My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wlasnie - siedze i bekam... niczym. I mam nadzieje ze przejdzie .... mnie nawiedzaja glupie sny
zachcianki na smieciowe jedzenie i cytrusy .
Mdlosci mam takie ze od rana jeszcze nic nie zjadlaam bo i jak ?
Mamutek ma super turbo suwaczkabo taki jest plan !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:02
-
nick nieaktualnycati wrote:Nieukowa wlasnie - siedze i bekam... niczym. I mam nadzieje ze przejdzie .... mnie nawiedzaja glupie sny
zachcianki na smieciowe jedzenie i cytrusy .
Mdlosci mam takie ze od rana jeszcze nic nie zjadlaam bo i jak ?.
momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Nie wiem nic na temat planów, ale nie rozumiem tego uporu godnego lepszej sprawy, z którym dziewczyny starają się namówić mnie na co innego
. Co im przeszkadza
?
a nie ogladalas Turbo- taka bajke slimaka?
ps. mi sie twoj suwak podoba :] -
nick nieaktualnymarnut wrote:Nie wiem nic na temat planów, ale nie rozumiem tego uporu godnego lepszej sprawy, z którym dziewczyny starają się namówić mnie na co innego
. Co im przeszkadza
?
z uporem maniaka to wczoraj mój małż starał się mi wyperswadować jedzenie masła orzechowego bo "w jednej książce wyczytał"..............
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:I dont know
z uporem maniaka to wczoraj mój małż starał się mi wyperswadować jedzenie masła orzechowego bo "w jednej książce wyczytał"..............?
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:
no to teraz sie nie wyprzesz !
wpisalam cie na 18 a teraz mam zmienic na 20 ? czy juz zatestujesz jak mowilas
już jest na 20:) no no 18/11 miałam mieć @ ...narazie jej brak....
Nieukowa nie jestem kwiatem lotosu tylko troche tchórze ...nie chcę się znów dołować bo w niedziele to nie fajnie się czułam dobrze że mężu był to mnie pocieszyć umiał...
do jutra już niedaleko damy rade...bardzo bym chciała wam powiedzieć że się udało ale jak będzie ...zobaczymy..a im dłużej poczekam tym będę mieć pewniejszą odp na teście...Maniek
-
ja chyba rezygnuje z tych klientow do ktorych wrocilam
nie mam na nic czasu dzis sie poryczalam.. stresuje sie codzien .. nie wiem czyjest to warte tejkasy ..
od momentu kiedy zaczelam u nich pracowac znowu .. zaczelam miec znowu uczucie jakbym miala gule w gardelWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:23
-
Noto juz 18 , 19 brak @
kobieto czego ty sie boisz?
toc ty zaciazylas
pewniejsza odpowiedz na tescie to sie ma w 20-25 dpo
bedzie bladzioch jak u mamutka.
Malo tego , temp na to wskazuje bo jesli jutro miala bys dostac @ to byla by o kilka stopni nizej poza czerwona kreche.
Do tego masz bol miesiaczkowe a to normalne - bo macica sie powieksza
-
Ania_84 wrote:ja chyba rezygnuje z tych klientow do ktorych wrocilam
nie mam na nic czasu dzis sie poryczalam.. stresuje sie codzien .. nie wiem czyjest to warte tejkasy ..
od momentu kiedy zaczelam u nich pracowac znowu .. zaczelam miec znowu uczucie jakbym miala gule w gardel
ojej a myslalam ze juz bedzie dobrze , a moze jeszcze sie ulozy czy juz nie ? -
nick nieaktualny
-
cati wrote:ojej a myslalam ze juz bedzie dobrze , a moze jeszcze sie ulozy czy juz nie ?
-
cati wrote:Noto juz 18 , 19 brak @
kobieto czego ty sie boisz?
toc ty zaciazylas
pewniejsza odpowiedz na tescie to sie ma w 20-25 dpo
bedzie bladzioch jak u mamutka.
Malo tego , temp na to wskazuje bo jesli jutro miala bys dostac @ to byla by o kilka stopni nizej poza czerwona kreche.
Do tego masz bol miesiaczkowe a to normalne - bo macica sie powieksza
Bojąca jestem tak strasznie pragę tej ciąży i dziecka że poprostu boję się...nie umiem tego wyjaśnić w pierwszych cyklach biegałam i robiłam testy ale już ostatni i teraz nie mam takiej potrzeby...fakt bolą mnie (.)(.) bardzo az się w nocy budzę...mąż stwoerdził że są większe niż zwykle (pełniejsze) ale wiecie to wszystko tez jest przed @ w tym cyklu opanowałam ZEN i bbbb silnie się tego trzymam co ma być to będzie już niczego nie zmienię....ale co wam mogę obiecać jak tylko zobaczę II od razu was poinformuję...Misi@, Anuśka, Krokodylica, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
Ania_84 wrote:nie wiem.. poki co jestem rozbita.. wiemze kasa jest nam potrzebna..ale nie wiem czy na tyle.. od rana siedze i rycze.. bo widze jaki mam syf w domu.. niemam czasu na nic.. i tylko widze te procedury ..
Aniuś przemyśl czy warto ,,,, coś mówiłaś że nowego klienta masz to może choć z jednego tego "gorszego" da się zrezygnować???? bo w takim stanie żeby skały srały nie zaciążysz jak będziesz sie tak stresować.Maniek
-
MANIEK wrote:Bojąca jestem tak strasznie pragę tej ciąży i dziecka że poprostu boję się...nie umiem tego wyjaśnić w pierwszych cyklach biegałam i robiłam testy ale już ostatni i teraz nie mam takiej potrzeby...fakt bolą mnie (.)(.) bardzo az się w nocy budzę...mąż stwoerdził że są większe niż zwykle (pełniejsze) ale wiecie to wszystko tez jest przed @ w tym cyklu opanowałam ZEN i bbbb silnie się tego trzymam co ma być to będzie już niczego nie zmienię....ale co wam mogę obiecać jak tylko zobaczę II od razu was poinformuję...
OKczyli jutro testujesz moze jakos wytrzymamy