X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dajcie namiar gdzie można nabyć tego Donga. Plissss
    W aptekach. Internetowych i zwykłych. Wpisz w wujka Google - Dong Quai i znajdziesz setki ofert.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa - nie mam najmniejsze go zamiaru zakładać nudnego ciążowego suwaka. Jak się komuś nie podoba - niech nie patrzy :P.

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wlasnie - siedze i bekam... niczym. I mam nadzieje ze przejdzie .... mnie nawiedzaja glupie sny :/ zachcianki na smieciowe jedzenie i cytrusy .
    Mdlosci mam takie ze od rana jeszcze nic nie zjadlaam bo i jak ? :/

Mamutek ma super turbo suwaczka :D bo taki jest plan !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:02

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Nieukowa wlasnie - siedze i bekam... niczym. I mam nadzieje ze przejdzie .... mnie nawiedzaja glupie sny :/ zachcianki na smieciowe jedzenie i cytrusy .
    Mdlosci mam takie ze od rana jeszcze nic nie zjadlaam bo i jak ? :/
    Za to 100.000 dziewczyn zamieniłoby się z Tobą z niekłamaną radością. I tak należy na to patrzeć :).

momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati u mnie cytrusy w hurtowych ilościach schodzą:) plus masło orzechowe hehe

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mamutek ma super turbo suwaczka :D bo taki jest plan !

Nie wiem nic na temat planów, ale nie rozumiem tego uporu godnego lepszej sprawy, z którym dziewczyny starają się namówić mnie na co innego :/. Co im przeszkadza :/?

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie wiem nic na temat planów, ale nie rozumiem tego uporu godnego lepszej sprawy, z którym dziewczyny starają się namówić mnie na co innego :/. Co im przeszkadza :/?

a nie ogladalas Turbo- taka bajke slimaka?
    ps. mi sie twoj suwak podoba :]

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    I dont know :-/
    z uporem maniaka to wczoraj mój małż starał się mi wyperswadować jedzenie masła orzechowego bo "w jednej książce wyczytał"..............

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    a nie ogladalas Turbo- taka bajke slimaka?

Nie, ale pewnie już za 2-3 lata (jak moja córa dorośnie do bajek, bo teraz ją szybko nudzą) zacznę nadrabiać zaległości :D.

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    I dont know :-/
    z uporem maniaka to wczoraj mój małż starał się mi wyperswadować jedzenie masła orzechowego bo "w jednej książce wyczytał"..............
    Malenq, a to nie Ty miałaś przez lekarza takie obostrzenia w jedzeniu zalecone (m.in. brak orzechów), że mi gały wyszły na wierzch :D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w I i II trym. kazał unikać....teraz już nie....więc musiałam wrócić do "swojej miłości" :-/ tylko czy kolejny blender to wytrzyma heheheheh

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    :D no to teraz sie nie wyprzesz ! :D wpisalam cie na 18 a teraz mam zmienic na 20 ? czy juz zatestujesz jak mowilas :D :D :D

już jest na 20:) no no 18/11 miałam mieć @ ...narazie jej brak....
    Nieukowa nie jestem kwiatem lotosu tylko troche tchórze ...nie chcę się znów dołować bo w niedziele to nie fajnie się czułam dobrze że mężu był to mnie pocieszyć umiał...
    do jutra już niedaleko damy rade...bardzo bym chciała wam powiedzieć że się udało ale jak będzie ...zobaczymy..a im dłużej poczekam tym będę mieć pewniejszą odp na teście...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba rezygnuje z tych klientow do ktorych wrocilam
    nie mam na nic czasu dzis sie poryczalam.. stresuje sie codzien .. nie wiem czyjest to warte tejkasy ..
    od momentu kiedy zaczelam u nich pracowac znowu .. zaczelam miec znowu uczucie jakbym miala gule w gardel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:23

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noto juz 18 , 19 brak @ :D kobieto czego ty sie boisz? :D toc ty zaciazylas :) pewniejsza odpowiedz na tescie to sie ma w 20-25 dpo ;D bedzie bladzioch jak u mamutka.

Malo tego , temp na to wskazuje bo jesli jutro miala bys dostac @ to byla by o kilka stopni nizej poza czerwona kreche.

Do tego masz bol miesiaczkowe a to normalne - bo macica sie powieksza :)

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ja chyba rezygnuje z tych klientow do ktorych wrocilam
    nie mam na nic czasu dzis sie poryczalam.. stresuje sie codzien .. nie wiem czyjest to warte tejkasy ..
    od momentu kiedy zaczelam u nich pracowac znowu .. zaczelam miec znowu uczucie jakbym miala gule w gardel

ojej a myslalam ze juz bedzie dobrze , a moze jeszcze sie ulozy czy juz nie ?

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - pewnych zapotrzebowań finansowych nie przeskoczysz.......a zdrowie masz TYLKO jedno....pamiętaj o tym...

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ojej a myslalam ze juz bedzie dobrze , a moze jeszcze sie ulozy czy juz nie ?
    nie wiem.. poki co jestem rozbita.. wiemze kasa jest nam potrzebna..ale nie wiem czy na tyle.. od rana siedze i rycze.. bo widze jaki mam syf w domu.. niemam czasu na nic.. i tylko widze te procedury ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Noto juz 18 , 19 brak @ :D kobieto czego ty sie boisz? :D toc ty zaciazylas :) pewniejsza odpowiedz na tescie to sie ma w 20-25 dpo ;D bedzie bladzioch jak u mamutka.

Malo tego , temp na to wskazuje bo jesli jutro miala bys dostac @ to byla by o kilka stopni nizej poza czerwona kreche.

Do tego masz bol miesiaczkowe a to normalne - bo macica sie powieksza :)

Bojąca jestem tak strasznie pragę tej ciąży i dziecka że poprostu boję się...nie umiem tego wyjaśnić w pierwszych cyklach biegałam i robiłam testy ale już ostatni i teraz nie mam takiej potrzeby...fakt bolą mnie (.)(.) bardzo az się w nocy budzę...mąż stwoerdził że są większe niż zwykle (pełniejsze) ale wiecie to wszystko tez jest przed @ w tym cyklu opanowałam ZEN i bbbb silnie się tego trzymam co ma być to będzie już niczego nie zmienię....ale co wam mogę obiecać jak tylko zobaczę II od razu was poinformuję...:)

Misi@, Anuśka, Krokodylica, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nie wiem.. poki co jestem rozbita.. wiemze kasa jest nam potrzebna..ale nie wiem czy na tyle.. od rana siedze i rycze.. bo widze jaki mam syf w domu.. niemam czasu na nic.. i tylko widze te procedury ..

Aniuś przemyśl czy warto ,,,, coś mówiłaś że nowego klienta masz to może choć z jednego tego "gorszego" da się zrezygnować???? bo w takim stanie żeby skały srały nie zaciążysz jak będziesz sie tak stresować.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• cati Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Bojąca jestem tak strasznie pragę tej ciąży i dziecka że poprostu boję się...nie umiem tego wyjaśnić w pierwszych cyklach biegałam i robiłam testy ale już ostatni i teraz nie mam takiej potrzeby...fakt bolą mnie (.)(.) bardzo az się w nocy budzę...mąż stwoerdził że są większe niż zwykle (pełniejsze) ale wiecie to wszystko tez jest przed @ w tym cyklu opanowałam ZEN i bbbb silnie się tego trzymam co ma być to będzie już niczego nie zmienię....ale co wam mogę obiecać jak tylko zobaczę II od razu was poinformuję...:)

OK :) czyli jutro testujesz moze jakos wytrzymamy :D :P

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 2955 2956 2957 2958 2959 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ