie do Ciebie (albo kogoś kto będzie się znał) mam prawo jazdy na panieńskie nazwisko ( nie mam czasu od 3 lat wymienić) czy w razie kontroli ( bo nie dziś prawnie jakiś bałwan najechał) jak posłużę się tym prawkiem to będzie ok, czy gdzies w systemie będą widzieć że mam lekko nieświeże to prawko?? czy lepiej nie pokazywać? Dowód os mam nowy (no ale dowodu przecież nie mam obiwiązku okazywać)
Chyba zależy od tego na kogo się trafi jeden upomni i poprosi o wymianę a drugi dowali mandat od razu, nie mniej jednak wymienić trzebamarnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiek, ja z drogówką mam tyle wspólnego co z fryzjerstwem, ale o ile dobrze pamiętam, to sprawdzanie kierowców odbywa się dwutorowo - raz na okoliczność prawa jazdy (pkt karne, zakaz prowadzenia pojazdów) oraz w bazie PESEL (na okoliczność poszukiwań) i wtedy niezgodność nazwisk wyjdzie. Jako że na każdym leży obowiązek wymiany dokumentów - mogą nałożyć na Ciebie mandat, pouczyć albo wytoczyć sprawę w Sądzie Grodzkim (to w ostateczności - jakbyś nie chciała przyjąć mandatu).
cati, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Blondik a nie dostalas ode mnie wiadomosci z adresem ?
Mamutek piekny awatarek)
czymam kciuki za testujace i te ktore czekaja na @ bo ta nie przyjdzie !!!
z dnia dzisiejszego :
pojsc do sklepu - IKEA , chodzic tam 2 h , wybrac caly kosz rzeczy ... i przy kasie okazuje sie ze karta stracila waznoscno %#(*#)%^(@#%(@#$!!!!!!!!!!
Tak jestem zdolna .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:39
marnut, Blondik, momo1009, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Maniek gdzie twoj test
Anuska widze ze u Ciebei juz koniec @ ..a u mn ei sie rozgoscila..to chyba dlatego ze jadlam duzo bananow ostatnio ;/
Malenq jak tam sie czujesz ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:27
Anuśka lubi tę wiadomość