My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona ja miałam szczepienie na różyczkę w 7 albo 8 klasie. Wiec pewnie ty też miałaś. Ale możesz zrobić sobie baadanie na przeciwciała tak jak piszą dziewczyny.
Malenq nie tykaj Internetu. Jak sama piszesz to złooooooo!!!!!! A do soboty już wcale nie tak daleko, pomyśl że to nie dwa tygodnie jak miałaś początkowo czekać.
No i Dzień Dobry miłym Paniom. W stolicy woj. podlaskiego spadł śnieg. W ilościach minimalnych ale jest. Niedźwiedzie polarne są uradowanei moja siostrzenica pewnie też.
Ania_84, ara, Malenq, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
moj do mnei wczoraj bo pytam sie co tam tak klika a ten do mnei pisze list do swietego mikolaja zeby ci przyniosl to czego chcesz
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Momo -
Anuśka - gdzie Twój Hollywood Smile??? Nic się nie chwalisz.
Mona - jak w przedszkolu to nie wiem, ale dzieci na pewno dostają szczepionki na różyczkę w 13-14mc życia. I tak, w szkole ganiali nas chyba przy 16rż.
Zaczynam czuć wielką gule w gardle. To oznacza tylko jedno: niebawem się zacznie.
Miłego dnia!momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jetem jej nie mogłam nadążyć was przeczytać...z tym prawkiem to wiem wiem że trzeba wymienić ale ja wciąż zameldowana jestem u rodziców 300 km od wro i jak do nich jadę to zazwyczaj święta lub weekend a wtedy urząd zamkniety i tak minłęy już 3 lata....w przyszłym roku wymienię bo chcemy kupic mieszkanie to się przemelduje i masowo wymienie dokumenty...a jak Pan Władza zapyta o dowód to dam albo nie bo przecież nie mam takiego obowiązku...prawko mam obowiązek okazać i oc itd... najwyżej dostane 50 dych...na przestrzeni 3 lat to i tak mało
mona ja niedawcno robiłam Igg i wyszło że mam łądne przeciwciała byłam szczepiona ale tez chorowałam w podstawówce...
Dziewczynki tesu nie sikam jeszcze zgodnie z listą Gangu na jutro mam tę czynność przewidzianą....
Marnut ale Ty masz zjefajny avatar takie piękne gałska:)
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
proszę kciuków za żadne skarby nie puszczać....pliiiiiiizzzzzzzzzzzz
Anuśka a małż Twój wie że "materiał" można w domu pobrać do pojemniczka i zawieść ( w ciągu 30 min) do badania??? bo dla mojego to ważna wiadomość była...mówił że jakby tam miał się do orgazmu doprowadzić to musiałabym z nim wejść.
Melanq ban na google do soboty!!!!! Ty teraz MUSISZ myśleć pozytywnie bo to wszystko Twoja Kosia odczuwa...jako ciotka -foremka przywołuję do porządtku...do soboty już coraz bliżejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:54
Malenq, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:proszę kciuków za żadne skarby nie puszczać....pliiiiiiizzzzzzzzzzzz
Anuśka a małż Twój wie że "materiał" można w domu pobrać do pojemniczka i zawieść ( w ciągu 30 min) do badania??? bo dla mojego to ważna wiadomość była...mówił że jakby tam miał się do orgazmu doprowadzić to musiałabym z nim wejść.
oo tak, nas też ratowało, że mogliśmy dowieźć a i tak było ciężko - nawet w chacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiek, policjant ma prawo ZAWSZE poprosić Cię o dowód osobisty (bądź w przypadku kiedy go nie masz - o podanie Twoich danych osobowych ustnie - i sprawdza je w bazie PESEL a niezgodnośc nazwisk wyjdzie) - wystarczy, że jesteś podobna do jakiejś osoby poszukiwanej. Nie radzę wtedy kłamać, bo można człowieka zatrzymać celem ustalenia jego tożsamości na 48h.
Art. 65. § 1. (KW) Kto umyślnie wprowadza w błąd organ państwowy lub instytucję upoważnioną z mocy ustawy do legitymowania:
1) co do tożsamości własnej lub innej osoby,
2) co do swego obywatelstwa, zawodu, miejsca zatrudnienia lub zamieszkania,
podlega karze grzywny.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto wbrew obowiązkowi nie udziela właściwemu organowi państwowemu lub instytucji, upoważnionej z mocy ustawy do legitymowania, wiadomości lub dokumentów co do okoliczności wymienionych w § 1. -
Witajcie
Marnut, śliczny awatarek
Momo - :*
Maniek, czekamy na jutro
Pati- zdrowka dla brata ( jak dzis sie czuje?)
Ania odpocznij w końcu pracoholiczko, mam nadzieje ze Mikołaj przeczyta list od M
Malenq nie czytaj internetow, bo oszalejesz :*
No chyba tyle, zapomniałam co i komu jeszcze napisać
Aniu, chciałas wiedzieć wiec Ci pisze: w sobotę poczułam pierwsze "coś"- pęknięcie banki. No chyba ze już zeswirowalam
Dzis idę do ginki po skierowania na badania, mam nadzieje na bodgladanie Żaby
Miłego dniaMalenq lubi tę wiadomość
-
Maniek - mnie ostatnio zatrzymali. Powinnam prawo jazdy wymienić rok temu przy zmiane adresu zameldowania. Dowód osobisty mam nowy od roku z nowym adresem. Posprawdzali wszystko i orzekli ze na wymiane dokumentów jest 30 dni. Zanotowali w bazie ze mam nieaktualne prawko i poinformowali ze nastepnym razem zostanie zatrzymane jak nie bedzie wymienione.
A tak w ogole to czesc dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 09:20
marnut lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.