My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry
Maniek gdzie twoj test
Anuska widze ze u Ciebei juz koniec @ ..a u mn ei sie rozgoscila..to chyba dlatego ze jadlam duzo bananow ostatnio ;/
Malenq jak tam sie czujesz ??Chyba nie mam endometrium w ogóle, bo takie skąpe te @ są
A co mają banany do @ ????? Dzwoniłam do gina. Powiedział, że skoro do tej pory nie ma ciąży, to mam do niego przyjść już z wynikami badań nasienia, bo bez tego nie będzie mnie faszerował lekami. Małżowi powiedziałam i czekam. Ciekawa jestem kiedy się zbierze na badania. Ale jakoś nie widzę żeby się spieszył
Ehhh... Teraz zobaczymy jak jemu zależy na fasolce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:37
Ania_84, marnut, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu...internet to zło!!!!!!!!! siedzę jak durna i wyszukuję wiadomości o chorobach serca u płodu........i tylko coraz bardziej się pogążam
boszzzzzzzzzz taka stara a taka durna....
zła jestem że "na własną rękę" nie zrobiłam "echa serduszka małej" między 18-22tyg. bo wtedy najlepiej można obejrzeć serce....
schizuję jak mała się nie rusza 2h, potem staram się ją dobudzić.....wczoraj jej aktywność była bardzo mała i już mnie dół łapał...dzisiaj jest trochę lepiej, ale.....
dzisiaj dopiero środa, a do soboty jeszcze tyyyyle czasu............
szkoda że nie umiemy cofać czasu...........
Groszku, ale małż wie gdzie ma się zgłosić? i jak ważny jest czas...?
wspieram i życzę aby nie było problemu z badaniem.....
co do endo, to faktycznie musiało Tobie zmaleć, jak masz skąpe @..... może winko czerwone....?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:50
-
Witajcie
Wróciliśmy z S z meczem we Wrocku o 4 rano więc spałam 2 godziny. Ale że tempka poszła w górę, to zatestowałam. Tyle że -
- tyle, że to do przewidzenia.
Zresztą po spacerze z psem już pojawiła się @.
Niestety niczego nie mogę na wykresie zaznaczyć, bo coś sie wiesza.
Mańku a Ty?
Malenq nic już nie czytaj. Na pewno z Kosią wszytsko dobrze :*
Miłego dnia dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 07:56
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Marnut mam pytanie do Ciebie (albo kogoś kto będzie się znał) mam prawo jazdy na panieńskie nazwisko ( nie mam czasu od 3 lat wymienić) czy w razie kontroli ( bo nie dziś prawnie jakiś bałwan najechał) jak posłużę się tym prawkiem to będzie ok, czy gdzies w systemie będą widzieć że mam lekko nieświeże to prawko?? czy lepiej nie pokazywać? Dowód os mam nowy (no ale dowodu przecież nie mam obiwiązku okazywać)
-
Malenq wrote:Aniu...internet to zło!!!!!!!!! siedzę jak durna i wyszukuję wiadomości o chorobach serca u płodu........i tylko coraz bardziej się pogążam
boszzzzzzzzzz taka stara a taka durna....
zła jestem że "na własną rękę" nie zrobiłam "echa serduszka małej" między 18-22tyg. bo wtedy najlepiej można obejrzeć serce....
schizuję jak mała się nie rusza 2h, potem staram się ją dobudzić.....wczoraj jej aktywność była bardzo mała i już mnie dół łapał...dzisiaj jest trochę lepiej, ale.....
dzisiaj dopiero środa, a do soboty jeszcze tyyyyle czasu............
szkoda że nie umiemy cofać czasu...........
Groszku, ale małż wie gdzie ma się zgłosić? i jak ważny jest czas...?
wspieram i życzę aby nie było problemu z badaniem.....
co do endo, to faktycznie musiało Tobie zmaleć, jak masz skąpe @..... może winko czerwone....?Małż mój wie gdzie ma się zgłosić, nie wiem czy z tym czasem zdaje sobie sprawę... Chyba jeszcze z nim pogadam...
A czerwone winko dzisiaj kupuję i codziennie lampeczka wieczorkiem
Żebym tylko w alkoholizm nie wpadła przez to zachodzenie
A możesz mi polecić jakieś dobre? Bo nawet nie wiem czy to ma być półwytrawne, czy słodkie
Momo kochana tulam mocnoEhhh podłe to wszystko
momo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Momo :* przykro mi, ale tak jak pisałam to tylko kwestia czasu, a fasolka i u Ciebie się pojawi:) a może będzie prezentem świątecznym?????
. Pamiętam jak Wy długo się staraliście i z tą kwestią czasu pewnie masz rację. No nic, trzeba iść dalej
Malenq lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnynajlepiej wytrawne skarbie, ewentualnie półwytrawne....ale ja piłam wytrawne...uhmmm alkoholizm a co to takiego hehehehhe...jak ja bym się napiła taką lampeczkę...
pierwszą rzeczą jak wyszłam w poniedziałek z gabinetu była OGROMNA chęć zapalenia papierosa..jejku po 4 latach od rzucenia nieodparta chęć zapalenia.....dobrze, że małżu był obok, wsadził w auto i dał batonika heheheheh
porozmawiaj ze swoim, bo wiesz, oni (faceci) mają inne zwoje w swoich móżdżkach i nie zawsze "trybią" jak bardzo ważna sprawa jest.....Anuśka, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to cześć.
Dziewczyny zerknijcie na mój wykres prosze i powiedzcie czy to normalne że tak płasko czy to termometr zdechł?
Ale się wczoraj zestresowałam, strasznie wysypało mojego małego. Wyglądało jak różyczka. A propos, nie wiecie czy w podstawówce szczepili nas na różyczkę? I czy jak szczepili to jesteśmy bezpieczne?
Dzisiaj mu przybladło, więc to może uczulenie na płyn do kąpieli Johnsona (no ale troche już go używałam).
Nie spałam w nocy bo się bałam, ale jak patzrę na swój wykres, to nie ma się czego bać
-
Właśnie wyczytałam jak ważna jest witamina D dla płodności
Polecam artykuł : http://www.solarium.pl/index.php/aktualnosci/0/kateg/258/wplyw-witaminy-d-na-plodnosc-mezczyzn-i-kobiet%20.#
Fajne, chyba skoczę na solariumBędę w tej cholernej ciąży choćbym miała wyglądać jak pomarańczowa kupa!!!!!!
MANIEK, momo1009, Arienna, Lamama lubią tę wiadomość
-
Mom tulam
Malenq nie czytaj masz zakaz wujka google.. nunu ..bedziedobrze i tak musisz myslec przekazywac pozytywne fluidki Kosi
Anuska jak to co maja banana malpy lubia bananyAnuśka, Malenq, ara, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:A tak w ogóle to cześć.
Dziewczyny zerknijcie na mój wykres prosze i powiedzcie czy to normalne że tak płasko czy to termometr zdechł?
Ale się wczoraj zestresowałam, strasznie wysypało mojego małego. Wyglądało jak różyczka. A propos, nie wiecie czy w podstawówce szczepili nas na różyczkę? I czy jak szczepili to jesteśmy bezpieczne?
Dzisiaj mu przybladło, więc to może uczulenie na płyn do kąpieli Johnsona (no ale troche już go używałam).
Nie spałam w nocy bo się bałam, ale jak patzrę na swój wykres, to nie ma się czego bać -
Mona jak chorowalas to luz masz przeciwciala
zreszta mozesz zawsze zrobic takie badanie rozyczka IgG i IGmjakos tak
-
Ania_84 wrote:Mom tulam
Malenq nie czytaj masz zakaz wujka google.. nunu ..bedziedobrze i tak musisz myslec przekazywac pozytywne fluidki Kosi
Anuska jak to co maja banana malpy lubia banany
Spadam do roboty kochane mojeDzisiaj też mnie raczej malo będzie bo skręciliśmy szafy do sypialni i dzisiaj będę szalała z ubraniami itp. żeby te szafy zapełnić
Miłego członkaAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny!
momo ehh wredna @, tulam!
Mańku wykres pięęęękny!
Mona a miałaś różyczkę kiedyś?
Malenq nie czytaj internetów, czekaj cierpliwie do soboty, wierzę, że się stresujesz ale postaraj się trochę wyluzować, no i nie czytaj już!
miłego dzionka!
edit: cati ostatnio będąc przejazdem w niemczech, wstąpiliśmy do Aldiego, wzięliśmy parę rzeczy, ojro w portfelu oczywiście brak a przy kasie "only maestro" wrrr, dobrze, że tylko kilka rzeczy mieliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:27
Malenq, Ania_84, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOna spokojnie termometr "nie zdechł" hehehe..... teraz czekamy na spektakularny spadek, albo mega wzrost.....
A PROPO JOHNSONA dziewczyny ja Was proszę ODPUŚĆCIE sobie tą firmę....
pisałam już kiedyś, kiedyś, że firma kant i oszust, a przeterminowane produkty (zwroty ze sklepów) zlewane są w jedną kadź, przelewane do nowych butelek z nową datą ważności i znowu do sklepu.... a potem dzieci wysypkę mają.... -
nick nieaktualnyDziewczyny nie chorowałam na różyczkę, coś sobie przypomniałam że w podstawówce ganiali dziewczyny ze szczpionkami, zreszta przed pierwszą ciążą musiałam mieć to badanie i nikt nic nie mówił to pewnie ok.
Jednak stawiam na Johnsona.....
Coś czuję, że będa skarpetki na MikołajaAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość