My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychoco wrote:ale jakie gadżety? On ma tylko 17 lat jak dobrze pamiętam
a może niech poczuje się jak gwiazda rocka i wyślemy mu staniki;-)
Żartuje oczywiście, kartki to dobry pomysł.
Pati - wysłałam ci zaproszenie. -
podaj mi adres
postaram sie rozeslac tym ktore mam w znajomych a mam wszystkie
oczywiscie te ktore chca wziasc udzial w akcji !
a i pati my po wysylamy a ty pozniej to do duzego kartonu schowaji zapakuj
no wiesz frajda z rozpakowywania ^^
napisz cos o swoim braci ile ma lat co lubi moze jakies zaiteresowania ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 17:00
Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane a ja dziś ubrałam zieloną koszule i ciemno zieloną spódnice i w sumie nawet nie zajarzyłam, dlaczego na spotkaniu klient mówi..o jak tutaj zielono...też lubię zielen i remontuje właśnie mieszkanie i tak sobie myślę, że może pomaluje ściany na zielono..hmm dopiero teraz zajarzyłam, że to był chyba pseudo komplement ;p
Kurcze już chyba podświadomie przywiłuję groszka :pmałaMyszka, Krokodylica, konwalianka, ara, Blondik, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczęłam szukać ćwiczeń dla ciężarnych, żeby formy nie stracić
.
Nie wiem, czy to tylko mój komp tak działa, ale jak wpisałam na Allegro "ćwiczenia dla ciężarnych" to wyskoczyły mi filmy o tytułach "NINJA", "SELEKCJA" i "NA TROPIE ZŁA". Myślę, że to dobry zestaw ćwiczeń dla ciężarnych
.
Krokodylica, Mona_M, Nieukowa, Lamama lubią tę wiadomość
-
musisz poczekać na chodakowską
hehhe ooo a Cichopkowa vel "sexi mama" nie ma płyty z ćwiczeniami????
Dzięki dziewczyny że kciukacie i nawet sika mego chcecie wycisnąć ale ja wolę poczekać bo jak zrobiłam tego testa w niedziele to mnie szlag tylko trafił ,niby sobie wbijam do głowy że przecież mam 50% szans i zawsze w gorącej wodzie jestem i powinnam nad tym panować ale i tak się wkurzyłam zdołowałam zdenerwowałam zasmuciłam a potem rozkleiłam ....i tyle.
Maniek
-
hej kochane troche mnie nei byloale ostatnie dwa dni istny mlyn
jutro moze troche odpoczne wzielam sobie wolne -
nick nieaktualnyHej dziewczynki, co za dzień, głowa mnie boli i nie mogę się rozgrzać
Ovu nie pokazuje mi ikonki, że mam nową wiadomośćdopiero teraz weszłam i okazuje się, że mam adres. Pati postaram się coś miłego wysłać dla twojego brata
Teraz wysyłam mu pozytywne fluidy
Kupujemy z mężem łózko do sypialni, bo od 10 lat śpimy na materacu (miał być pokój dziecięcy a nie sypialnia) ale z racji że wyszło jak wyszło, postanowiliśmy jednak kupić łóżko. Mamy już wybrane takie piękne i w ogóle, a mama do mnie, a mierzyłaś czy jak będzie łóżko zmieści wam się łóżeczko do sypialni? hmmm jak coś będę się martwić o to późniejna razie chce spać jak człowiek a nie jak student
Pati Belgia lubi tę wiadomość